Gość: obywatel IP: *.skomur.pl 04.06.07, 19:37 Prawda, którą czytam jest niestety tragiczna dla łodzian. Aż, nie chce mi się wierzyć, że to wszystko miałoby się ziścić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le5iu Kto mieszka w Łodzi... 04.06.07, 19:42 ...ten sam sobie szkodzi! Smutna prawda. Naprawiłem ten błąd pięć lat temu. Szkoda mi tego miasta, szkoda przyjaciół których można co najwyżej odwiedzać, ale nie mam tendencji masochistycznych - wystarczy mi już, że się urodziłem Polakiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto mieszka w Łodzi... IP: *.astral.lodz.pl 04.06.07, 21:37 Nic dodac nic ujac cala prawda o Łodzi kto tu mieszka to sam sobie szkodzi. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gog Re: Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: *.lodz.msk.pl 04.06.07, 20:00 pisalem juz w tekscie o S8 tu tez pasuje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=755&w=63640465&a=63641571 rece opadaja jak widze reprezentacje Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nefnet Łódzkie PiS jest jeszcze słabsze 04.06.07, 20:05 Jest słabe, bo nie ma nefneta. Pożyczyło sobie rycerza Jerzego Klęska-Kropiwnickiego, bo własnego nie miało. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-janowski Pani GOSS 04.06.07, 22:10 Każyd w pis i nie tylko wie że ta przyszywana ciotka kaczorków gotuje weki dla kici BUSIA i za to dostała radę telewizji... żal dupę ściska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej nie pamietam dobrego samorzadu w lodzi IP: *.retsat1.com.pl 04.06.07, 20:07 a pis to bolszewicy, wiec nie wierze w zadne ich slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: nie pamietam dobrego samorzadu w lodzi IP: *.astral.lodz.pl 04.06.07, 20:15 Co mnie obchodzi jakiś tam pis, co to jest. Kto się tak teraz tłumaczy , nasze władze z pisu?. W naszym miescie zawsze tak było, jak rządził Miller z Belką to także obiecywali miastu wiele rzeczy (nawet na meczach łódzkich drużyn bywali, kto ich tam wpuścił ?, - widzimy jakie mamy Euro i sport w miescie) Tak sie tłumaczą tłumoki z pisu, trzeba ich wyje... na łeb w nastepnych wyborach i tyle. A na prezydenta miasta wybrać tylko człowieka z Łodzi, bez żadnych układzików (patrz prezydent Wrocławia) i wtedy ma sie w d... jakąś tam partię, bo żadna dla Miasta nic nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Jagiełło w swoim życiu raczej daleko omijał stuida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jagiełło w swoim życiu raczej daleko omijał s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:38 Mówisz o Jagielle z PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: 194.0.244.* 04.06.07, 20:15 Jeszcze nie jedno Cie zaskoczy. PiS'owcy z geba pelna frazesow zajeci sa robieniem rewolucji w stylu Feliksa Edmundowicza (no moze nie rozstrzeliwuja). Ale wysinajac w pien przeciwnikow skazuja ich na niebyt. Po co ? By robic przestrzen dla swojakow. A ze przy okazji niszcza wszystko to co im tam. Lata dobrej roboty ida w pyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: 194.88.245.* 04.06.07, 20:45 Jaki pan taki kram Do wyborów samorządowych 23lata parlamentarnych 2,5 roku aż strach pomyśleć co nas jeszcze czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnibus Re: Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: *.astral.lodz.pl 04.06.07, 21:22 mam nadzieje ze łodzianie jednak myślą (naiwność?) i w nastepnych wyborach w odpowiedni sposób podziękują PISowskim posłom z ziemi lodzkiej za lobbowanie inicjatyw lokalnych oraz tenże patriotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Jagiełło pomagał z ziółkami pewnie Janinie ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipod Łódzkie PIS jest słabe? IP: *.toya.net.pl 04.06.07, 21:47 Nie tylko łódzkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobaczcie!! <a href="http://tvp.pl/3575,20060509339587.strona" target="_blank" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:43 warto poznać przedwodniczącą Rady Nazdorczej TVP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Janina Goss ? IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 07:12 Janina Goss - przewodnicząca Rady Nadzorczej TVP S.A. Radca prawny między innymi w Spółdzielni Spożywców "Społem" w Łodzi, Banku Gospodarki Żywnościowej, Wojewódzkim Inspektoracie Ochrony Środowiska oraz Samorządowym Kolegium Odwoławczym w Łodzi. wiadomosci.wp.pl/kat,9922,wid,8756671,wiadomosc.html?ticaid=13de7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinx Goss to polskie nazwisko???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 10:17 jak dla mnie to raczej niemieckie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: *.lodz.mm.pl 04.06.07, 23:02 Widzę, że GW znalazła winnego braku S-8, ale ja się pytam czy Kropiwnicki już nie jest winny tej klęski?To ten sam prezydent, który cieszył się poparciem GW w kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Łódzkie PiS jest słabe - analiza 05.06.07, 00:56 Chłopie, a kto jak nie pRezydent odpowiada za mizerną politykę? Kto zamiast pilnować spraw na miejscu jeździ po całym świecie? Kto w końcu, ciagle uprawia zerowy kontakt ze społeczeństwem? On zawsze wie lepiej, a społeczeństwu wara. No kto? Ja wiem, lepiej na GW sgonić niepowodzenia. Ale facet, to Kropiwnicki tu rzadzi, nie Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Prawda jest duzo gorsza 05.06.07, 08:36 Nie tylko |PiS ale wszyscy lodzcy politycy. O S8 dla Lodzi musi walczyc posel PO ziemi sieradzkiej Grabarczyk bo Katarasinska zajmuje sie blokowaniem inwestora, ktory chce zainwestowac w Lodzi skromne 800 mln $.... A LiD? Czy on zabiera wogole glos w tej sprawie czy czeka na porazke i wtedy zacznie krytykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechy11 Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: 213.17.170.* 05.06.07, 09:02 Jak to gdzie sa politycy PiS z Łodzi pewnie głosują własnie w Sejmie przeciwko Łodzi jak to mają w zwyczaju. Żałosna banda miernot,kóra nie potrafi stworzyć żadnej znaczącej grupy nacisku na swoja partię. Typowe lizusy, które nie potrafia nic zrobić cvezgo nie nakaże Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: *.europe.hp.net 05.06.07, 10:46 Pozdrawiam wszystkich wydymanych debili glosujacych na pisuary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Mniejsza o uzasadnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:05 Mniejsza o uzasadnienie - he he Mniejsza o uzasadnienie - no tak, jezeli merytorycznie słuszne uzasadnienie się nam nie podoba, to tym gorzej dla uzasadnienia i jego autora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin straszenie w płatnych ogłoszeniach urzędników ze s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:07 straszenie w płatnych ogłoszeniach urzędników ze stolicy prokuraturą to szczyt prymitywizmu, szkoda Kropa, ze taki spadłeś nisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog w Łodzi PiS prawie nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:18 jeżeli chodzi o stronę prawicową, to była on silna ZChN, niestety przywództwo Kropiwnickiego w tej partii doprowadziło do jej upadku, no bo co to za partia narodowa, co jej członkowie chodzą kiwać się na kirkut, i stawiają Żydom pomniki ( niech oni sami je sobie stawiają i w tym łódzcy narodowcy na pewno by im nie przeszkadzali) natomiast w Łodzi nie było silnego PiS, tak jak kiedyś PC, nie było dla niego miejsca, zawsze był za narodowcami, a swoje działania kierował głównie przeciwko ZChN-owi, stąd raczej konflikt, niż porozumienie pomiędzy ZChN a Pis-em, no a że4 na tej wojmie traci Łódź, a to już inna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
us.sa Re: w Łodzi PiS prawie nie ma. Szkoda ci? 05.06.07, 22:20 narodowy "politologu" dziekuję ci bardzo za tę niejasną analizę przyczyn słabości PiSiu w Łodzi. Ja wypowiem się prościej: łodzki PiS to cipy, tak jak wszyscy narodowcy, których tu tak reklamujesz. Błędem Kropiwnickiego nie jest to że za jego kadencji powstały pomniki łodzkiego getta. To raczej jedyne mające jakiś wymiar jego działanie (na pewno nie były to jego inicjatywy). jedyna to rzecz jaka po nim pozostanie oprócz kompletnego niesmamu i poczucia zmarnowanych dla Łodzi lat. Wszystko inne ma on takie jak wszystkie "prawicowe" cioty z dawnego ZChN (przeciez to jego macierzyste ugrupowanie), AWSu a teraz PiSiu. Waszą specjalnością jest dmuchanie w gwizdek i pokazówki. Kropiwnicki jest w tym jest idealny. Żałość PiSuarów wypływa z ich głupoty. Nie mieliście nigdy żadnego pomysłu na Łódź. Jakie zasługi w Łodzi ma ta tak zwana "prawica"? Zmianę kilku nazw ulic? Fan klub Palki? Może wymienisz jeszcze kilka? Łódź traci na samym pasożytowaniu tego typu kanapowych pierdziochów. Bo w niczym nie jesteście fachowcami, tylko w ideologicznych pierdołach. A zapomniałem znakomici jesteście także w pochodach pod katedrą, szarfach, czapeczkach i innej maskaradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeeee pełna zgoda IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 22:44 Kropiwnicki wozi się na stołku i to mu wystarcza: nic nie robić, popodróżować, pokazać się w szkle i na jedynym słusznym wybiórczym papierze , puścić kilka chwytnych hasełek, podefilować, poudawać bogobojego w towarzystwie Ziółka ( nomen omen ) tak pracuje pRezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak dlaczego na takim Henrykowie nie miałby zostać zbu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 11:24 dlaczego na takim Henrykowie nie miałby zostać zbudowany obiekt na 60 tys. widzów? - bo to jest miejsce zrekultywowane po gliniankach, co by tam nie postawić to się zawali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Łódzkie PiS jest słabe - analiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 16:40 Nareszcie mądra diagnoza. Łódz tak jak całe to PiS jest beznadziejne. Przegrywa wszystko co jest do wygrania. Dlaczego? Bo ma słabych urzedników i mało przebojowych działaczy, dziennikarzy, itp., itd. Kropa nie nadaje sie na prezydenta, otoczył się dworem, który mu tylko przytakuje i nic nie robi. Skutki są takie jakie są. A co najlepsze: wojewoda łodzki jest z Lublina. Takiego policzka w moim województwie jeszcze nie dostałem NIGDY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Połowa łódzkiego PIS to dawni działacze PZPR IP: 85.128.47.* 10.06.07, 18:55 Nie dziwi zatem, że robią tak żeby w przyszłych wyborach PIS przegrał w przedbiegach. Najfajniejsze jest to, że celowo przyjmują do PIS głownie powiazanych z komuchami. Za ten majstersztyk proponuję udekorować Jagiełłe orderem " Dywersanta roku " . Ku chwale Ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWICZOŁŁ Analiza społeczeństwa !!! IP: *.toya.net.pl 11.06.07, 05:50 Jak sobie przypominam kandydaci na prezydenta byli tak "dobrzy" że brakło tylko Shreka na którego oddano by 90% głosów. Czy to wina PISu czy NAS SAMYCH ???? Czytacie prasę , oglądacie TVły i zapominacie o myśleniu. Kropiwnicki juz raz był prezydentem!!! Poczytajcie siebie jak go wychwalaliście.Z sld też byli z uw też.Problem w tym że tzrba być niezłym idiotą aby zgodzić się kandydować ,dlatego mimo wielu mądrych ludzi na świecznik nie wchodzi. Samiśta wybrali !!!Jakie społeczeństwo taki prezydent. A parlamentzrzyści tez "dobrzy"!!!! WSZYSCY POWINNI DRZEĆ SIĘ O S8 ALE JAK WIDAĆ TYLKO PISOWI DOKOPUJE GW.Cacy LiD,,cacy SLD cacy PO. Jak napiszą w gazecie "dupa" to też będziecie ja głaskać. TAKA ŁÓDŹ TACY ŁODZIANIE.ZACZNIJCIE SAMI MYŚLEĆĆĆĆĆĆ Odpowiedz Link Zgłoś