blackqueen 25.05.03, 12:26 Witam! Czy ktoś wie i może udzielić mi informacji, gdzie można wywołać zdjęcia z aparatu cyfrowego? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: genetyk Re: zdjęcia z cyfrówki IP: *.vline.pl / 172.16.8.* 25.05.03, 12:34 Hej, ja polecam salon Agfa na narutowicza zaraz przy piotrkowskiej (jeszcze przed empikiem). Znają się tam na rzeczy i ceny też są ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blackqueen Re: zdjęcia z cyfrówki 25.05.03, 20:42 dziękuję za informację i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aard Witaj Królowo Nocy :-) 26.05.03, 11:47 Skoro problem ze zdjęciami rozwiązałaś tak szybko, to może zadomowisz się na naszym Forum na dłużej? Na każdy temat można tu ze szczygłami i innym orłami pogadać i na dobre i na złe się zaprzyjaźnić. Więc nie trać czasu i forumuj, you Queen of Spades... PS. Zdjęcia z cyfrówki można też wywoływać przez internet (wysyłąjąc mailem), jeśli nie ma ich zbyt wiele. Spróbuj na stronach Agfy. Pozdrowienia, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
blackqueen Re: Witaj Królowo Nocy :-) 26.05.03, 17:23 Witam! Może tu wpadne przy okazji potrzeby kolejnej informacji ;))))) Żartuję, jeśli czas pozwoli to z pewnością się pojawię i Was pomęczę :) A co do tej nocy, to piękna pora, ale genza mojego nicka jest troszeczkę inna... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aard Rozwiej więc mroki... szachownicy 27.05.03, 08:49 blackqueen napisała: > A co do tej nocy, to piękna pora, ale genza mojego nicka jest troszeczkę inna.. Zgadłem? aA Rd PS. Jasam: nie wiem, kiedyś o tym w gazecie "Komputer" (której już nie ma, buuuuu) czytałem. Trzeba samemu poszukać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blackqueen Re: Rozwiej więc mroki... szachownicy 27.05.03, 16:04 aard napisał: > blackqueen napisała: > > > A co do tej nocy, to piękna pora, ale geneza mojego nicka jest troszeczkę > inna.. > > Zgadłem? > aA > Rd nie zgadłeś ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard A zatem 28.05.03, 09:13 blackqueen napisała: >> nie zgadłeś ;)) Dalszymi domyslami moglbym Cie, bron boze, urazic, wiec zmilcze :-) A moze sie pochwalisz? Byl kiedys nawet taki watek... Moze znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Cyfrofoto emliowo 26.05.03, 18:45 aard napisał: > Zdjęcia z cyfrówki można też wywoływać przez internet (wysyłąjąc mailem), Czy znacie takie adresy ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś