Dodaj do ulubionych

Na czym polega fenomen EPLL/LCJ

IP: 91.189.0.* 16.05.07, 14:50
Jak widać, wiele ludzi oczekuje nowych połączeń z EPLL..ech. Któregoś dnia
zerknąłem na taras i usłyszałem, "to skandal żeby z łodzi nie było połączeń
do Niemiec", oczywiście zaraz spotkam się z odpowiedziami tego typu -
"marudzisz"...myślę że nie tylko ja. Niektórzy forumowicze bronią zaciekle
swego zdania, portu jak i ich władz... dlaczego?? Proste, pracują na wieży,
w porcie i nie dadzą sobie ogonka dostawić. Realia są takie, że skoro mamy
pas, teriminal, ochronę...powinniśmy przynajmniej o 30 % przyjmować więcej
samolotów a tu nici.....jak sie to dzieje, że "wszędzie" jest więcej ???
Obserwuj wątek
    • Gość: swe Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.cust.broadway.se 16.05.07, 15:02
      Jest chyba tylko jedno wytlumaczenie dlaczego "wszedzie" jest wiecej...
      Zaraz sie posypia komentarze na temat wladz miasta i wladz portu...
    • skodabodzio Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ 16.05.07, 15:04
      Nie wiem jak to sie dzieje, ale np. w kwietniu przeszedlem sie po biurach i
      chcialem wykupic wyjazd do Tunezji albo Egiptu z wylotem z Lodzi. Powioedziano
      mi wprost ze musze sie pospieszyc, bo w maju juz wolnych miejsc w samolocie z
      Lodzi moze juz nie byc.

Wiec zadaje sobie pytanie, jak to jest z tym lataniem z Lodzi, co chwile slysze
      ze nie ma nowych kierunkow bo nikt nie chce latac, a jak chce sie np. kupic
      wyjazd wakacyjny z wylotem z Lodzi, to trzeba to robic na miesiac, dwa naprzod?
      • Gość: Sufler2006 Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.lodz.mm.pl 16.05.07, 15:11
        Zgadza sie,patrzyłem na plan lotów czarterowych-jest ich mało i jest duże
        zainteresowanie.
        • Gość: jkjkj Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.05.07, 19:39
          Oczywiście, na pierwsze loty Alfa Staru do Hurghady miejsc nie ma już od dawna.
          • skodabodzio Robia z nas glupkow 18.05.07, 23:08
            No to mi teraz wytlumaczcie dlaczego w mediach regularnie slyszymy ze czarterow
            z Lodzi nie ma bo nikt nie chce stad latac?
    • Gość: marcin Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.07, 15:24
      no wiesz, nie jestem ani pracownikiem portu ani tym bardziej uzalezniony w jaki
      kolwiek sposob od niego ale patrzac wlasnie realnie to powinnismy jeszce troche
      poczekac, bo tak naprawde to ani pasa ani drogi dojazdowej ani plyty postojowej
      ani terminala parkingu itd itd itd z prawdziwego zdazenia to my nie mamy, to co
      jest wystarcza na londyn rzym i trzeba sie z tego cieszyc,
      trzy lata temu nie bylo nic -nawet tego tematu na forum- wiec nie jest tak zle,
      oczywiscie oczekiwania "spotterow" sa wielkie bo chcieli by ogladac rozne
      samoloty ale lublinek to nie heathrow ohare nawet okecie i nigdy nim nie
      bedzie, wiec cieszmy sie z tego co jest i czekajmy a moze uda sie jeszcze
      jakiego jumbo na tle radiowozu zlapac.. pozdrawiam
      • Gość: MarcinK Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:24
        A konkretnie co jest nie tak z naszym pasem?

MK
      • Gość: swe Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.cust.broadway.se 17.05.07, 08:54
        Masz racje, ze lublinek nie jest jakims wielkim lotniskiem, ale nie w tym rzecz.
        Porownaj sobie rozwoj lotnisko we Wroclawiu, Gdansku, Katowicach, a nawet w
        Rzeszowie i sprobuj zadac sobie pytanie dlaczego tak bardzo lublinek jest opozniony?
    • maxxman Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ 16.05.07, 16:52
      Odpowiedź na Twoje pytanie jest bardzo proste: ktoś tutaj kłamie. I bynajmniej
      nie są to ludzie krytykujący posunięcia władz portu.

mx
    • protz Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ 16.05.07, 19:46
      >Proste, pracują na wieży,(...)
      >i nie dadzą sobie ogonka dostawić.

Jeszcze raz dla słabszych proszę, bo nie rozumiem co Poeta ma na myśli.
      • Gość: xopl Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.devs.futuro.pl 16.05.07, 21:15
        > >Proste, pracują na wieży,(...)
        > >i nie dadzą sobie ogonka dostawić.
        >
        > Jeszcze raz dla słabszych proszę, bo nie rozumiem co Poeta ma na myśli.

Dawaj meteo, dawaj, pokaż że masz genitalia bo chcemy celnej riposty Protza.
        • Gość: ktos Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: 89.19.91.* 16.05.07, 21:42
          to meteo ma genitalia?hahaha
          • Gość: pafawag Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.toya.net.pl 17.05.07, 21:05
            Meteo=chicken shit
        • protz Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ 17.05.07, 22:26
          > Dawaj meteo, dawaj

No i moja ciekawość jak na razie niezaspokojona. :(
          • Gość: gazeta.pl Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.toya.net.pl 18.05.07, 09:03
            > No i moja ciekawość jak na razie niezaspokojona. :(

Też nie mogę się doczekać.meteo myśli jakby tu błynsąć elokwencją i intelektem...
            • protz Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ 18.05.07, 10:00
              > Też nie mogę się doczekać.meteo myśli jakby tu błynsąć elokwencją i intelektem.

A pozniej zaciekle uderza w klawiature, pisze i pisze a tu znowu wychodzi mu
              tylko 'kopytko...'
              • Gość: gazeta, Re: Na czym polega fenomen EPLL/LCJ IP: *.toya.net.pl 18.05.07, 10:52
                > A pozniej zaciekle uderza w klawiature, pisze i pisze a tu znowu wychodzi mu
                > tylko 'kopytko...'

rotfl!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka