Dodaj do ulubionych

Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów

• Gość: public enmy uk ZLY pomysl, bo przyjada czarni i pakusy IP: *.acn.waw.pl 13.04.07, 11:40
      oraz albanscy zlodzieje z londynu. niech sie polska cieszy swa nietolerancja i
      tym ze jeszcze jest polska a nie pakistanem jak anglia czy afryka jak francja.
      ja tam wole miec sasiada polaka a nie ciemnoskorego ktory ma 6 dzieci zyje z
      zasilkow i nienawidzi polakow.
    • Gość: z Łodzi Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: *.toya.net.pl 13.04.07, 11:45
      Pałac mamy Poznańskiego, a nie Poznański.
    • Gość: ewa Re: Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: *.toya.net.pl 13.04.07, 11:49
      A pałac na zdjęciu to Pałac POZNAŃSKICH a nie "poznański" :/ Może ktoś z gazety też powinien jakiś informacyjny filmik obejrzeć...

Tak na marginesie, to w Łodzi jest sporo ciekawych miejsc... Fakt, to zaniedbane i brudne miasto, trudno je porównywać z takimi jak Kraków ale w końcu to miasto fabryczne. Szkoda, że nikt nie potrafi wykorzystać kasy z Unii na renowację tego wszystkiego, żeby rzeczywiście było tu ładnie... No ale po naszym prezydencie się tego nie spodziewam.
    • Gość: tup- Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: 89.101.220.* 13.04.07, 11:53
      wiol-u, "niecałe". Razem.
      • Gość: michał Re: Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:46
        Kraków jest odpicowany ale takze brudny i syfiasty, Łódź jeszcze nie jest
        odpicowana, jest syfiasta i brudna, ale jest piekna.
        I coraz wiecej osob to widzi.
        100 tys$ to ułamek ponad 2 mld srodkow jakim dysponuje Łodź.
        Taka promocja powina byc regularna.
    • magazynio1 brawo Łódź - Miedzyzdroje tez zrobily... 13.04.07, 12:52
      ...dobra robote z NICZEGO, teraz Wy. Popierajcie madrych politykow, wywalajcie
      debili. Obojetnie z jakich partii. Mam nadzieje, ze film przyniesie Wam kupe
      turystow. I zalatwcie sobie zmiane podatkow bo Hollywood woli krecic w Czechach...
    • Gość: adam Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: *.Red-217-127-254.staticIP.rima-tde.net 13.04.07, 12:54
      ciekawe jak beda wymawiac nazwe miasta? duze wyzwanie dla fachowcow od reklamy,
      ale moze byc ciekawie!
      • Gość: pytia a ja mam pytanie IP: *.demon.nl 13.04.07, 13:03
        czy za te 100 tysiecy BBC przysle ekipe do Lodzi, zaplaci wszystkim pracownikom
        za podroz, hotel, restauracje, ubezpieczy ich oraz ich sprzet na wypadek
        kradziezy, nakreci i zedytuje video i dzwiek, zatrudni aktora/aktorke, ktora
        przeczyta tekst, zaplaci za prawa autorskie do muzyki uzytej jako podklad,
        zatrudni grafika do zrobienia napisow oraz wyemituje to 470 razy ?
        To calkiem tanio.
    • Gość: Silvestrus Re: Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:21
      Autor tego newsa powinnien wiedziec, ze w TV BBC nie ma reklam. Czyli jezeli
      ktos w UK bedzie koniecznie chcial zobaczyc spota z Lodzi to bedzie musial sie
      przelac na BBC World.
    • Gość: hara Re: Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:40
      Mieszkam w Łodzi...i osobiście wolał bym aby za te 100000 dolców Kraków pokazać
      a nie tę dziurę.
      • brite Re: Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów 13.04.07, 15:12
        > tę dziurę.

Czyżbyś znalazł/a w Łodzi depresję?
        • Gość: hara Re: Łódź w BBC za 100 tysięcy dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:32
          Czy ja wiem? Trudno mieć dystans. Co u nas jest...Apsys i Galeria? Czyli to co
          wszędzie? Może piotryna...ludzie których znam a przyjechali z innych stron
          poczuli ten syf i uciekli... atmosfery brak pozytywnej...Trójmiasto czy Kraków
          jest fajny ...ruch...turyści nowe twarze jakie laski ah....a nie te koszmarne
          kamienice.
          Cichy sobie wszędzie kupisz takie same jak i mac'a zjesz tu nic nie ma...ino
          wszędzie ludzie podchodzą "i daj na zupkę" ciężko z samochodu już się wychodzi.
          Są miejsca ciekawsze i mniej a stan umysłu za tym podąża i nic nie poczniesz
          żadnej filozofii...różnice widzisz jak wyjeżdżasz...np do Niemiec człowiek zdaje
          sobie sprawę od razu że się w Polsce boi podświadomie wszystkiego. Ludzi i o
          pieniądze. Ci co wyjechali tęsknią jak coś tu zostawili - kogoś bliskiego. A tak
          ci każdy powie że lepiej się żyje za granicą, ciekawiej - oczywiście jak pracujesz.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka