Dodaj do ulubionych

WPiA UL !! zoby

10.05.07, 22:31
witam. Prosze o kilka slow n atemat egzaminu ze zobowiazan u dr.
Robaczysnkiego. Bede wdzieczna za info. Pozdrawiam wszytskich uzytkownikow.
Obserwuj wątek
    • ojejkuniu Re: WPiA UL !! zoby 11.05.07, 17:10
      masz ustny czy pisemny?

już dobre kilka lat temu zdawałam, no i cóż.. ani miło ani niemiło
      tak sobie
      ja musiałam się skupiać żeby się nie śmiać bo jakoś mi się wesoło zrobiło jak
      go tak z bliska zobaczyłam:D ale może to była nerwowa reakcja;)
    • madzia.kowalska Re: WPiA UL !! zoby 15.05.07, 18:59
      mam ustny. Juz legenda sa zoby na dziennych, mam nadzieje,ze nie jest tak
      starsznei takze na wieczorowych.
      • ojejkuniu Re: WPiA UL !! zoby 15.05.07, 19:53
        hmm
        nie było jakichś wyłuzdanych pytań.
        jedno było z cz. ogólnej czyli zobowiaznie, delikty, kontraktowa itd., drugie
        ze spadkowego, trzecie z konkretnej umowy.
        ale to pewnie wiesz.

ja miałam przekaz (wrrry!), wydziedziczenie i odpowiedzialność za szkodę
        komunikacjyną- 436 bodajże.
        wykłady były cudowne (;)), poukładane i w zupełności wystarczyły. chociaż wiem,
        że zobowiązń jest strasznie dużo, ale sam robak naprawdę jakoś specjalnie
        stresującej atmosfery nie tworzył:)

no ale może się przez te kilka lat zmienił?!
        :)
        • madzia.kowalska Re: WPiA UL !! zoby 16.05.07, 10:15
          Strasznie Ci dziekuje za te kilka slow. Dowiedzialm sie,ze ma swoje ulubione
          pytania,najczesciej sie powatarzajace. Boje sie tylko,ze ze wzgledu na to,ze
          tego jest tak duzo nei powiem wszytskiego, tylko najwazniejsze rzeczy i
          powie,ze spoko,ale powinnam sie jeszcze pouczyc i zapraszam na poprawke,ale
          prosze sie nie maertwic dzis nei bylo tak zle.

Co do wykladow to jak nigdy chodze i notuje pilnie :)
          • ojejkuniu Re: WPiA UL !! zoby 16.05.07, 16:41
            eee tam, spokojnie
            nie ty pierwsza i nie ostatnia zdajesz- skoro już tyle zdało to ty też zdasz:)
            mózg ludzki jest bardzo pojemny- jak mawiała moja pani od polskiego, zaś prawo
            mógłby skończyć nawet młynek do kawy jesli byłby wystarczająco cierpliwy jak
            mawia (mawiał) robak własnie;)

ale rozumiem co czujesz, bo nigdy cywilistką nie byłam i zobowiązania to dla
            mnie taki mocno nudnawy przedmiot był. ale 3+ u robaka dostałam- więc można;)

pozdr. i trzymam kciuki.
            • madzia.kowalska Re: WPiA UL !! zoby 16.05.07, 19:04
              Nie dziekuje, bo wiesz nei kusze losu-przeciez nie mozna dziekowac. Wlasnie o
              to chodzi,ze ja cywilnego baaardzo nie lubie i dlatego tak lekki strach. W
              sumei wszytsko jest bardzo proste,jasne logiczne itp i na tym wlsnei sie
              lapie,ze niektore rzeczy sa takie oczywiste i ligiczne,ze zapominam o nich
              powiedziec.

Pozdrawiam. Godzina zero juz w piatek...
              • ojejkuniu w takim razie jutro trzymam kciuki:) 17.05.07, 09:46
                znad równie znienawidzionego gosporadczego ;)

i nie przejmuj się jak nie powiesz wszystkiego- robak dopytuje jak się o czymś
                zapomni.
                no i oczywiście daj znać jak poszło- ale jestem pewna, że będzie dobrze.
                zwłaszcza, że to chyba jeszcze zerówka?
                • madzia.kowalska Re: w takim razie jutro trzymam kciuki:) 17.05.07, 11:55
                  witam, wiesz co to jest pierwsza w ogole zerowka w tym roku. Nie dziekuje.
                  Wzajemnie owocnej nauki. Dam znac, chybaze bedzie mi wstyd...
                  • ojejkuniu Re: w takim razie jutro trzymam kciuki:) 17.05.07, 13:32
                    pierwszą zerówkę na III roku zdawałam..... 20 kwietnia:D z kpk.
                    potem chyba 5 maja prawo pracy
                    i dalej to już poszło tak, że dokładnie 25 albo 26 czerwca byłam po sesji:))

do tej pory zachodzę w głowe jak ja to zrobiłam?!

:)

będzie dobrze jestem pewna!
                    bądź dzielna, nie takie robak straszny...:D
                    • madzia.kowalska Re: w takim razie jutro trzymam kciuki:) 17.05.07, 18:04
                      Napislam pierwsza w sensie pierwsza z cywila w tym roku, taki wyznaczyl termin.
                      Ja zerowke juz mam za soba i to 29 marca zdana. Takze tez licze skonczyc sesje
                      wczesniej lub chociaz przed wakacjami :)
                    • madzia.kowalska Re: w takim razie jutro trzymam kciuki:) 18.05.07, 19:26
                      ZDALAM!!! bylo bajecznie, bardzo mily itp. Chociaz ze mna byla dziewczyna,
                      ktora powtarza rok i w tym roku byla u niego juz 3 raz.

Jestem bardzo mile zaskoczona!!!

Dzieki za trzymane kciuki!!! od razu lepiej poszlo!!!
                      • ojejkuniu :)))) 19.05.07, 11:58
                        to bardzo sie cieszę:)

jak laska zdawała 3. raz to musiała być wybitna, bo robak naprawdę nie jest
                        złośliwy- zresztą sama już wiesz:)

tylko nie opijaj zbyt intensywnie;)
                        pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka