al-ki 11.06.03, 20:12 Kula w łeb. Takie luje nie mają prawa życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanislaw Mackowiak Re: Z ostatniej chwili IP: 195.94.213.* 11.06.03, 20:47 Tak, kula w łeb bo nikt juz nie panuje nad bandytyzmem, skoro przykład idzie z góry.Tam kradną na potęgę za nic mając prawo a za chwilę całują się z papiezem.W dupę z taka moralnoscią chrześcijańską. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Z ostatniej chwili 11.06.03, 20:57 Masz rację! Tacy z nas chrześcijanie jak z koziej dupy trąbka. Ja się nie podaję za katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Z ostatniej chwili IP: *.toya.net.pl 11.06.03, 21:01 Widać, ze ten szczaw liznął na treningach karate proste kopnięcia i próbuje z drugiego zrobić worek treningowy.Mam pytanie co w takim razie jego trener w klubie wpoił mu do głowy-bić słabszych i urzywać wstępnej szkoły karate do ataku.Każdy kto wytrzymał dłużej niż 3 lata wie, że tylko w obronie własnej można używać to co wynosi się z klubu. Jeśli argumentem trenowania dzisiaj jest bicie drugich a nie zasada rozwoju silnego wnętrza to trenerzy są do bani albo dzieciaki mają mózgi wypalone przez dragi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwl Re: Z ostatniej chwili IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 14:29 Gość portalu: teo napisał(a): > Widać, ze ten szczaw liznął na treningach karate proste kopnięcia i próbuje z > drugiego zrobić worek treningowy.Mam pytanie co w takim razie jego trener w > klubie wpoił mu do głowy-bić słabszych i urzywać wstępnej szkoły karate do > ataku.Każdy kto wytrzymał dłużej niż 3 lata wie, że tylko w obronie własnej > można używać to co wynosi się z klubu. > Jeśli argumentem trenowania dzisiaj jest bicie drugich a nie zasada rozwoju > silnego wnętrza to trenerzy są do bani albo dzieciaki mają mózgi wypalone przez > > dragi. Powiem tak... trenuję karate od 8 lat. I wiem doskonale, że z tą sztuką walki jest związana pewna etyka, więcej, sam trening pełni pewnego rodzaju funkcje wychowawcze. Ale ostatnio namnożyło się rozmaitych kursów sztuk walki, których instruktorzy uczą tylko, przepraszam za wulgaryzm, napierdalania się, bez żadnej otoczki z tym związanej. Często nikt już nawet nie próbuje udawać, że to samoobroona, a na treningi przychodzą często znane osiedlowe żule... i potem mamy tego efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Z ostatniej chwili 12.06.03, 14:38 Tylko, że większość tych osiedlowych żuli niewiele wynosi z tych kursów. Bo bez harmonii ruchu i koncentracji to tylko można się poduczyć, dla przykładu gdzie kopnąć by bolało. Oni nie uczą się. Chodzą ze dwa, trzy miesiące i to im wystarczy. reszte mają w dupie. Czy ten koleś zadał techniczne uderzenia? Ile razy kopnął tamtego bez efektu? Problemem nie są tacy "karatecy" - oni nie umieją bić. Gdyby był sam, to by się pewno nie odważył podejść. Im mózgi trzeba wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Z ostatniej chwili IP: *.toya.net.pl 11.06.03, 21:54 Chyba mowisz kolego o moralnosci komunistycznej a nie chrzescijanskiej. Od dluzszego czasu to komunisci sprawuja wladze. Ale mysle, ze winni sa łobuzy - przestepcy, ktorzy winni byc eliminowani ze spoleczenstwa, a nie chrzescijanie! Winnien jest tez rząd, ktory nie ma chęci ani pomysłu na zmniejszenie przestepczości na ulicach i uważa że wiekszość tego typów wybryków 'nosi znamiona znikomej szkodliwości społecznej'. To taki slogan- wytrych- stosowany w podobnych sytuacjach. Ale jakże szkodliwy.. Gość portalu: Stanislaw Mackowiak napisał(a): > Tak, kula w łeb bo nikt juz nie panuje nad bandytyzmem, skoro > przykład idzie z góry.Tam kradną na potęgę za nic mając prawo a > za chwilę całują się z papiezem.W dupę z taka moralnoscią > chrześcijańską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYDRECH Re: Z ostatniej chwili IP: w3cache:* / 10.6.5.* 12.06.03, 09:57 > Winnien jest tez rząd, ktory nie ma chęci ani pomysłu na > zmniejszenie przestepczości na ulicach i uważa że wiekszość > tego typów wybryków 'nosi znamiona znikomej szkodliwości > społecznej'. NIE MA POMYSLOW??? A KARA SMIERCI??? CZY TO COS KOSZTUJE??? POKRYJE KAZDY RACHUNEK ZA PRAD KTORY USMARZY BANDZIORA NA KRZESLE!!! WOLE PLACIC TAKIE RACHUNKI NIZ UTRZYMYWAC SKURWIELI - POWODZI IM SIE LEPIEJ NIZ DZIECIOM W DOMACH DZIECKA!!! A CO DO CHRZESCIJAN TO PRZED SWIETAMI NA MSZY KSIADZ KRZYCZAL ZEBY WIEZION PLACKI NA SWIETA UPIEC - PO CO KURWA PYTAM SIE??? PO CO!!! LUDZIE PO SMIETNIKACH CHODZA I GRZEBIA ZA RESZTKAMI A KUTASOM KTORZY UCZYNILI INNYM KRZYWDE POMAGAMY!!! ABSURD!!! PANSTWO NIE MA PIENIEDZY, PODATNICY TEZ - A PLACIMY NA ICH UTRZYMANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Z ostatniej chwili IP: 212.160.197.* 12.06.03, 16:58 spoleczenstwo zeszlo na psy,jak to kurna bylo mozliwe,przeciez to pietryna,tłok na maxa,a jeszcze dzisiaj w Wiadomosciach pokazali ze policja mogla to spokojnie zobaczyc w tych swoich kamerkach,a w Faktach na pewno bedzie znowu o lodzi,po prostu idealne miasto do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
adikk Re: Z ostatniej chwili 11.06.03, 22:36 Link do strony podeslal mi dzisiaj kumpel. Teraz widze,ze to swierz sprawa... Rece opadaja i noz sie w kieszeni otwiera.....Wystrzelac skur******, a najpierw polamac nogi i rece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Z ostatniej chwili IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.117.* 12.06.03, 11:11 to szkoda ze z tym nozem nie bylo Ciebie na Pietrynie wtedy, bo takich ludzi zabrakło wśród naszego społeczeństwa, w calej tej sprawie dodatkowo wkurza mnie znieczulica ludzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio181 Re: Z ostatniej chwili IP: *.g1.pl 12.06.03, 00:49 Fajnie jest bić w w dwóch jednego lub w trzech,ale wczesniej czy później trafi kosa na kamień.......moim zdaniem nasze prawo jest ch...we.Za takie coś nie powinno grozić tylko pięc lat.a zresztą o czym ja tu mówię te pięć lat to w gruncie rzeczy pięć miesięc,bo i tak z wolnia pewnie tych łomów za tyle za dobre sprawowanie albo posmarowanie rączki kasą!!U nas prawo jest takie masz forse to rządzisz nie masz to siedzisz i tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydresiarz Re: Z ostatniej chwili IP: w3cache:* / 10.6.5.* 12.06.03, 09:45 *********************************************** !!!KRZESLO BEZ PROCESU DLA TAKICH SKURWIELI!!! *********************************************** I niech mi sie odezwie jakis przeciwnik kary smierci! Widzicie do czego doprowadza swoboda dla bandziorow. W najgorszym wypadku dostanie wiezienie - wyjdzie z niego jeszcze bardziej zdegenerowany.Nie wierze w resocjalizacje - takie skurwysyny tutaj posluchaja, wroca do paczki i powiedza ze maja ta resocjalizacje w dupie i robia to tylko zeby jak najszybciej wyjsc z kicia. Znam pare recydyw - nic w ich zyciu mamro nie zmienilo - poza "lezka" kolo oka. PRZYWROCIC KARE SMIERCI! MOZE WTEDY SIE CHUJE OGRANICZA Z BANDYTYZMEM GDY BEDA CZULI ZE MOGA USIASC NA KRZESLE Z KTOREGO JUZ SIE NIE WSTAJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z ostatniej chwili IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 22:08 Glin za mało, moralności za mało, sądy to kpina itd. Proponuję: kasacja z odzyskiem organów wewnętrznych! Odpowiedz Link Zgłoś
mmart Re: Z ostatniej chwili 12.06.03, 11:15 najlepiej powrót do kar średniowiecznych, ... uciąć prawą ręke , bez prawa do rent inwalidzkich i podać imie nazwisko i zdjęcie do publicznej wiadomości. Będzie cierpiał do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: Z ostatniej chwili IP: *.poczta.mm.com.pl 12.06.03, 12:40 Nie dziwi mnie fakt, że w Łodzi są bandyci, ponieważ są już oni wszędzie. Dziwi mnie fakt,że ci sami ludzie którzy z debilną ostentacją rozmawiają ze swoich komórek podczas seansów filmowych (ostatnio spotykam się z tym coraz częściej) nie mają na tyle inteligencji lub przyzwoitości, aby zadzwonić na policję, widząc jak bandyci katuja człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EKlos Re: Z ostatniej chwili IP: *.etrad.com.pl 12.06.03, 13:42 Każda "władza" która boi się "społeczeństwa obywatelskiego" w swoim własnym interesie utrzymuje słaby poziom bezpieczeństwa na ulicach. Idzie o to aby Obywatel nigdy nie czuł sie pewnia a zwłaszcza godnie. Taki ani nie będzie głosował ani nie będzie domagał się swoich praw a władza ma ochroniarzy i tak ma być a Naród im bardziej zastraszony i sterroryzowany tym łatwiejszy do otumanienia i kierowania. Czy ktos wyobraża sobie że normalny i godny obywatel może zaakceptować lepperyzm. Pozdrawiam wszystkich i wzywam do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Z ostatniej chwili IP: *.pde.philips.com 12.06.03, 13:32 Skatowac ich i oszpecic. Tatuaz na czole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mael Re: Z ostatniej chwili IP: 193.0.72.* 12.06.03, 13:34 Przepraszam za wyrazenie, ale takim s...synom powinno sie spuscic solidne manto, a potem to sfilmowac. Dziwie sie przechodniom, czy wszyscy jestesmy az tak znieczuleni na bestialstwo, ze nie chce nam sie wykrecic 112 z komorki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Z ostatniej chwili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:42 ZA CO PŁACIMY RZĄDOWI PODATKI ???? GDZIE W TYM PAŃSTWIE JEST POLICJA ????? URZĘDOLI ZA BIURKAMI !!!! OD WIELU WIELU LAT !!! ZAMIAST BYĆ NA ULICY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Z ostatniej chwili IP: *.aib.ie 12.06.03, 13:46 Zagadzam sie - kula w leb. Bez wiekszego zastanawiania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misman Re: Z ostatniej chwili IP: 217.153.14.* 12.06.03, 14:03 Niesmakiem napawaja mnie Wasze texty niejawnie przypisujace Wam zaslugi, jesli chodzi o podjecie jakichkolwiek dzialan. Powiedzmy sobie szczerze, iz zostaliscie poinformowani jako "n" w kolejce (dla n zdecydowanie wiekszego od jednosci, a dazacego do nieskonczonosci ;> ). Policja zostala poinformowana (via e-mail) przeze mnie, tudziez innych - zniesmaczonych postepowaniem tych... ekhmm.. "leszczy" - uzytkownikow vortalu "Budo" - poswieconego sztukom walki www.budo.net.pl/forum . I zostala poinformowana juz we wtorek, okolo 14:30 - przy zalozeniu, ze nie olali mojego zgloszenia nota bene wyslanego zupelnie oficjalnie, gdzie firmowalem go imieniem, nazwiskiem oraz danymi kontaktowymi. Dzis jest czwartek. Wy - jako prasa - zostaliscie powiadomieni aby zrobic niezdrowa sensacje wokol tej sprawy na wypadek, gdyby policja zechciala wyslac nas "na drzewo". Jakkolwiek sprawiedliwosci stalo sie (chyba) zadosc - sprawcy podobno ujeci - to nie gloryfikujcie swego udzialu, prosze.. Byl on... hmm.. posredni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Sąd powie, że taśma to nie dowód, a .. IP: 213.76.130.* 12.06.03, 14:10 bandyci się nie przyznają i sąd ich wypuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tm Re: Z ostatniej chwili IP: *.zeikpool.ads.uni-potsdam.de 12.06.03, 14:11 Lepiej przestrzelic kolana i niech do konca zycia jezdza na wozku!! zadnej litoscí dla sk...synow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Z ostatniej chwili IP: 157.25.119.* 12.06.03, 14:18 czy ktos z was moze podac adres strony z tym filmem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INCOGNITO Re: Z ostatniej chwili IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 14:20 Racja, prostactwo trzeba tępić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rw Re: Z ostatniej chwili IP: *.iczmp.edu.pl 12.06.03, 14:21 szkoda tylko k... ze te tepe policjanty ruszyly dupe jak im gazeta wylozyla kawe na lawe. natomiast jak kierowca zaparkuje zle to kamerka od razu wychwyci i sa po kilku minutach a jak trezba interweniowac to juz boja sie o swoje geby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Re: Z ostatniej chwili IP: *.vnet.pl / 192.168.1.* 12.06.03, 14:30 Jestem chyba mniej tolerancyjny. Dół z wapnem to było by to. Równoważne czasowo i efekt ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paavoo Re: Z ostatniej chwili IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 14:31 Masz rację. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Z ostatniej chwili IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.03, 14:53 To się w głowie nie mieści ! Główna ulica miasta Łodzi, wieczór i nie miał kto ratować tego chłopaka ? Chyba przypomina mi to sytuację z wojną kibiców we Wrocławiu (Śląsk - Arka). Tylko że we Wrocławiu tłukli się bandyci między sobą, a w Łodzi skatowano Bogu ducha winnego chłopaka. Ciekawe, co też nasze sądy zrobią z tymi gnojami. Proponuję kastrację i przeszczep mózgu (a właściwei wszepienie jakiegokolwiek, najlepiej świńskiego) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Z ostatniej chwili IP: *.rtk.net.pl 12.06.03, 15:12 czy aby naprawde zdajemy sobie sprawę z przełomu, jaki tu sie dokonał?! faceci na oczach wsyzstkich katują niewinnegi i utrwalają to na filmie. co to oznacza? 1. że się kompletnie niczego nie boją 2. że mają kompletnie zdziczałą psychikę po co to nagrywali? Boże święty! to jest przecież hitleryzm! oglądać jak się sam pastwię nad kimś?! jakim trzeba być, żeby mieć taką potrzebę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Z ostatniej chwili IP: *.centrala.kbsa / 10.3.15.* 12.06.03, 16:01 jesli ktos jeszcze ma watpliwosci co do zasadnosci kary smierci, to zycze zeby znalazl sie w rekach takich jak ci - ktorzy nie powinni zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysyy Re: Z ostatniej chwili IP: *.chello.pl 12.06.03, 16:18 > jesli ktos jeszcze ma watpliwosci co do zasadnosci kary smierci, > to zycze zeby znalazl sie w rekach takich jak ci - ktorzy nie > powinni zyc. Ja byłem przeciwnikiem kary śmierci do dziś. Bydlacy nie mają prawa życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rraff Re: Z ostatniej chwili IP: *.chelmnet.pl 12.06.03, 16:23 czym sie różnisz od tych bijących ? kto ci dał prawo do oceniania czy ktoś zasługuje na życie czy nie. kolesie uznali, że mają prawo kogoś skatować, ty uznajesz że masz prawo skazywać kogoś na zabicie, nie widze różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Z ostatniej chwili IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 21:03 albo udajesz albo jesteś idiotą... Odpowiedz Link Zgłoś
mmart Re: Z ostatniej chwili 13.06.03, 10:17 masz racje, pozwole sobie zacytować "Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, co umierają zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć? Nie bądź więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hog Re: Z ostatniej chwili IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 16:20 powiesic ich wszystkich to nie ludzie to wilki mam nadzieje tylko ze tej wiadomosci nie bedzie w faktach.po beczkach pavulonie i teatrze znowu newsy z lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrocznia Re: Z ostatniej chwili IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 16:30 Te typki to zwykli frajerzy którzy boją się solówek ale w grupie to kozaczą.... będziecie cwelone dziewczyny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: południowiec POD MUUUUUR !!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 17:07 I KULA W ŁEB. JESLI MAJA POTOMSTWO TO STERYLIZACJA BO ISTNIEJE RYZYKO PRZEKAZANIA NIELUDZKICH CECH GENETYCZNIE ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Nie wolno pozwolic im wyjsc na wolnosc! IP: *.rasserver.net 12.06.03, 17:49 Chcecie chodzic tymi samymi ulicami co oni,to spijcie dalej i zabawiajcie sie narzekaniem na policje,duzo to pomoze.WSCIEKLOSC,to moja reakcja,gdzie mieli oczy przechodnie,niech tez odpowiedza,gdzie byla dziewczyna??? Odpowiedz Link Zgłoś