Dodaj do ulubionych

PO: Koniec płaczu po Euro 2012

IP: *.hsd1.pa.comcast.net 22.04.07, 18:10
Dziewiecki mamy w Łodzi DWA stadiony!!! To że kibicujesz łksowi nie oznacza
że łodzianie popierają rozbudowę rudery MOSIRu!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:27
      Kolejne pitolenie posła Drzewieckiego grunt to chęć pokazania się
      • Gość: aj40 Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.167.rev.vline.pl 22.04.07, 20:14
        Zrozumcie że wybór starca Kropy na prezydenta to przyczyna ,że Łódź jak zwykle
        zostanie wydymana.Łodzianie wybrali to teraz mają.Dalej płacimy za jego
        podróże,które ten gość lubi sobie urządzać za nasze pieniądze
    • Gość: Łodzianin do roboty!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:33
      kilka lasek dynamitu i wysadzić w powietzre to pokraczne połączenie trybuny z
      hala sportową na elkaesie, wywieżć gruz i wały ziemi i na tym terenie wybudować
      Łódzką arenę marzeń...
      • Gość: APEL Bravo Kropiwnicki,Kropa ma racje,będziemy w grze. IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 06:33
        Panowie Redaktorzy UWIERZCIE KROPIWNICKIEMU NA BOGA TEN CZŁOWIEK WIE CO MÓWI A
        TERAZ WŁAŚNIE PRZEKUWA SŁOWA W CZYNY ZDZIWKO WAS CHAPNIE, BO W ŁODZI SPOTKAMY
        SIĘ NA MECZACH.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: leon Brawo Fisiak !!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 21:36
      Brawo dla Fisiaka. prezydent zamknął się w gabinecie i nic dalej nie robi...Może
      chociaż marszałek coś zrobi jeśli magistrat jest tak nieudolny.
    • andyadam PO: Koniec płaczu po Euro 2012 22.04.07, 21:36
      Drzewiecki się ośmiesza po raz kolejny.Jak tacy ludzie są na czele PO to
      pozostaje nam tylko głosować na lewicę.Jest mi o tyle orzykro,że jestem/byłem?/
      wiernym wyborcą PO.
      • Gość: były wyborca PO Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: 212.2.101.* 22.04.07, 22:19
        I po co to wszysto, co Pan Panie Pośle Drzewiecki zrobił dla Łodzi, nie został
        Pan Ministrem Sportu u Belki, i kiedy był Pan w Łodzi ostatnio? nie dostatnio?
    • hubar PO: Koniec płaczu po Euro 2012 22.04.07, 21:37
      Teraz sie Pan obudził????

Do CHOLERY!! Nawet w tak ważnej sprawie jak Uero 2012 nie byliście w stanie
      działac wspólnie, bo co? Nie możnabyło pozwolić, aby ktoś inny miał taki sukces?
      To jest żenująca kalkulacja polityczna, mająca w dupie nasze miasto!
    • Gość: 1910* Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.toya.net.pl 22.04.07, 22:24
      W stadion Widzewa tez trzeba zainwestowac, bo jak stadion miejski powstanie na
      LKSie to i tak bedzie potrzebne porzadne boisko treningowe i stadion Widzewa
      bedzie do tego idealny.
    • Gość: ag Po co stadion? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:45
      Człowieku, nie dotarło do Ciebie? Otrzeźwiej! Euro 2012 będzie w Warszawie,
      Gdańsku, Poznaniu i Wrocławiu. W rezerwie są Kraków i Chorzów. Koniec kropka,
      składanie rąk do jakichś działkowców jest po prostu żenujące. Trzeba było
      działać jak był na to czas Panie Posle b.Przewodniczący Sejmowej Komisji Sportu.
      Po co stadion? Lepiej wybudujmy replikę Watykanu, będzie dłużej na topie niż
      Euro2012 i ma więcej kibiców. A jak Pan chce stadion dla swoej ulubionej
      drużyny, to niech go Pan buduje za własne pieniądze, nie moje. Bo ja wolę tor
      wyścigowy a mój sąsiad natomiast chciałby właśnie quasi-Watykan.
      • Gość: M Re: Po co stadion? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 01:38
        Tylko nie na LKS-ie:
        miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,4074640.html
        Dzis po meczu widzielismy trenera Chojnackiego. Szedl sobie w czarnej skorze i czapeczce.
        Powiedzielismy mu grzecznie dzien dobry....
      • Gość: heniek powtarzasz sie z tym watykanem jak stare radio IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 18:51
        wex juz przestań, twoje pomysły z formuła 1 itp. sa naprawde żenujące, ale
        zacznij za tym lobbowac prosze bardzo mamy dośc takich gamoni jak Ty co na
        wszystko narzekają..nie to nie tamto, weź kur.. zero twórczego myslenia
        • Gość: ag Re: powtarzasz sie z tym watykanem jak stare radi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:08
          Nie naprężaj się tak bo ci żyłka pierdząca w dupie pęknie. I kto stadion
          wybuduje?
    • Gość: APEL Kropiwnicki wywalczy nam Euro, zobaczycie!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 06:36
      Panowie Redaktorzy UWIERZCIE KROPIWNICKIEMU NA BOGA TEN CZŁOWIEK WIE CO MÓWI A
      TERAZ WŁAŚNIE PRZEKUWA SŁOWA W CZYNY ZDZIWKO WAS CHAPNIE, BO W ŁODZI SPOTKAMY
      SIĘ NA MECZACH.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: obi7 PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 07:19
      "Posłanka Iwona Śledzińska-Katarasińska wymieniła trzy punkty"-pewnie mowila to
      pod wplywem alkoholu..........
      • Gość: Kris Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: 212.2.100.* 23.04.07, 07:48
        Błąd! Posłanka IŚ-K z obrzydzeniem strasznym patrzy na akohol! Pija TYLKO
        SYROP...
    • Gość: xxx Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:50
      proponuję wyburzenie obu ruder i widzewa i Łksu i wybudowanie jenego wspólnego
      stadionu miejsckiego, może wtedy i durne gó..arstwo z szalikami pójdzie po
      rozum do głowy przestanie się wzajemnie tłuc
    • Gość: Ingo Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: 213.17.170.* 23.04.07, 08:54
      Przestań facet bredzić o dwóch stadionach. Prezez takich jak ty nic nie mozna w
      łodzi ruszyć. Zrozum wreszcie, że Polskich miast w tym Łodzi nie stać na budowę
      i utrzymanie dwóch porządnych stadionów.
      • Gość: rzaba Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: 194.150.250.* 23.04.07, 10:25
        Co ty za bzdury opowiadasz, Warszawa może mieć dwa stadiony(a docelowo nawet
        trzy)! Kraków może! Dlaczego Łódź nie? Pamiętaj że nowoczesny stadion to nie
        tylko murawa i trybuny. To cała infrastruktura, parking, hotel, sklepy. W czym
        problem żeby wybudować trybuny na szkielecie a pod spodem umieścić sklepy?
        Zrobić muzeum sportu, przy stadionie zrobić hotel, oraz wielopoziomowy
        parking(oczywiście płatny)- w czasie meczy jest kilkaset aut niech każdy
        zostawi 5 zł a biorac pod uwagę że byłby nowy stadion to i frekwencja by się
        zwiększyła. Wczoraj na Widzewie było ok 7500 ludzi myślę że przy nowym
        stadionie można ta liczbę pomnożyć x2. Stadiony to tradycja i historia.
        DWA KLUBY, DWA STADIONY!!! MIEJSKI TYLKO URZĄD!!!!
        • Gość: tez widzewiak Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.lodz.msk.pl 23.04.07, 11:23
          A ja jestem za jednym jesli mam taki wybor jak teraz.
          Jeden wielki, porzadny, obiekt, i wszystko co mowisz w nim.
          Niestety centrow handlowych mamy w lodzi az nad wiec ten pomysl odpada.

O jeden obiekt bedzie latwiej dbac, wsparcie 2ch zespolow, pomoze wyszarpac co sie nalezy od UML, nie jak teraz. I mam nadzieje ze wiekszosc kibicow sie ucywilizuje. Wreszcie bedzie mozna zabrac na mecz sasiada, z malymi dziecm,i co powtarza od lat ze woli w TV popatrzec, niz z tym Bydlem siedziec!!! Bydlo niech oglada w TV, na nowy obiekt zakaz wstepu.

• Gość: Zigi Rozalski Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:07
        Gość portalu: Ingo napisał(a): Zrozum wreszcie, że Polskich miast w tym Łodzi nie stać na budowę
        i utrzymanie dwóch porządnych stadionów...
        Wez sie nie osmieszaj. Zobacz to:
        tvp.pl/351,481066,1.view
        plus oczywiscie Narodowy. Zobacz tez to:
        terazpasy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=267&Itemid=62
        i to:
        www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=427609
        • Gość: GOG Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.lodz.msk.pl 23.04.07, 11:27
          text napisano 03 kwietnia 2007 godz. 17:50
          watpie czy teraz plany sa aktualne
          Chyba ze pani Waltz cudownie dogada sie z Kaczorami i rzad w 100% zaplaci za narodowy, w co watpie.
    • Gość: Łodzianin kto jest za? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:57
      zburzyć tą maszkarę na ełkaesie!!!!!!! trybuny ziemne. Kto jest za niech się
      wpisuje, a póżniej wywieźć gruz i na tym miejscu zbudowaĆ Łódzką Arenę Marzeń
      • Gość: jmanek weź pomysl najpierw gościu z ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 23.04.07, 19:02
        Zastanow sie nad tym gdzie będzie grała Twoja ukochana druzyna ŁKS jak Kropa
        bedzie chciał zafundowac wam stadion przy Unii.
        Gdzie będzie grała przez 3 no moze 4 lata budowy??? pewnie na Orle między
        meczami żużla, bo żaden kibic z Widzewa nie zgodzi się w takim wypadku zebyście
        grali u nas.
        Gdzie be dziecie grali jak by wam si udało awansowac do pucharów???
        4 lata grania nie wiem w Piotrkowie albo w Bełchatowie to pewnie szczyt waszych
        marzeń??

Jeśli jeden stadion, a taki na światowym poziomie mi sie marzy to TYLKO na
        neutralnym gruncie!!!
        ale najpierw dobre prawo żeby debili i bandytów wygnać ze stadionów. Imienne
        karty wstępu, zakazy stadionowe, zeby po 2 meczac nie wyglądał ten stadion jak
        zasrane gó.., popisane napisami w stylu: Jude ŁKS albo Żydzew.
    • Gość: domin PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.lodz.mm.pl 23.04.07, 09:13
      w 100% trzeba coś zrobić i to szybko, raz przespaliśmy imprezę tym razem jednak
      czas by wziąć w niej udział, myślę, że tak samo obywatele powinni się dołączyć i
      tak głośno dawać o sobie znać, aż nasi rządzący się obudzą, mamy prawo od tych
      władz rządać i rządajmy
    • Gość: Gog GW troche realizmu IP: *.lodz.msk.pl 23.04.07, 11:03
      Czy ktos moglby wreszcie uswiadomic wladza Lodzi i czesc kibicow LKS,
      ze jesli ma byc jeden, wspolny, porzadny stadion to TYLKO na innym nowym miejscu!!!
      Forsowanie stadionu LKS na stadion MIEJSKI powieksza tylko, juz istniejace konflikty miedzy zespolami. Obiekt taki przez lata nie stanie sie Miejskim i Wspolnym!!! Natomiast budowe jednego, porzadnego obiektu, na swiatowym poziomie napewno wiekszosc kibicow poprze i wlaczy sie w jego promocje.
      Jesli Lodzi naprawde nie stac na 2 stadiony (a niestac moim zdaniem) to mozliwa jest TYLKO budowa w innym miejscu, bo WIDZEW za troche zarzada takiego samego wsparcia w budowie WLASNEGO! obiektu.
    • Gość: myk Re: PO: Koniec płaczu po Euro 2012 IP: *.centertel.pl 26.04.07, 09:52
      Drzewiecki największy nierób ocknął się - wypowiedzi 0, interpelacji 1, zapytań 0.Mam nadzieję, że niedoszłego ministra sportu następnym razem nie wybiorą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka