piotrek_84 21.04.07, 18:02 Jak to teraz wygląda, czy rzeczywiście jest tak szybko jak zapowiadali? Ile czasu mam przeznaczyć na przerejetrowanie i o której godziny mam tam być, żeby się dostać do kolejki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidek33 Re: Rejestracja samochodu w Łodzi 21.04.07, 19:53 Proponuję stać już poprzedniego dnia wieczorem;-( albo zostawić dokumenty i odebrać po tygodniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Rejestracja samochodu w Łodzi 23.04.07, 20:00 piotrek_84 napisał: > Jak to teraz wygląda, czy rzeczywiście jest tak szybko jak zapowiadali? Nie za bardzo. > Ile czasu mam przeznaczyć na przerejetrowanie i o której godziny mam tam być, > żeby się dostać do kolejki ? Za pierwszym razem straciłem około 3 godzin. 2 na stanie w kolejce (byłem koło 9 i na ciężkim farcie mi udało mi się załapać jeszcze na ten dzień) i potem trochę mniej niż godzina na to, żeby poczekać na swoją kolejkę do rejestracji plus sama rejestracja. Za drugim razem ponad godzina stania, żeby odebrać "twardy dowód". Wisiała kartka według, której miało obsługiwać 7 okienek, a obsługiwało 5. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Rejestracja samochodu w Łodzi 23.04.07, 20:06 ...mimo wszystko czas spędzany w tym urzędzie ma sie nijak do dantejskich scen jakie miały miejsce w niedalekiej przeszłości. Ważne też, że menele się już nie szwendają po parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś