Gość: Szatan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:38 WizzAir zaczyna odbiór nowych samolotów ( Airbusy A320 ) i chce założyć bazęgdzieś w Polsce tzn. EPPO, EPLL, EPWR. Może mamy szansę, tylko władze lotniska nie mogą przespać tej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geographer Re: WizzAir. 21.05.07, 08:47 Będziemy bacznie przyglądać się tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WizzAir. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:56 ojj, nie stresujcie Wojtka ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: WizzAir. IP: *.toya.net.pl 21.05.07, 14:52 napisałem do nich tak: Witam!!! Z wiązku z rozwojem linii lotniczej WIZZAIR zgłaszam się do państwa z pytaniem, czy planują państwo jakie kolwiek uruchomienie połączenia z ŁODZI?. Międzynarodowy Port Lotniczy im. Władysława Reymonta w Łodzi jest dobrym i tanim portem lotniczym i cały czas się rozwija. Opłaty lotniskowe sa bardzo niskie w porównaniu z Warszawą, które nie przekraczają 55 zł. Z mojej strony proponuje połączenia i które cieszyły by się zapewne zainteresowaniem: Ateny, Barcelona Girona, Dortmund, Glaskow Prestwick, Belfast, Cork,czy Coventry, ale mi najbardziej przydały by się połączenia do Dortmundu i Coventry,a jeżdzenie do Warszawy na godzinę 6:00 rano, żeby polecieć do np. Dortmundu jest uciążliwe i nie ma dojazdu nocnego, a ostatni pociąg do Warszawy odjeżdza ok 20:30. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam. a odpowiedz dostałem: Szanowny Panie, Dziękujemy serdecznie za sugestie dotyczące nowych tras. Są one dla nas ważne, także nie pozostawiamy je bez echa. Rozkład naszych lotów jest stale poszerzany, także podczas planowania naszych nowych tras bierzemy pod uwagę wszystkie propozycje. Z wyrazami szacunku Wizz Air Group Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: WizzAir. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 21.05.07, 16:14 Wyslij to tez do tych, co biora pensje na ul. Gen Maczka. Szablon e-mailowy jest nastepujacy: pierwsza litera imienia kropka nazwisko @airport.lodz.pl W sklad Zarzadu i Dyrekcji wchodza: Wojciech Laszkiewicz Leszek Krawczyk i niesmiertelny Michal Marzec. Pozdrawiam, Albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: WizzAir. IP: *.toya.net.pl 21.05.07, 16:27 Czy jest ktoś w stanie powiedzieć, za co tych trzech dostaje co miesiąc wypłatę? Praca jaką wykonują wystarcza dla jednego, no chyba, że jeden czyta drugi pisze a trzeci udaje, że muśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: WizzAir. IP: 213.52.175.* 21.05.07, 20:56 Chcialbym Cie zasmucic w Zarzadzie i Derekcji St Reymont International znajduja sie nie 3, lecz 4 osoby. Jest jeszcze jedna Pani, ale poniewaz od pozostalych odroznia sie tym, ze jest przynajmniej sympatyczna, wiec postanowilem dac jej troche spokoju. Pozdrawiam, Albert Odpowiedz Link Zgłoś