Dodaj do ulubionych

IV czy XXI LO??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 15:13
W tym roku idę do liceum i nie do końca jestem przekonana, które powinnam
wybrać. Zastanawiam się nad IV LO i XXI LO. Wybieram się do klasy
humanistycznej i zależy mi na dobrych nauczycielach zarówno z tych
przedmiotów, jak i z matematyki. Co o tym sądzicie? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneciaaa :* Re: IV czy XXI LO?? IP: *.teoc.pl 14.05.07, 14:56
      No to powiem tak, że z tego co słyszałam, to XXI jest bardziej humanistyczne...
      Pozatym reprezentuje sobą coś więcej niż IV chociaż to nie jest zła szkoła... Z
      wad XXI to wiem, że ludzie niektórzy są dziwni, kujoni z którymi można gadać
      tylko czy się dostało 5- czy 5+...
      • Gość: sz Re: IV czy XXI LO?? IP: *.171.13.62.crowley.pl 20.05.07, 11:44
        hehe, bez przesady, kujony są chyba tak jak wszędzie;) jestem tegoroczną
        absolwentką dwa jeden i przyznam się, że sama wahałam się między tym liceum a
        czwórką, zdecydowałam się na dwa jeden, kiedy przyszłam tam na drzwi otwarte i
        od razu poczułam się jak u siebie, czwórka mnie trochę przerażała;) w każdym
        razie zdecydowanie nie żałuję swojej decyzji, przeżyłam tam jak na razie swoje
        najlepsze 3 lata. klasy są o różnych profilach, więc znajdzie się coś i dla
        humanistów, i dla umysłów ścisłych. a nauczyciele jak nauczyciele, niektórzy
        naprawdę świetni, niektórzy beznadziejni, ja trafiłam chyba na najlepszy
        zestaw:) pozdrawiam i życzę dobrej decyzji:)
        • camelot Re: IV czy XXI LO?? 31.05.07, 22:33
          tylko XXI
          • Gość: chłopak 16 Re: IV czy XXI LO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:20
            Witam. Ja też w tym roku wybieram sie do liceum i zastanawiałem sie dokładnie
            tak samo jak Ty .. 4 czy 21. Wybrałem az 4 klasy w 21, a żadnej w 4.. 21 LO to
            szkoła z renomą, a drzwi otwarte ...! - świetna sprawa. :) To na nich sie
            własnie przekonałem, ze tylko 21 :) Teraz mam nadzieję tylko, ze sie dostanę, bo
            jestem juz po wynikach :D
            • lionne7 Czwórka ma dłuższą renomę... 29.06.07, 09:47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka