zamek 04.12.01, 10:58 Drodzy Guru Komunikacyjni! Jeździły sobie do niedawna po Łodzi (i nie tylko) służbowe nocne autobusy. Nawet miały rozkłady, przystanki... Czy pamiętacie ich trasy i moglibyście tu zamieścić? Pozdrowionka skomunikowanym :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: linie S 04.12.01, 21:14 ale żes pytanie zadał. Ja zbytnio nie pamiętam, wiem, że jeden służbowy jechał po wiadukcie nad Rzgowską(Śląską),a le reszta?? trudno zapamiętac bo w planach miasta nie uwzględniali ich:( A tak wogóle to chyba powinni Ci powiedzieć o tym w MPK (może via e-mail...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietja Re: linie S IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 20:25 Jedna linia biegła z krańcówki Kusocińskiego trasą 69 do Nowych Sadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: linie S IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 16:20 To chyba było S6 i zdaje się miało charakter okrężny (tzn. na Retkinię jechało Wyszyńskiego i Armii Krajowej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yav Re: linie S IP: 212.191.66.* 18.12.01, 16:20 s2 - janów - helenówek (chyba) s1 kraszewskiego - widzew - kraszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: linie S 18.12.01, 21:49 tyle tylko, ż to s1 jeździło trochę na okrągło bo przejeżdżało przez wiadukt na Śląskiej.... i chyba przez Dąbrowe na Widzew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr12 Re: linie S IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 10:10 Było jeszcze S3.Jeździło chyba na Olechów. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: linie S 08.01.02, 16:32 eh, ja od Panny z Widzewa jeździłem na Radogoszcz do domu, a potem się dowiedziałem, że MPK to zlikwidowało, bo nie było chętnych. Jakbym wiedział, że mogę w to wsiąść... Ech... Inna sprawa, że one bardzo często się nie pojawiały... Odpowiedz Link Zgłoś