Gość: xx IP: *.net.nih.gov 11.06.03, 02:15 Nie wyglada ten typ zbyt fotogenicznie z tym falszywym usmieszkiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinx Re: Nowy przewodniczący samorządu studentów IP: *.client.attbi.com 11.06.03, 04:38 ,orda zakapiora, ale dajcie mu szanse, jesli zrobi cos wartosciowego to Bog wybaczy mu ten kiepski profil Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowy przewodniczący samorządu studentów 11.06.03, 10:00 Ważne, żeby nie siedział rok na stołku, tylko robił pozytywne rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mięso Re: Nowy przewodniczący samorządu studentów IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 13:35 pozował na kulturystę... wieć bedzie chodził nabombany i wszystkich klepał....albo bedziecie mieli anabole za darmo...to też fajnie...szkoda myślałem że wygra inny kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Nowy przewodniczący samorządu studentów IP: *.mipro.pl 11.06.03, 13:45 Noo - Misiek może coś zdziała:) jak ja się cieszę że mam już prawie studia za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: Nowy przewodniczący samorządu studentów IP: *.wshe.lodz.pl 11.06.03, 15:00 Trzeba szanse człowiekowi dać. Ale nie przeczytałem o pomysłach nowego szefa naszej braci studenckiej WSHE. Choc podzielił się z nami swoimi marzeniami o samochodach i podróżach. Moze stanowisko ma pomóc mu w ich realzacji...... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowy przewodniczący samorządu studentów 12.06.03, 13:00 Mam nadzieję, że nowy przewodniczący wraz z samorządem, zmieni oblicze. Mam nadzieję, że się wszystkie plany powiadą i za rok będzie się miał czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś