Dodaj do ulubionych

Przystań again...

13.04.07, 01:13
www.siedemdni.pl/test3/news.php?id=2972
Polecam przeczytanie komentarzy. Ciekawa sprawa p. Potapskiego..

Czekam az otworza, może sie troche rozjasni nad rzeka :)
Obserwuj wątek
    • ebusia_fam_fatal Re: Przystań again... 13.04.07, 01:49
      no te kajaki zdecydowanie trzeba naprawić, tzn budynki :-)
      są przecież spływy kajakowe, zatrzymują się takie ekipy w Sieradzewie na nocki,
      mogliby móc mieć gdzie schować swój sprzęt ;)

tylko te ścieżki rowerowe wzdłuż rzeki.. że niby dokąd miałyby prowadzić? :P
    • misiak30 Re: Przystań again... 13.04.07, 14:08
      Jedna wielka banda kolesiów. Tak jak za każdej władzy, tak i po zmianie z tzw.
      komuchów na Kaczo/Tusko-wiznę nic się nie zmieniło i nie zmieni. Takie
      kombinacje jak z Ptrzystanią są znane. Pan W. - siedzi Krzysztof M -
      wyrok....... i tak dalej. Do kiedy wytrzyma Walczakopotapowizna ????
      • zodiak72 Re: Przystań again... 13.04.07, 18:37
        Ja to stwierdzilem już dawno;-) Moglbym tu w paru zdaniach opisać sposob, w jaki pozbyto się poprzedniej wlaścicielki Przystani. Sposob typowy dla tamtejszego establishmentu;-) Moglbym - tylko po co to opisywać? Zainteresowani wiedzą, jak to zrobiono i ... mają się dobrze nadal;-)
    • paenka Re: Przystań again... 13.04.07, 16:45
      No bardzo rozsadnie otwierac tam lokal gastronomiczny po tym jak juz tam jeden byl i cienko mu szło. Z tego co wiem chce tam "przytupy dla mlodych" organizowac. Kolejna ekstra propozycja.
      • pyszard Re: Przystań again... 16.04.07, 14:57
        jakas fajna knajpa by sie tam sprawidzila - piwo i jakies proste dania. chetnie
        zjadlabym obiad w letni dzien patrzac na rzeke :) podobnie mogloby byc na
        wyspie na srodku stawu... usiasc i napic sie herbatki pod parasolka :) mily
        chilloucik..
        pare lat temu zorganizowano tam dyskoteke i cieszyla sie ogromnym
        zainteresowaniem. niech wpadaja na pomysly, byleby je realizowali, wazne zeby
        sie cos dzialo i sieradz choc troche tetnil zyciem..

a co do sciezek rowerowych to wzdluz walu jest fajny szuter prowadzacy np. do
        burzenina (na polnoc nie jechalam) i jak dla mnie to przyjemna traska. kwestia
        zagospodarownia, postawienia znakow, jakis wiat i juz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka