kropaszenko 14.05.07, 17:14 Mijają prawie dwa lata i? arch.samorzad.pap.pl/?id=12914053&grupa_menu=gaz&menu_item=gaz-pp&klucz=GAZETA-PRASA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzyk Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 14.05.07, 19:47 Władza jak zwykle ma rację! Koniec to koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 14.05.07, 23:37 i jest jak było Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 14.05.07, 23:40 Widziałem dziś pana Karola spacerującego po Pietrynie i obgryzającego wafelek od loda. Nie wyglądał na zatroskanego. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole ...a handel żywym towarem? 14.05.07, 23:42 ...szczenietami handlują zza pazuchy na Pietrynie przy Andrzeja, Tfuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch8 Re: Koniec handlu na ulicach 2005.06.28 15.05.07, 07:36 Obiecywał to ktoś komu niewiele się udało Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 minął juz 9 rok 15.05.07, 07:51 a czym jest uchwała rady miejskiej z 7 stycznia 1998 r. w sprawie przyjęcia zmian w organizacji zarządzania nieruchomosciami stanowiącymi zasób lokalowy gminy i zapowiedź prywatyzacji administrowania nieruchomościami ? minął juz 9 rok, a administracje nieruchomościami i zakłady gospodarki mieszkaniowej nie posiadając osobowości prawnej naruszają prawo , i to w jakiej skali ! Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 Kropiwnickiemu 16.05.07, 07:11 udało się omamić wiele tysiecy wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kropiwnickiemu 16.05.07, 10:00 Albo Katarasińskiej udało się nie dopuścić do kandydowania Grabarczyka. Ten choćby miałby jakieś szanse. A tak żenujący poziom rywali sprawił, że Kropiwnicki był bez konkurencyjny :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
niedokarmiajacygolebi Kropiwnicki pozwala na nielegalny handel 16.05.07, 23:13 Te słowa pojawiły się na stronie UMŁ dn. 30.06.2005r: "... Specjalny zespół, w skład, którego wchodzą m.in. przedstawiciele policji, sądu, straży miejskiej, izby celnej, skarbówki, przedsiębiorców, sanepidu, inspekcji pracy i inspekcji handlu wypracuje metody skutecznego zwalczania nielegalnego handlu ulicznego Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 bingo ! prezydent miasta łamie prawo ! 17.05.07, 21:12 odpowiedzialny za łamanie prawa przez pomniejszych urzędników samorządowych odpowiada prawnie Kropa, jako ich przełozony ! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka nieprawda 17.05.07, 21:19 Powinien odpowiadać przełożony Kropiwnickiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niedokarmiajacygolebi Zorganizowana grupa przestępcza - DOWÓD 30.05.07, 22:56 Ten link pokazuje, dlaczego wszyscy stacze sprzedają z takich samych kartonach po bananach. Dlaczego Kropa pozwala na panoszenie się zorganizowanej grupy przestępczej na ulicach? Ktoś powie że przesadzam tak ich nazywając? OTO DOWÓD ŻE NIE: finanse.wp.pl/POD,1,ao_page,11,kat,0,wid,8464409,wiadomosc.html?ticaid=13d15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: Zorganizowana grupa przestępcza - DOWÓD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 04:59 Niedokarmiającygołebi dalej swoje: chyba i Dziennik i GW jasno opisały proceder. I trudności w usuwaniu nielegalnych handlarzy. A policja, która przyznaje, że nie ma w tej chwili mozliwości likwidacji - Kropiwnickiemu nie podlega. Na innych forach już to tłumaczono, więc "dookoła Wojtek" niedokarmiający.... próbuje w kolejnych Odpowiedz Link Zgłoś
niedokarmiajacygolebi Masz rację ale nie mogę na to patrzeć 31.05.07, 15:40 Wiem, że próbuję pisać tu i tam. Ale zrozum mnie, jeżeli pada twój sklepik z odzieżą bo pod twoimi drzwiami ustawia się banda staczy i u nich jest kolejka ( sprzedają to samo ) to boli Cię serce jak widzisz ten proceder przez kolejne lata. Masz rację, może nie do końca orientuję się w tych układach, kto komu podlega, i problemach wynikających z prawa ale nie mogę patrzeć na to złodziejstwo w coraz lepszych samochodach z towarem w bagażniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: Masz rację ale nie mogę na to patrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:07 Nie musisz mi tego udawadniać, bo sam mam takie same problemy. Ale nie mam zamiaru opluwac tych, którzy probują ten proceder ukrucić. Widze jak działają urzędnicy referatu handlu na Gornej, strażnicy i policja (Ci niestety niechętnie). I tylko można im współczuć, szczególnie że działają pod presją motłochu, który ma w nosie to, że my płacimy podatki, czynsz dzierżawny (czy opłate targową), a obok mafia rozprowadza towar całkowicie nieopodatkowany. Tak jest na Rydla/Tatrzańska, gdzie 2-3 osoby doskonale znane policji i strazy miejskiej grają wszystkim na nosie. To bezprawie będzie trwało tak długo, jak długo kupujący będą to tolerowali. Chyba że zejdą w zycie zmiany proponowane w nowym kodeksie wykroczeń Odpowiedz Link Zgłoś