Gość: Mlody IP: 217.153.156.* 17.05.03, 18:37 Chlopak sie odrodzil w Legii, piekna druga bramka, piekna!! Sagan, Sagan, Sagan Gol, Sagan Gol, Gol!!! ;] pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SomeBody Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: *.toya.net.pl 17.05.03, 19:56 Brawo Marek :))) Wiedzialem, ze cos strzeli.. wiedzialem ze bedzie sie mocno staral :) Marek dziekujemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.3.* 17.05.03, 20:45 Coś Widzew nie ma szczęścia do byłych ełkaesiaków grających w Legii. Kiedyś Wieszczu, teraz Sagan. Jeśli Sagan utrzyma formę strzelecką, jaką prezentuje od kilku spotkań to Janas powinien się zastanowić nad powołaniem dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 20:55 Marku, dziękujemy! Zajebisty weekend mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gites Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: *.toya.net.pl 17.05.03, 23:12 Cała Łódź cieszy się z bramek Sagana. Sagan, Sagan,Sagan, Sagan Gol, Sagan Gol, Sagan Gooool!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: 217.153.156.* 17.05.03, 23:24 Jak nie jak tak Gites, do jutra na treningu. pozdr. Mlody P.S. Znalazlem zlodzieja piw naszych, zrobie mu przy najblizszej okazji jesien sredniowiecza...wiadomo z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raj Marek Saganowski <klask> <klask> IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 01:26 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! 18.05.03, 15:18 Ełaesiacy! Jesteście pojebani! Jak do teraz życzyłem Wam utrzymania, to tak teraz mam szczerą nadzieję, że wasze spadanie się nigdy nie skończy, aż tak, że bedziecie grać w lidze parafialnej z moimi kolegami z osiedla! III liga! III liga łks!!! Gównem sagan jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: 217.153.156.* 18.05.03, 15:35 Sluchaj Hubar, ten watek jest o odrodzeniu sie pewnego pilkarza, moglbys sie dostosowac?? Jesli nie potrafisz, to sie nie odzywaj. Trzymaj pewien poziom, prosze. Co do pseudomerytorycznej wypowiedzi Twojej, to zauwaz, ze w kilku ostatnich meczach Sagan strzelal bramki, w ostatnim strzelil, dwie, wczesniej zwycieski gol z POlonia...Wiec chyba, poslugujac sie Twoja terminologia, "gownem" nie jest. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! 18.05.03, 16:25 Tak oczywiście Młody, masz rację. Świetny piłkarz po długiej przerwie powraca do systematycznej skutecznej gry... tiaaa Oczywiście, dopiero teraz to dostrzegłeś jak i inni z tego wątku, dopiero teraz udowodnił, że powraca... nie bądź śmieszny, dobrze wiesz czemu taką radość sprawiły te gole! Dlatego podtrzymuje co napisałem III liga III liga łks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: 217.153.156.* 18.05.03, 17:58 Sluchaj Hubar: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=5888632&a=5902662 Wiec jak nie czytasz, to sie nie odzywaj, i choc troche sprobuj byc opanowanym.. Dopiero teraz zalozylem watek, bo strzelil dwa gole, w kolejnym juz meczu. To chyba logiczne, ze cieszy fakt, ze wychowanek ŁKS wraca do formy. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 16:28 Posłuchaj padalcu. To że od wczoraj wara Ci wisi do samych kolan nie upoważnia Cię do obrażania eŁKaeSiaków do których mam przyjemność się zaliczać. Były eŁKaeSiak ukłuł Was dwa razy i ten fakt cieszy niektórych kibiców ŁKS-u , mają do tego prawo , nie zauważyłem aby kogoś obrażali. Ciebie to boli ?? , to dobrze bo pewnie miało boleć. Gdyby Ci nie pasował ten „padalec”to moje namiary ma kolega B. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! 18.05.03, 17:49 Gość portalu: pafcio napisał(a): > Posłuchaj padalcu. > To że od wczoraj wara Ci wisi do samych kolan nie upoważnia Cię do obrażania > eŁKaeSiaków do których mam przyjemność się zaliczać. -- No patrz jak Ty mnie dobrze znasz... a może oceniasz mnie po swoich zachowaniach? > Były eŁKaeSiak ukłuł Was dwa razy i ten fakt cieszy niektórych kibiców ŁKS-u, > mają do tego prawo, nie zauważyłem aby kogoś obrażali. -- Mają do tego prawo... Mam prawo do czucia niesmaku. Ja rozumiem, że dla Was to już jedyna szansa aby jakoś utożsamiać się z I ligą, że Wasi ex jeszcze grają. No ale Wy raczej już nie zasmakujecie gry Waszego zespołu w I lidze. Jakoś trzeba odreagować, co nie? > Ciebie to boli ?? , to dobrze bo pewnie miało boleć. -- Zastanawiasz mnie, po jasna cholerę zadajesz pytania skoro sam na nie odpowiadasz. > Gdyby Ci nie pasował ten „padalec”to moje namiary ma kolega B. -- Szczerze? Mam ciekawsze zajęcia od umawiania się z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 18:35 Hubar poczytaj sobie co Twój koleś Bartuch pisał o Saganowskim PRZED meczem z Legią. Nie ukrywam, że cieszę się z TYCH goli Saganowskiego, bo: 1. Jest wychowankiem ŁKS-u 2. Te gole strzelił Widzewowi i to na waszym stadionie 3. Chyba rzeczywiście wraca do wielkiej formy. 4. Tak napisałem, że strzeli wam 2 bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: 195.117.244.* 18.05.03, 18:41 Gość portalu: Ano napisał(a): > Hubar poczytaj sobie co Twój koleś Bartuch pisał o Saganowskim PRZED meczem z > Legią. > Nie ukrywam, że cieszę się z TYCH goli Saganowskiego, bo: > 1. Jest wychowankiem ŁKS-u > 2. Te gole strzelił Widzewowi i to na waszym stadionie > 3. Chyba rzeczywiście wraca do wielkiej formy. > 4. Tak napisałem, że strzeli wam 2 bramki. No i mamy jasnosc. Tym razem przynajmniej nie rżniesz głupa, DRUGOLIGOWY KOLESIU. Sagan nigdy juz nie bedzie wielkim pilkarzem, z wielu zreszta powodow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rezer Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! 19.05.03, 07:21 nie musi, ważne że was ruchnął na własnym stadionie. dla wielu to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! 18.05.03, 19:05 Cieszę się, że przyznałeś. Jakoś inni idą w zaparte. No to skoro miałem rację, więc powtarzam: III liga III liga łks!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 19:11 No to jedziemy z tym koksem. Wyprowadzam Cię z błędu , od piątku moja wara ma się dobrze. To czy my zagramy i zasmakujemy pierwszej ligi to nie Twój pierdolony interes. Fakt kibicujemy naszym ex którzy w dalszym ciągu czują sentyment do Klubu z którego wyszli lub w którym zaistnieli jako piłkarze. Co do odreagowania , to czy miałeś na myśli swoje słowa ....3 liga 3 liga łks sagan gównem jest ???. Tak się przejawia młodzieńcza bezsilność. Co do niedoszłego spotkania to rozumiem , brak czasu , ważniejsze sprawy no i ciekawsze oczywiście. Turlaj więc swoją kulę przed sobą turlaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: MAREK SAGANOWSKI!!!! 19.05.03, 09:04 I jak tu się nie cieszyć. Widzew ( tfu!) przegrywa, bramki strzela były ełkaesiak. Ja po prostu nie cierpię Widzewa i jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś