Gość: Maruda IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.03, 08:50 ktoś oglądał? Robi wrażenie, nie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia7 Re: Zaćmienie Słońca... 31.05.03, 09:00 Ja oglądałam. Fakt, widok dośc niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxrak Re: Zaćmienie Słońca... IP: *.visp.energis.pl 31.05.03, 09:36 Oglądałem pierwszy raz w życiu ,niezapomniane wrażenia.To sukces, bo zasnąłem dopiero o drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Zaćmienie Słońca... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 10:51 Jak zwykle mnie coś ominęło;-/ Nie trzeba było dać znać wcześniej na forum? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Re: Zaćmienie Słońca... IP: *.toya.net.pl 31.05.03, 10:59 Gość portalu: micin napisał(a): > Jak zwykle mnie coś ominęło;-/ > Nie trzeba było dać znać wcześniej na forum? ;-))) > Nic się nie martw:-) I zerknij tutaj. www.augustyna.pl/do/zacmienie/foto.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Zaćmienie Słońca... IP: *.tvsat364.lodz.pl 31.05.03, 11:20 Micinku gdybym tylko pamiętał, z pewnością napisałbym. Ale ja przeczytałem o tym kilka(naście?) dni temu i kompletnie zapomniałem. Ale w podświadomości gdzieś się zakodowało, bo jakem śpioch i nocny marek dziś bez budzika obudziłem się o 5 i pierwszą myślą, jaka mnie naszła- było podejść do okna, bo zacmienie. Gorzej było ze znalezieniem jakiejś starej dyskietki bez włączania komputera. Dobrze, że przypomniało mi się, że przez płytę cd też można patrzeć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Zaćmienie Słońca... 31.05.03, 13:45 <płacz> Czemu o tym nie wiedziałem??? Why??? Super musiało być, tak mi żal... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zaćmienie Słońca... 31.05.03, 14:36 Następnym razem proszę to zaćmienie o normalnej-ludzkiej porze, a nie w środku nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zaćmienie Słońca... 31.05.03, 17:03 Jako nadworny astronom Forum uprzejmie przepraszam, że było mi ostatnio nie po drodze do komputra i nie poinformowałem. W każdym razie zjawisko udało się pięknie, a słoneczko z księżycem i prawami fizyki dali piękny pokaz swoich możliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Zaćmienie Słońca... IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.06.03, 09:33 Wczoraj wszyscy obserwatorzy zaćmienia mieli szczęście- dziś o tej porze horyzont był zachmorzony... Warto to docenić :))) Odpowiedz Link Zgłoś