Gość: hustlin IP: 212.191.188.* 21.07.01, 01:41 Kochajmy Nasz hip-haope Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania 18.08.01, 22:28 Może dlatego że polski rap czy hip-hop (jak zwał tak zwał) jest kiepski? Jechałem ostatnio w pociągu z takimi entuzjastami tej muzyki przez parę godzin? Nasłuchałem się tekstów - o jaraniu, o jebaniu Policji i o swojej karierze. Co tu doceniać? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania 20.08.01, 00:23 Rzeczywiscie teksty z polskiego hip hopu sa beznadziejne,naprawde szkoda sluchac! :))) Doceniac taka muze ? Ihaha! W zadnym wypadku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania 20.08.01, 09:57 nie wrzucaj wszestkich do jednego worka - ja bardzo lubię kaliber44 bo wyróżnia się na tle innych zespołów hh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk19 Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 13:17 gray napisał(a): > nie wrzucaj wszestkich do jednego worka - ja bardzo lubię kaliber44 bo > wyróżnia się na tle innych zespołów hh. Ups wypadl mi z ucha :) Zgadzam sie w tym przypadku ! Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrozo Tupac Shakur forever! IP: 10.0.0.* / 212.191.169.* 20.08.01, 13:56 Polski hip-hop jest beznadziejny i prymitywny.Uwielbiam zagraniczny hip-hop, a najbardziej 2Paca i dr.Dre. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Tupac Shakur forever! 20.08.01, 15:18 dr.dre - okej ale tupak jest jakies cinkie śpiewnako pididim pididim finks uont ewer bi de sejm pididim pididim. daj spokój. pozakakatarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re:Do MROZO IP: 209.5.66.* 21.08.01, 20:29 Nie jestem pewna, ale chyba Cie znam, w kazdym razie pozdrowienia,masz racje i dobry gust !!!! Ja slucham Eminem, D12 i Dr.DRE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deuce Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 11:38 z hiphopu jedyne co dobre w polsce to noon. to zdaje sie czlonek grammatik. ale mowie tu akurat o jego solowym projekcie, na ktorym nie ma odrobiny rapowania chuliganskim glosem. a muzyka najwyzszych lotow i nawiazuje jak najbardziej do hiphopu, ale ortodksojnych fanow gatunku raczej nie zadowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: 209.5.66.* 21.08.01, 20:25 Mysle, ze ta muzyke powinno sie docenic.Ona odkrywa prawdziwa rzeczywistosc:to, co sie dzieje w ciemnych ulicach,narkotyki ,ciaza u nastolatek itp. Po co spiewac o jakichs glupich kwiatkach i sloneczku ? Trzeba wreszcie otworzyc oczy ludziom! Kupilam wczoraj nowa plyte D12, slucham jej i odrazu chce sie tanczyc. Muzyka jest super ale i slowa nie sa bezsensu.Polecam i nie bojcie sie sluchac hip-hopu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: 213.25.90.* 20.08.01, 11:47 raczej "już" a nie "wciąż". Hip hop miał swoje 5 minut jakieś 5 lat temu i dalej. Odpowiedz Link Zgłoś