Gość: Ekolog IP: *.pl / 192.168.3.* 29.05.03, 09:14 Katolicki kraj, nienawidzą nawet drzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Zniszczone drzewa 29.05.03, 17:28 A ci mieszkańcy widząc tego idiotę nie mogli zadzwonić po policję? A jak mają afront to opierdzielić faceta, albo ustrzelić z wiatrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zniszczone drzewa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 22:25 A swoją drogą to czy to jest przy tej kamienicy, w której właściciel groził mieszkańcom i wysyłał kartki świąteczne z powieszonym Mikołajem? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zniszczone drzewa 30.05.03, 02:20 Tak. No to się Adamczyk doigrałeś... A tak ze mnie szydziłeś, że się ponoć nie poznałem, że ty kasztanowce ze szrotówka leczysz... Wyszło szydło z worka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zniszczone drzewa IP: *.p.lodz.pl 31.05.03, 19:22 To musi byc wyjatkowa kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Zniszczone drzewa 29.05.03, 22:31 Takie smutne myśli zaczynają mnie nachodzić, gdy czytam o takich debilach to tego miasta zaczynam nienawidzić. NIenawidzić ludzi, władzy...każdego kto je niszczy. Łódź tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Zniszczone drzewa 30.05.03, 13:28 Nie. To nie Łódź. To ludzie - którzy zawsze i wszędzie byli tacy sami - tylko teraz częściej się o tym dowiadujemy. Więcej się pisze w gazetach, pokazuje w TV, więcej się o tym mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Zniszczone drzewa 31.05.03, 16:17 angolia napisała: ) Nie. To nie Łódź. To ludzie - którzy zawsze i wszędzie byli tacy sami - tylko ) teraz częściej się o tym dowiadujemy. Więcej się pisze w gazetach, pokazuje w ) TV, więcej się o tym mówi. -- Nie zodzę się z Tobą. Kiedyś tego nie było. Nikt wiertarką nie wiercił dziur w drzewach. To pogoń rodziców za pieniędzmi sprawiła, że dzieciaki są same, nudzą się i wymyślają różne głupie pomysły. Później te dzieciaki dorastają i robią co chcą. Kiedyś nie było tyle szmatławców co dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Zniszczone drzewa 31.05.03, 19:00 >Nikt wiertarką nie wiercił dziur w drzewach. Ja nie pisałam o ludziach-dziś. Dawno, dawno temu nikt nie wiercił bo nie było wiertarek, a jak potem już były to jeszcze nie powszechnie dostępne itp. Mnie się wydawało, że Tobie nie o problem z samym niszczeniem drzew chodziło, ale szerzej - o kwestię moralnego upadku ludzi. Mój komentarz odnosi się do Twojego "Łódź tonie". Czy to z powodu tej jednej wiertarki? Jeśli o to Ci chodziło to przepraszam, ale myślałam, że to stwiedzenie jest natury ogólnej. Na temat drzew raz jeszcze: Różne ludzie mają odchyły. Baksiński np., stwierdził, że nie znosi, wręcz nienawidzi drzew, bo mu psują krajobraz. Powiedział, że gdy tylko jakieś widzi ma ochotę je wyciąć. Takie ma cudne prace, a taki... Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia No i... 31.05.03, 19:02 ..."pogoń rodziców za pieniędzmi" - czy to się zaczęło wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zniszczone drzewa IP: *.p.lodz.pl 01.06.03, 14:56 popatrzylismy sobie onegdaj na te drzewa. Umarly. no jak sie spoleczenstwo czuje? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Zniszczone drzewa 01.06.03, 15:00 Jestem podniecony. A poważnie mówiąc, smutno mi. Gdyby te głąby się uczyły, to by wiedziały, że jedno drzewo produkjue tlen wystarczający na przeżycie, jeśli dobrze pamiętam, 25 ludzi przez jedną dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Zniszczone drzewa IP: *.p.lodz.pl 01.06.03, 15:36 alu-ki, kanalia przeczytawszy twoje slowa, nie bedzie sie posiadac ze smiechu. Im nie nalezy gadac o tlenie, tylko walic pala. Tak samo za niepostrzatane chodniki. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Zniszczone drzewa 01.06.03, 16:07 Wiem. Gdyby od słów wszystko zależało, nie byłoby wojen. Pałą, pałą i jeszcze raz. Humanitarne zasady można sobie wsadzić w .... . Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi A u nas nikt nie reaguje ! ! ! 01.06.03, 18:15 Chyba rok temu i później jeszcze kilka razy dzwoniłm do GW i do zarządu tzw "Zieleni Miejskiej", co to obrąbała mi drzewa przed oknami. Ja rozumiem, że tym na dole może być nieco cieniście, ale czemu trzeba zaraz tak bezsensownie i beznadziejnie niszczyć drzewa?! Gałęzie były poucinane byle jak,a do tego zbyt dużo ich nawycinali - w sumie całe drzewa wyglądały jak po poważnym huraganie... Zieleń Miejska, tak? Znają się na robocie jak kura na pieprzu..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: A u nas nikt nie reaguje ! ! ! IP: *.p.lodz.pl 01.06.03, 19:03 Englishman akurat lubi drzewa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś