sloggi 09.06.03, 16:26 Idziemy Piotrkowską, lampię się na kolejne witryny sklepowe i nagle na szybie pasmanterii przy Piotrkowskiej 133 widzę napis "Promocja - niewidzialne biustonocze". No ręce i majtki mi z wrażenia opadły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 17:15 Zaciekawiłeś mnie. Jutro będę w okolicy więc sprawdzę co to za wynalazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie IP: 217.153.156.* 09.06.03, 17:25 Tez to dzis widzialem. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 17:39 Jak można zobaczyć niewidzialne:) ? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 17:41 Jedno, co mnie w tym wszystkim raduje: Widzialny biustonosz = niewidzialny biust Niewidzialny biustonosz = widzialny biust! Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 19:59 ale czy napewno tak to działa? Może niewidzialny biustonosz działa tak samo jak czapka niewidka? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 20:07 Oj marjory :-) Nie siej w nas paniki, nie odbieraj nadziei :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 20:11 prawda była okrutna... ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś się przeszedł i sprawdził czy miałam rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 20:15 Niestety, No time :-( Chętnie bym zobaczył jak to wygląda w życiu, w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 20:23 jestem pewna że wieeelu panów z forum ma przeogromną ochotę własnoocznie sprawdzić i zdadzą ci szczegółową relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 20:29 Ja bym wolał mieć pewność. Na opinii można się przejechać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 10.06.03, 08:31 al-ki napisał: > > Niestety, No time :-( > Chętnie bym zobaczył jak to wygląda w życiu, w praktyce. Jeśli ujrzysz ten niewidzialny biustchalter, to później już tylko zupa NIC i masz cudownie niewidzialny dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 09.06.03, 22:14 Trzeba zauważyć, że Piotrkowska 133 to siedziba ZChN... a fuj! takie bezeceńsdtwa u podstaw tak zaszczytnej partii naszego Prezydenta... a to Ci dopiero...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 10.06.03, 08:55 Hmmm brzmi nieźle. Mam nadzieję, że to nie koniec, bo niewidzialnego biustonosza szkoda nosić pod widzialną bluzeczką. Czyli teraz pora na niewidzialne koszulki, itp. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 10.06.03, 09:10 Wariantow jest kilka Niewidzialny stanik do niewidzialnego biustu,to rozumiem ,matematycznie rozwiazalne . Niewidzialny biustonosz do widzialnego biustu jest ok(pod warunkiem ze sie ma co ..) Widzialny biustonosz do niewidzialnego biustu jest mozliwe..do wyobrazenia. No i 3ci wariant wszystko jest widzialne. A tak swoja droga to moze im chodzi o to ze biustonosz jest tak przezroczysty ze go nie widac... pozdrawiam ileana Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 10.06.03, 18:48 ileana napisała: > Widzialny biustonosz do niewidzialnego biustu jest mozliwe..do wyobrazenia. I owszem, pewna moja koleżanka ze studiów tak się ubierała. W ten sposób nieświadomie przywracała w trudnych chwilach dobry humor całej grupie - zarówno męskiej, jak i żeńskiej jej części :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Nowe szaty cesarki... 10.06.03, 17:44 Uważaj, bo i slipki takie wymyślą :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ależ Sloggi 11.06.03, 09:16 sloggi napisał: > Uważaj, bo i slipki takie wymyślą :)))))) Już wymyślili! I to dawno temu, a konkretnie pewien nieznany duński krawiec z Fionii o nazwisku Andersen. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_czyli_kto Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 10.06.03, 12:52 niby super ale jak to zdjąć?? tylko dotyk pozostaje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie IP: 62.190.181.* 10.06.03, 17:51 E-tam, to po prostu to biustonosz do sukni z duzym dekoltem. Nie ma sie panowie (i panie) co tak ekscytowac... Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 10.06.03, 18:02 I widzisz marjory? Wykrakałaś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isztar Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 18:40 hehe pewnie z silikonu, poki co byly tylko ramiaczka, a teraz cale staniki silikonowe. mmmmm w sam raz na upal ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 10.06.03, 20:29 Matko!! Przeciez tam się wszystko zagotuje i odparzy. A fuj!! Chyba że to specjalnie... Zrozpaczone (i zagotowane) kobitki będą te biustonosze ściągać na srodku ulicy byleby tylko poczuć ulgę... A panom w to graj! Odpowiedz Link Zgłoś
aard No nie wiem... 11.06.03, 09:18 marjory_m napisała: > Matko!! Przeciez tam się wszystko zagotuje i odparzy. A fuj!! Chyba że to > specjalnie... Zrozpaczone (i zagotowane) kobitki będą te biustonosze ściągać na srodku ulicy byleby tylko poczuć ulgę... A panom w to graj! Wcale nie jestem pewien, czy chciałbym oglądać takie odparzone i zagotowane... Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 11.06.03, 09:23 Byłam, widziałam, nie przymierzałam. ;) ps. póki co nikt z Was nie trafił! Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 11.06.03, 14:59 powiedz powiedz powiedz ... Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie 11.06.03, 21:03 ixtlilto napisała: > Byłam, widziałam, nie przymierzałam. ;) > > ps. póki co nikt z Was nie trafił! Nie przymierzajac Co widziala, biustonosza niewidke ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 12:23 To sa chyba plastry do przyklejania pod biust , prawda ? Zamiast stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie /bingo!/ 12.06.03, 16:22 Nie tyle co pod biust, ale tak całościowo podtrzymują biust. Z jakim skutkiem- nie sprawdzałam. Ich niewidoczność polega na tym, że ani z tyłu ani na ramionach nie ma (nawet silikonowych) pasków. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie /bingo! 18.06.03, 11:42 To jak to się trzyma???? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie /bingo! 18.06.03, 11:46 Na klej to to się trzyma. Najzwyczajniej w świecie jest przyklejane do skóry. Gdzieś niżej jest film instruktażowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Niewidzialne biustonosze na Pietrynie /bingo! 18.06.03, 11:47 Por. Borewicz prezentuje ;-) 217.98.199.96/foto/Wonderbra.mpeg Zobaczysz jak to się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Dziś w Expressie 16.06.03, 16:29 Dziś w Expressie, na ostatniej stronie jest wzmianka o tymże biustonosza, a nawet zdjęcie! Polecam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (geograf) 16.06.03, 16:34 Geo, jak już masz Express, to przekartkuj go dokładnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=6500191&a=6519596 Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: (geograf) 16.06.03, 16:54 O! nie sądziłem, że napisaliście o tym w wątku pod inną nazwą... przepraszam. Expressu nie posiadam-zdjęcie i artykuł zobaczyłem w Expressie wystawionym przed kiosk na chodnik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Dziś w Expressie 16.06.03, 16:45 geograf napisał: > Dziś w Expressie, na ostatniej stronie jest wzmianka o > tymże biustonosza, a nawet zdjęcie! -- Zdjęcie? Lecę kupić! PS Niewiarygodne :/idę z własnej woli kupić Express :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Dziś w Expressie 16.06.03, 16:56 hubar napisał: > Zdjęcie? > Lecę kupić! -- Łeeeeeeeeeee ale lipa :/ > PS Niewiarygodne :/idę z własnej woli kupić Express :/ -- Całe szczęście ze taka miła pani w kiosku. Pozwoliła mi przekartkować Express bez zbednego kupowania. A zdjęcie... no comment! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dziś w Expressie 16.06.03, 17:22 no wiesz...nie napisałem, że to będzie zdjęcie przyrządów pomocniczych, jak i narzedzi wspomaganych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Biustonosz..? 16.06.03, 17:50 Łłłłeeeeeee...biustonosz taki, jak każdy biustonosz zacznie mi się kojarzuć dobrze pewnie koło czterdziestki (albo i później). Organicznie ich nie znoszę, nie lubię i nie toleruję (u siebie - u innych to kwestia woli). Jeśli już, to jakies fikuśne (w ramach dodatku do pewnych czynności..;) ), albo jakgdzieś z matką idę i jestem terroryzowana. A inne Forumowiczki jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POR. BOREWICZ ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 17:29 Jak ktos nie moze wytrzymac to zapraszam na moja stronke www.naszefoto.cjb.net tam na dole nad bannerem jest link do wyjasnienia calego zamieszania. (to dla tych, ktorzy nie wiedza jeszcze o co chodzi a chca wiedziec ;) jest do sciagniecia film instruktazowy jak stosowac ;) ) Zapraszam Pzdr Por. Bor. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Por. Bor. wyjasniam IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 17:31 linka nazywa sie Wonderbra ... prawoklik i zapisac sobie na dysku przed obejrzeniem ;) P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonderbra NO TO TERAZ CZEKAM NA OPINIE I ... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 17:33 ... PIERWSZE WRAŻENIA. PRZYZNAM, ZE MOJE PIERWSZE WRAZENIE JEST NIESPECJALNE.... TO CHYBA NIE JEST ZBYT MILE I WYGODNE.... ZRESZTA JA TAM SIE NIE ZNAM ;) Sorki za Caps ;) P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: NO TO TERAZ CZEKAM NA OPINIE I ... 16.06.03, 17:38 Mogliby choć ładniejsze piersi znaleźć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: NO TO TERAZ CZEKAM NA OPINIE I ... 16.06.03, 17:48 Masz rację. Ta pierś ( nie piersi jak napisałeś ) psują cały urok tych biustonoszy :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: NO TO TERAZ CZEKAM NA OPINIE I ... 16.06.03, 18:03 al-ki napisał: > Masz rację. Ta pierś ( nie piersi jak napisałeś ) psują cały urok tych biustonoszy :-))))))))))))))))) -- Wiem że jedna jest pokazana, ale wiesz co? Ja tam wole je ogladać parami, nie wiem jak Ty. :P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) 16.06.03, 17:34 Gość portalu: POR. BOREWICZ napisał(a): > Jak ktos nie moze wytrzymac to zapraszam na moja stronke > www.naszefoto.cjb.net > tam na dole nad bannerem jest link do wyjasnienia calego zamieszania. (to dla > tych, ktorzy nie wiedza jeszcze o co chodzi a chca wiedziec ;) jest do > sciagniecia film instruktazowy jak stosowac ;) ) -- Ślepym ja, albo niewidomy... nic nie widzę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 17:37 nad informacja o prawach autorskich do zdjec jest link... masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) 16.06.03, 17:39 Gość portalu: PB napisał(a): > nad informacja o prawach autorskich do zdjec jest link... masz?? -- Znalazłem ;-) Nie tylko to, ale też coś zakamuflowanego też ;-) Musze się spytać Ciebie, skąd znasz... może w m@ilu, na co mam wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 17:40 normalnie: konradki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) 16.06.03, 18:22 Ponieważ jeszcze nie zrobiłąm porządku z programami do odtwarzania mpeg, nie mogę filmu instruktażowego zobaczć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB A to juz nie moja zasluga... [notxt] ;) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) 16.06.03, 19:30 ixtlilto napisała: > Ponieważ jeszcze nie zrobiłąm porządku z programami do odtwarzania mpeg, nie > mogę filmu instruktażowego zobaczć... -- Łooo tam filmów się zachcewa... Nie lepiej na sobie poświczyć? Choć czy to potrzebne ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: ZEPSUJE WAM ZABAWE ;) 16.06.03, 19:38 hubar napisał: > [...] Nie lepiej na sobie poświczyć? Choć czy to potrzebne ;-P ALe nawet jeśli, to będę potrzebowała kogoś, kto stwierdzi czy biustonosz jest rzeczywiście niewidoczny ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Inne zastosowania 18.06.03, 12:00 Film instruktazowy zapodany przez Porucznika rozjasnil mi wszystko:-) Bardzo fajne urzadzenie;-) Tak sobie mysle, ze cos podobnego mogloby byc dla osob chcacych miec zadarty nosek na przyklad;-) dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Inne zastosowania 18.06.03, 12:16 Albo pewien narząd :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś