pyszard 13.04.07, 01:13 www.siedemdni.pl/test3/news.php?id=2972 Polecam przeczytanie komentarzy. Ciekawa sprawa p. Potapskiego.. Czekam az otworza, może sie troche rozjasni nad rzeka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Przystań again... 13.04.07, 01:49 no te kajaki zdecydowanie trzeba naprawić, tzn budynki :-) są przecież spływy kajakowe, zatrzymują się takie ekipy w Sieradzewie na nocki, mogliby móc mieć gdzie schować swój sprzęt ;) tylko te ścieżki rowerowe wzdłuż rzeki.. że niby dokąd miałyby prowadzić? :P Odpowiedz Link Zgłoś
misiak30 Re: Przystań again... 13.04.07, 14:08 Jedna wielka banda kolesiów. Tak jak za każdej władzy, tak i po zmianie z tzw. komuchów na Kaczo/Tusko-wiznę nic się nie zmieniło i nie zmieni. Takie kombinacje jak z Ptrzystanią są znane. Pan W. - siedzi Krzysztof M - wyrok....... i tak dalej. Do kiedy wytrzyma Walczakopotapowizna ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Przystań again... 13.04.07, 18:37 Ja to stwierdzilem już dawno;-) Moglbym tu w paru zdaniach opisać sposob, w jaki pozbyto się poprzedniej wlaścicielki Przystani. Sposob typowy dla tamtejszego establishmentu;-) Moglbym - tylko po co to opisywać? Zainteresowani wiedzą, jak to zrobiono i ... mają się dobrze nadal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Przystań again... 13.04.07, 16:45 No bardzo rozsadnie otwierac tam lokal gastronomiczny po tym jak juz tam jeden byl i cienko mu szło. Z tego co wiem chce tam "przytupy dla mlodych" organizowac. Kolejna ekstra propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: Przystań again... 16.04.07, 14:57 jakas fajna knajpa by sie tam sprawidzila - piwo i jakies proste dania. chetnie zjadlabym obiad w letni dzien patrzac na rzeke :) podobnie mogloby byc na wyspie na srodku stawu... usiasc i napic sie herbatki pod parasolka :) mily chilloucik.. pare lat temu zorganizowano tam dyskoteke i cieszyla sie ogromnym zainteresowaniem. niech wpadaja na pomysly, byleby je realizowali, wazne zeby sie cos dzialo i sieradz choc troche tetnil zyciem.. a co do sciezek rowerowych to wzdluz walu jest fajny szuter prowadzacy np. do burzenina (na polnoc nie jechalam) i jak dla mnie to przyjemna traska. kwestia zagospodarownia, postawienia znakow, jakis wiat i juz :) Odpowiedz Link Zgłoś