Dodaj do ulubionych

Koniec handlu na ulicach 2005.06.28

14.05.07, 17:14
Mijają prawie dwa lata i?

arch.samorzad.pap.pl/?id=12914053&grupa_menu=gaz&menu_item=gaz-pp&klucz=GAZETA-PRASA
Obserwuj wątek
    • zgierzyk Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 14.05.07, 19:47
      Władza jak zwykle ma rację! Koniec to koniec!
    • dwapsyikot Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 14.05.07, 23:37
      i jest jak było
    • brite Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 14.05.07, 23:40
      Widziałem dziś pana Karola spacerującego po Pietrynie i obgryzającego wafelek od
      loda. Nie wyglądał na zatroskanego.
    • nakole ...a handel żywym towarem? 14.05.07, 23:42
      ...szczenietami handlują zza pazuchy na Pietrynie przy Andrzeja, Tfuuu....
    • lodzermensch8 Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 15.05.07, 07:36
      Obiecywał to ktoś komu niewiele się udało
      • desidero1 minął juz 9 rok 15.05.07, 07:51
        a czym jest uchwała rady miejskiej z 7 stycznia 1998 r. w sprawie przyjęcia
        zmian w organizacji zarządzania nieruchomosciami stanowiącymi zasób lokalowy
        gminy i zapowiedź prywatyzacji administrowania nieruchomościami ?

minął juz 9 rok, a administracje nieruchomościami i zakłady gospodarki
        mieszkaniowej nie posiadając osobowości prawnej naruszają prawo , i to w jakiej
        skali !
        • gosiakz Re: minął juz 9 rok 15.05.07, 21:21
          to jest RAŻĄCE NARUSZANIE PRAWA
      • desidero1 Kropiwnickiemu 16.05.07, 07:11
        udało się omamić wiele tysiecy wyborców
        • hubar Re: Kropiwnickiemu 16.05.07, 10:00
          Albo Katarasińskiej udało się nie dopuścić do kandydowania Grabarczyka. Ten
          choćby miałby jakieś szanse. A tak żenujący poziom rywali sprawił, że
          Kropiwnicki był bez konkurencyjny :-/
    • niedokarmiajacygolebi Kropiwnicki pozwala na nielegalny handel 16.05.07, 23:13
      Te słowa pojawiły się na stronie UMŁ dn. 30.06.2005r:

"... Specjalny zespół, w skład, którego wchodzą m.in. przedstawiciele policji,
      sądu, straży miejskiej, izby celnej, skarbówki, przedsiębiorców, sanepidu,
      inspekcji pracy i inspekcji handlu wypracuje metody skutecznego zwalczania
      nielegalnego handlu ulicznego
      • desidero1 bingo ! prezydent miasta łamie prawo ! 17.05.07, 21:12
        odpowiedzialny za łamanie prawa przez pomniejszych urzędników samorządowych
        odpowiada prawnie Kropa, jako ich przełozony !
        • lavinka nieprawda 17.05.07, 21:19
          Powinien odpowiadać przełożony Kropiwnickiego ;-)
          • desidero1 jasne ! 17.05.07, 21:39
            wojewodzina
            rada miejska
            wyborcy
          • gosiakz Re: nieprawda 17.05.07, 22:01
            a może chodzi o bliźniaka ?
        • niedokarmiajacygolebi Zorganizowana grupa przestępcza - DOWÓD 30.05.07, 22:56
          Ten link pokazuje, dlaczego wszyscy stacze sprzedają z takich samych kartonach
          po bananach.
          Dlaczego Kropa pozwala na panoszenie się zorganizowanej grupy przestępczej na
          ulicach?
          Ktoś powie że przesadzam tak ich nazywając?
          OTO DOWÓD ŻE NIE:
          finanse.wp.pl/POD,1,ao_page,11,kat,0,wid,8464409,wiadomosc.html?ticaid=13d15
          • Gość: Krys Re: Zorganizowana grupa przestępcza - DOWÓD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 04:59
            Niedokarmiającygołebi dalej swoje: chyba i Dziennik i GW jasno opisały
            proceder. I trudności w usuwaniu nielegalnych handlarzy. A policja, która
            przyznaje, że nie ma w tej chwili mozliwości likwidacji - Kropiwnickiemu nie
            podlega. Na innych forach już to tłumaczono, więc "dookoła Wojtek"
            niedokarmiający.... próbuje w kolejnych
            • niedokarmiajacygolebi Masz rację ale nie mogę na to patrzeć 31.05.07, 15:40
              Wiem, że próbuję pisać tu i tam. Ale zrozum mnie, jeżeli pada twój sklepik z
              odzieżą bo pod twoimi drzwiami ustawia się banda staczy i u nich jest kolejka (
              sprzedają to samo ) to boli Cię serce jak widzisz ten proceder przez kolejne lata.
              Masz rację, może nie do końca orientuję się w tych układach, kto komu podlega, i
              problemach wynikających z prawa ale nie mogę patrzeć na to złodziejstwo w coraz
              lepszych samochodach z towarem w bagażniku.
              • Gość: Krys Re: Masz rację ale nie mogę na to patrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:07
                Nie musisz mi tego udawadniać, bo sam mam takie same problemy. Ale nie mam
                zamiaru opluwac tych, którzy probują ten proceder ukrucić. Widze jak działają
                urzędnicy referatu handlu na Gornej, strażnicy i policja (Ci niestety
                niechętnie). I tylko można im współczuć, szczególnie że działają pod presją
                motłochu, który ma w nosie to, że my płacimy podatki, czynsz dzierżawny (czy
                opłate targową), a obok mafia rozprowadza towar całkowicie nieopodatkowany. Tak
                jest na Rydla/Tatrzańska, gdzie 2-3 osoby doskonale znane policji i strazy
                miejskiej grają wszystkim na nosie. To bezprawie będzie trwało tak długo, jak
                długo kupujący będą to tolerowali. Chyba że zejdą w zycie zmiany proponowane w
                nowym kodeksie wykroczeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka