Gość: majkel IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 18:01 miasto leszka millera - nic dodac, nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: McCuskey Bandyci złapani IP: *.insite.pl 12.06.03, 18:04 Policja zastanawia się nad tym, czy tego, co filmował też zatrzymać. Przecież to skandal! Na takiego psychopatę też powinien się znaleźć paragraf. A z tym usypianiem psychopatów ktoś miał rację. Nie widzę szans na to, żeby ci ludzie? się zmienili w pszyszłości. Ich trzeba eliminować na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lichwa Re: Bandyci złapani IP: *.si.net.pl 12.06.03, 20:24 Kogo pani psycholog ma na myśli mówiąc "ludzie"? Dla mnie słowo "ludzie" dotyczy jedynie tych, którzy potrafią sie odciąć i potępić otaczające nas bagno plugastwa, podłości i nieczułości. Dlaczego nikt z przechodniów nie zareagował? Nie zawiadomił policji, nie spróbował podjąć jakiegokolwiek działania??? Może myśleli, że studenci łodzkiej filmówki kręcą właśnie próbne sceny do "Karate Did V"?? A może jest to na tyle codzienne, że nikogo nie obchodzi co się wokół niego dzieje, bo wtykając nos w nie swoje sprawy można oberwać prztyczka? Fakt, można, często nawet nożem pod żebra... Ale czy to zwalnia nas od obowiązku przeciwstawiania się złu i niesprawiedliwości? Wygląda na to, że Polacy to tchórze. Trochę to się kłóci z naszą dumą narodową, zdeptaną wprawdzie odrobinę przez naszą reprezentację narodową w piłce nożnej, i choć być może niektórym może się to nie podobać, pojęcie "honor" znika z horyzontu przeciętnego Polaka. Ogarnia mnie smutek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karramba Tchorze IP: 138.227.189.* 13.06.03, 09:17 Hej smutasy Lodziaki! Tchorze i szmaciarze! Walicie w gacie na sam widok grupy bandziorow. W domach tluczecie dzieci i zony, ale bezbronnemu na ulicy to nie macie odwagi pomoc . Wszystkim tchorzom z Lodzi i innych miast mowie: fuck you!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Bandyci złapani IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 13.06.03, 09:56 Przerażające to jest - to, że można kogoś skatować w biały dzień na ulicy miasta, i to, że nikt z przechodniów nie interweniował.W ten sposób własnie rozszerza się zło, bo nikt nawet nie usiłował nic zrobić. Przecież tylu ludzi ma telefony komórkowe. I co? Nikt z nich niczego nie widział? Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski Re: Bandyci złapani 13.06.03, 10:47 Masz rację mówiąc, że to zwierzęta a nie ludzie. Są oni jednak wytworem dzisiejszych czasów, brutalnych filmów i gier. Wina leży po stronie policji, której psim obowiązkiem jest być na ulicach i kontrolować sytuację. Jakoś ich za bardzo nie widać na ulicach. bulk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karramba Policja? IP: 138.227.189.* 13.06.03, 11:34 Jasne, ze policja powinna tam byc, ale oni tez trzesa gaciami i jak nie moze przyjechac 4-5 to zwlekaja. Ciagle tylko potrzebuja wiecej etatow i pieniedzy, ale nie pelnia sluzby w racjonalny sposob. Nie wierze, ze nie moga wygospodarowac funkcjonariuszy do patrolowania miast. Ale trzeba pamietac, ze kazdy czlowiek ma obowiazek bronic siebie i innych w obliczu zagrozenia. Przeciez kazdy moze wybic napastnikowi oko palcem, uderzyc piescia w szyje, kopnac w krocze. Tam gdzie stoi dziesieciu gapiow i przyglada sie jak katuja czlowieka jest wystarczajaca sila do przerwania tego procederu. Dziesiec osob moze bez problemu przewrocic 3-4 napastnikow, albo dac im po prostu po mordzie i potem przytrzymac. Sa rowniez kamienie, kosze na smieci, nawet kawalki rozbitej szyby stanowia swetny orez. Ja wzywam was do podejmowania dzialan w obronie zycia i zdrowia zwyklych, przecietnych, nikomu nie przeszkadzajacych ludzi. Takich jak kazdy z nas. Nie dajcie sie do cholery. To jest walka ktora trzeba wygrac!A policja i tak bedzie czekala na kase. Zastanawiajaca jest taz rola roznych szkolek sztuk walki. Szkola bandytow i nie ponosza za to zadnej odpowidzialnosci. W szanujacej sie szkole takiego wojujacego na ulicach i boiskach czlonka usunietoby natychmiast z klubu. Jesli klub nie ma takich ambicji to powinien zostac natychmiast zamkniety, na zawsze! Powinien rowniez partycypowac w kosztach procesowych i leczenia pobitego delikwenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://goatse.cx Re: Bandyci złapani IP: 12.14.200.* 13.06.03, 20:10 ROTFLMAOGH, idz sie poskarz na autorow filmow i zdjec pseudosnuffowych na ogrish.com. :-D images.ogrish.com/2003/662003/shotgunsui2_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasteau Akcja przeciwko przemocy -- pliiiizz! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 00:43 Masz pieniadze? Znasz kogos kto ma ich za duzo? To zbierzcie sie do cholery i zotganizujcie akcje przeciwko przemocy, tak by ludzie na ulicy, zwykli przechodnie, wiedzieli ze moga sie zjednoczyc! Nie trzeba sie bac! Nas jest duzo duzo wiecej, nei dajmy sie do cholery tym gnojom Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Bandyci złapani 12.06.03, 18:07 Gość portalu: majkel napisał(a): > miasto leszka millera - nic dodac, nic ujac -- Jeseś debilem bo jesteś z Wszawy - nic dodac, nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogalinski Re: Bandyci złapani IP: delta:* / 10.10.10.* 13.06.03, 09:30 Mili Panstwo! Dyskusja niby dotyczy bandytow, a co poniektorzy kultura osobista dowodza, ze tacy dalecy od mentalnosci tych zbirow nie sa. Obelgi, wyzwiska itd. Ludzie, na mily Bog, przestance sie zachowywac jak "holota" i pan Halber! Co do policji to osobicie mialem wypadek, ze po doniesieniu na policje, moje dane wyciekly z komisariatu na Pytlasinskiego w Warszawie i przez kilka tygodni dewastowano moj samochod, lacznie z takim przebiciem opon, ktore mogly skutkowac smiertelnym wpadkiem. Oczywiscie policja szla w zaperte, choc fakty byly niezaprzeczalne. Skuteczna pomoc udzielily mi dwie osoby (bo reportetka z GW uznala mnie za przewrazliwionego idiote) poslowie Jan Maria ROKITA i Jaroslaw KACZYNSKI (ktorym raz jeszcze dziekuje!). Faktycznie jestem idiota i teraz zastanowie sie kilka razy za nim poprosze policje o pomoc. Dla mnie sa oni niewiargodni i po prostu nieskuteczni: z glupoty, lenistwa, braku jakiegokolwiek etosu, bo ten etos psuja politycy, kierujacy policja. A co do Lodzi, bylem tam niedawno i przyznam sie i czulem sie tam malo bezpiecznie. Nie wiem czemu, ale zupelnie inny jest Krakow czy Poznan. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierz Re: Bandyci złapani IP: 213.173.200.* 13.06.03, 11:28 hubar napisał: > Gość portalu: majkel napisał(a): > > miasto leszka millera - nic dodac, nic ujac > -- > Jeseś debilem bo jesteś z Wszawy - nic dodac, nic ujac > Nie mozna utozsamiac ludzi z ich miejscem zamieszkania, ale lodz ma akurat niezbyt dobra renome pod wzgledem bezpieczenstwa a tym samym mlodych mieszkancow (co nie znaczy, ze starzy nie sa agresywni, po prostu 40 lat to juz podeszly wiek - malo kto go dozywa)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: Bandyci złapani IP: *.NYCMNY83.covad.net 12.06.03, 18:17 I juz ich kurwa wypuscili! A za chwile wypuszcza tych pozostalych, a sprawe umoza z powodu znikomej szkodliwosci spolecznej czynu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek I dlatego jestem IP: *.NYCMNY83.covad.net 12.06.03, 18:19 ciekawy kiedy w Polsce zaczna powstawac samorzutnie szwadrony smierci, w ktorych normalni ludzie beda wyreczac nasz kompletnie niefunkcjonujacy aparat "sprawiedliwosci" poprzez fizyczna elminacje tych chwastow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: I dlatego jestem IP: *.domain / 192.168.15.* 12.06.03, 19:01 A widzieliscie film "Swieci z Bostonu"? Szukam chetnych zeby otworzyc ich polski "fanklub". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom my lee Re: I dlatego jestem IP: 213.68.14.* 12.06.03, 19:07 masz pierwszego chętnego Odpowiedz Link Zgłoś
leoel Re: I dlatego jestem 12.06.03, 20:08 Gość portalu: Tosiek napisał(a): > ciekawy kiedy w Polsce zaczna powstawac samorzutnie szwadrony > smierci, w ktorych normalni ludzie beda wyreczac nasz kompletnie > niefunkcjonujacy aparat "sprawiedliwosci" poprzez fizyczna > elminacje tych chwastow! Normalni ludzie tam byli i nie zareagowali. Nie zamierzam bronić policji, ale bez pomocy społeczeństwa jest ona bezradna. Ludzie widzieli że jeden łysy bije drugiego i nie wtrącali się. Swoją drogą dlaczego tamten nie uciekał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta onanist Re: I dlatego jestem IP: *.icpnet.pl 12.06.03, 23:14 leoel napisał: > Normalni ludzie tam byli i nie zareagowali. > Nie zamierzam bronić policji, ale bez pomocy społeczeństwa jest ona bezradna. > Ludzie widzieli że jeden łysy bije drugiego i nie wtrącali się. > Swoją drogą dlaczego tamten nie uciekał? ludzie sie nie wtracali bo tam nie bylo zadnych przechodiow, widzial ktos w ogole ten film, przeciez tam stali sami kolesie "Ediego", dlatego nikt nie zareagowal i gosc nie uciekal, bo gdzie mial uciekac? dorwali by go zakatowali jak psa, a teraz o tych po***ach co to zrobili, bo to nie sa ludzie to jakies chore pojeby, sorry ale tylko takie slowa mi sie cisna, do gazu z nimi, to juz nie sa ludzie IMO film strasznie mnie wstrzasnal, to tylko pokazuje jak miasta sa niebezpieczne, wszystkie miasta i to bez wzgledu na pore dnia (ofkoz noc - jeszcze gorzej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god Re: I dlatego jestem IP: 217.153.38.* 13.06.03, 01:29 Co wy wiecie nie było was tam nie znacie sytuacji a oskarzacie.Może ten poszkodowany zrobił kiedyś wielką krzywdę Eddiemu,może Eddie też został tak skatowany przez niego ale na to dowodu nie ma.Media to rozgłosiły tylko w jeden sposób,oskarzając Eddiego.Wstyd mi za was,że ludzie uważają go za psychopate.Czy myslicie,że takie "AKUKU" było głównym powodem wystąpienia tak silnej agresji u Eddiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: I dlatego jestem IP: *.nest.gliwice.pl 13.06.03, 10:26 Co wy wiecie? Ty idioto, stronniku bandziorów, ciebie też trzeba wyeliminować, jeżeli uważasz, że jakakolwiek obraza upoważnia bicia kogokolwiek w taknieludzki sposób... Gość portalu: god napisał(a): > Co wy wiecie nie było was tam nie znacie sytuacji a oskarzacie.Może ten > poszkodowany zrobił kiedyś wielką krzywdę Eddiemu,może Eddie też został tak > skatowany przez niego ale na to dowodu nie ma.Media to rozgłosiły tylko w jeden > > sposób,oskarzając Eddiego.Wstyd mi za was,że ludzie uważają go za > psychopate.Czy myslicie,że takie "AKUKU" było głównym powodem wystąpienia tak > silnej agresji u Eddiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angler Re: I dlatego jestem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.06.03, 19:07 Gość portalu: August napisał(a): > Co wy wiecie? Ty idioto, stronniku bandziorów, ciebie też trzeba > wyeliminować, jeżeli uważasz, że jakakolwiek obraza upoważnia > bicia kogokolwiek w taknieludzki sposób... A jak sie bije w ludzki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewidzialny Re: I dlatego jestem IP: *.speed.planet.nl 13.06.03, 10:33 No jasne god,jesli ktos kogos zgwalci, pobije zamorduje to najpierw trzeba sprawdzic czy wczesniej ta osoba poszkodowana nie zrobila tego samego, jest przeciez duza szansa ze tez jest winna. Nie masz w ogole racji! Ktos kto katuje druga osobe w tak bestalski sposob jest zawsze winny!!! PS tresc filmu znam tylko z Waszych ocen bo go nie widzialem. pzd Gość portalu: god napisał(a): > Co wy wiecie nie było was tam nie znacie sytuacji a oskarzacie.Może ten > poszkodowany zrobił kiedyś wielką krzywdę Eddiemu,może Eddie też został tak > skatowany przez niego ale na to dowodu nie ma.Media to rozgłosiły tylko w jeden > > sposób,oskarzając Eddiego.Wstyd mi za was,że ludzie uważają go za > psychopate.Czy myslicie,że takie "AKUKU" było głównym powodem wystąpienia tak > silnej agresji u Eddiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Załatwmy im karę śmierci!!!!!!!!!!!!!!?? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 10:42 Jestem za przywruceniem kary śmierci, przecież na pewno nawet najgorszy wynik jeśli nawet taki by zapadł nie zmieni nic w ich mentalności. Zorganizujmy się zbierzmy te 100000 głosów aby przywrucono karę śmierci, wszystkie możliwe kary podnieść na niekorzyść przestępcom, przecież musimy jakoś żyć, trzeba ustanowić takie prawo aby nikt nawet o takim czymś nie pomyślał. Trzeba narazie zacząć od listów i petycji do władz - Ministerstwa Sprawiedliwości, i innych organów. Przecież aktualnie to nawet Policja się ich boi jak są w większej grupce. A tak by ich zabili był by spokuj. Gdybym takiego zobaczył, wolał bym go zabić i iść do więzienia niż dać się pobić i żyć w takim kraju. Ps, nie loguje się ze względu na bezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angler Re: Załatwmy im karę śmierci!!!!!!!!!!!!!!?? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.06.03, 19:11 Gość portalu: sprawiedliwy napisał(a): > Jestem za przywruceniem kary śmierci, przecież na pewno nawet najgorszy wynik > jeśli nawet taki by zapadł nie zmieni nic w ich mentalności. > Zorganizujmy się zbierzmy te 100000 głosów aby przywrucono karę śmierci, > wszystkie możliwe kary podnieść na niekorzyść przestępcom, przecież musimy > jakoś żyć, trzeba ustanowić takie prawo aby nikt nawet o takim czymś nie > pomyślał. Trzeba narazie zacząć od listów i petycji do władz - Ministerstwa > Sprawiedliwości, i innych organów. Przecież aktualnie to nawet Policja się ich > boi jak są w większej grupce. A tak by ich zabili był by spokuj. Gdybym takiego > > zobaczył, wolał bym go zabić i iść do więzienia niż dać się pobić i żyć w takim > > kraju. > > Ps, nie loguje się ze względu na bezpieczeństwo trzeba bylo nie glosowac na komunistow caly czas tylk,o na prawice tzn upr a nie solidarnosc,to bys chodzil spokojnie po ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 pomysl zanim napiszesz... 13.06.03, 15:45 Gość portalu: god napisał(a): > Co wy wiecie nie było was tam nie znacie sytuacji a oskarzacie.Może ten > poszkodowany zrobił kiedyś wielką krzywdę Eddiemu,może Eddie też został tak > skatowany przez niego ale na to dowodu nie ma.Media to rozgłosiły tylko w jeden > > sposób,oskarzając Eddiego.Wstyd mi za was,że ludzie uważają go za > psychopate.Czy myslicie,że takie "AKUKU" było głównym powodem wystąpienia tak > silnej agresji u Eddiego? Co nie daje eddiemu powodu zeby lac goscia na ulicy. niech pojda na ring zaloza rekawice i tluka sie po mordach do woli, bo tam nikt nie ucierpi oprocz nich i nie bedzie p. kropiwnicki musial zawracac sobie glowy takimi "pierdolami" i bedzie mogl wyjechac na kolejna wycieczke zagraniczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: I dlatego jestem IP: *.net / 192.168.0.* 13.06.03, 21:54 huj ci w dupe!!!!ten edi to pizda!!Mogł sie znim bić na równi ale wolał go skopac co świadczy ze jestes pierdolonym tchórzem!!!!A zresztą z filmu widac ze ten cały edi to jakis lamus na jednego strzała!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi to frajer Re: I dlatego jestem IP: *.net / 192.168.0.* 13.06.03, 21:57 Gość portalu: god napisał(a): > Co wy wiecie nie było was tam nie znacie sytuacji a oskarzacie.Może ten > poszkodowany zrobił kiedyś wielką krzywdę Eddiemu,może Eddie też został tak > skatowany przez niego ale na to dowodu nie ma.Media to rozgłosiły tylko w jeden > > sposób,oskarzając Eddiego.Wstyd mi za was,że ludzie uważają go za > psychopate.Czy myslicie,że takie "AKUKU" było głównym powodem wystąpienia tak > silnej agresji u Eddiego? huj ci w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan zbik Re: I dlatego jestem IP: *.ntc.co.uk 13.06.03, 12:04 leoel napisał: > Gość portalu: Tosiek napisał(a): > > > ciekawy kiedy w Polsce zaczna powstawac samorzutnie szwadrony > > smierci, w ktorych normalni ludzie beda wyreczac nasz kompletnie > > niefunkcjonujacy aparat "sprawiedliwosci" poprzez fizyczna > > elminacje tych chwastow! > Normalni ludzie tam byli i nie zareagowali. > Nie zamierzam bronić policji, ale bez pomocy społeczeństwa jest ona bezradna. > Ludzie widzieli że jeden łysy bije drugiego i nie wtrącali się. > Swoją drogą dlaczego tamten nie uciekał? > Nie uciekal bo nie dal rady, a moze go ze strachu sparalizowalo. A co do relacji spoleczenstwo policja to owszem wspolparaca jest konieczna ale to policja ma gwarantowac bezpieczenstwo i porzadek na ulicach a nie wymagac od spoleczenstwa zeby same sie bronilo przed bandytami i w dodatku jeszcze ochranialo policjantow. A zeby poczuli sie bezpieczniej to najlepiej zwiekszyc im ilosc etatow. Ja jednak mysle, ze to nie liczba policjantow jest najwazniejsza a tylko jakosc ich pracy. Bo co z tego, ze bedzie ich nawet 10 mln jak i tak wszyscy beda siedziec w zakratowanych komendach myslac tyko o tym jak by tu dotrwac do konca zmiany. Odblaskowe kamizelki i nowe mundurki nie dodaja im ani troche odwagi czy tez checi do pracy. Szkoda, ze ludzie ktorzy zostaja policjantami to w ogromnej wiekszosci tchorze i nieudacznicy a proces rekrutacji, przyuczania do sluzby i weryfikacji to jeden wielki pic. W tym swietle nie dziwi fakt, ze w trakcie calego zajscia nikt nic nie zrobil. I to wcale nie jest znieczulica spoleczna tylko strach przed bezkarnym bandytyzmem, skorumpowanymi policjantami i skorumpowanym systemem sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Bandyci złapani 12.06.03, 18:20 Gość portalu: Tosiek napisał(a): > I juz ich kurwa wypuscili! A za chwile wypuszcza tych > pozostalych, a sprawe umoza z powodu znikomej szkodliwosci > spolecznej czynu... -- Skąd te informacje? Niska szkodliwość, chyba nie wiesz w jakich sytuacjach się ją daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin. Re: Bandyci złapani IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 09:52 hubar napisał: > Gość portalu: Tosiek napisał(a): > > I juz ich kurwa wypuscili! A za chwile wypuszcza tych > > pozostalych, a sprawe umoza z powodu znikomej szkodliwosci > > spolecznej czynu... > -- > Skąd te informacje? > Niska szkodliwość, chyba nie wiesz w jakich sytuacjach się ją daje? >>Wiem,im więcej się daje tym mniejsza szkodliwość a skąd wiem?,- z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin. Re: Niska szkodliwość społeczna czynu. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 10:03 Wyjaśnienie. Szkodliwość społeczna czynu jest tm mniejsza im więcej się daje,jest to stosowane wszędzie i proporcjonalnie.Dlatego też niektórzy wychodzą odrazu,inni trochę póżniej a jeszcze inni za naprawdę błache sprawy o naprawdę niskiej szkodliwośći społecznej czynu są przetrzymywani,szykanowani i traktowani z całą surowością prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal_tio to aż trzeba zobaczyć...? IP: 217.153.60.* 12.06.03, 18:21 ...żeby zwołać sztab kryzysowy? gratuluję prezydentowi łodzi (i zresztą każdego innego miasta w polsce) dobrego samopoczucia i życia w błogiej nieświadomości. film=przemoc w mieście brak filmu=brak przemocy? jak zwykle władze podejmują doraźne ale spektakularne kroki żeby pokazać jak bardzo się przejmują społeczeństwem. szkoda tylko że robi się to PO a nie PRZED Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiq Re: to aż trzeba zobaczyć...? IP: *.Astral.Lodz.PL 12.06.03, 18:45 Ja jestem mieszkancem Lodzi, i moge powiedziec ze to dzieje sie nie tylko na naszej pieknej ulicy Piotrkowskiej, ale tez na innych osiedlach. To jest jak zaraza na ktora nie ma lekarstwa. Jest to tylko smutna proza zycia... Straz Miejska zamiast reagowac na takie sytuacje woli spisywac "niewygodnych" ludzi na straganie, lub karac za zle parkowanie. Nawet gdy policjant bedzie staral sie "wyjasnic sytuacje" uzywajac sily moze zostac oskarzony o brutalne pobicie. Zradza sie pytanie: Gdzie szukac winnego, i co jest niewlasciwe w naszym kraju, ze takie sytuacje maja miejsce. Ciesze sie ze Pan Prezydent Lodzi sie przejal cala sytuacja, szkoda ze juz dawno po czasie. Nie pomoga bowiem teraz bunczuczne i pelne patosu i honoru wywiady, postanowienie poprawy, kiedy - dam glowe nic nie zmieni sie w tym miescie... Przeciez o tym ludzie zapomna za jakis czas... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokodyni Re: to aż trzeba zobaczyć...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 20:05 Kwiq chyba niemasz zielonego pojecia polskiej policji!!!!nie byles chyba nigdy na komendzie zamkniety i dostales tam przadnie w pizde!!!!lepiej nic nie pisz jak sie nie znasz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morlokiusz Re: to aż trzeba zobaczyć...? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 18:47 Wyrażna inspiracja filmem 15 minut. Niestety z dobrego filmu ktoś chciał uczynić prawdziwe życie. Czyżby początek debilizmu z zachodu gdzie dzieci wierzą w filmy i kreskówki które oglądają ? Oby Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
arczichch Re: to aż trzeba zobaczyć...? 13.06.03, 02:20 prezydent miasta lodzi jest jakis nierozgarniety. ja to nazywam polowaniem na czarownice. gdyby nie to ze jakis debil poscil to do netu to niebyloby sprawy. gorsze zeczy sie dzieja w lodzi a to ze jakis koles oberwal na pietrynie to jest nic codzien zdazaja sie gorsze sytuacje niz tz tylko ze nikt ich nie filmuje. ten matol Kropiewnicki chce poprostu z nich zrobic niewiadomo kogo a zwlaszcza z Darka ktury bronil dziewczyny, ja tez bym wpierdolil kolesiowi ktory mi na panienke najezdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ort Re: to aż trzeba zobaczyć...? IP: hpcache:* 13.06.03, 10:02 arczichch napisał: > zwlaszcza z Darka ktury bronil dziewczyny, ja tez bym wpierdolil kolesiowi > ktory mi na panienke najezdza A ja bym Ci wp..... bo nie lubię gdy ktokolwiek pisze "ktury". sic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol "najezdza na panienke"???? IP: *.dmz.infor.pl / 192.168.35.* 13.06.03, 10:10 Panienki stoja w W-wie na pigalaku, to po pierwsze. Po drugie czym innym jest wpierdolic komus w rownej walce, a czym innym jest napierdalac kolesia, ktory zanim zaliczyl pierwszy strzal mial juz pelno w gaciach. Darek? Chuj, pizda i zegarek! Jebany matol o sadystycznych sklonnosciach. Nie jestem zwolennikiem kary smierci, wiec pozostaje lobotomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh jak to k... IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 18:46 ... "po przesłuchaniu zwolnieni????" dowcipy jakieś czy co??? drodzy panowie policjanci - poj...ło was?! można uczestniczyć w pobiciu, filmować - po udzieleniu kilku odpowiedzi tak po prostu pójść do domu? kiedy wreszcie w naszym kraju policja przestanie się ośmieszać każdy głąb czyta i widzi - pobili gościa, sfilmowali i poszli do domu. "na razie" prok. nie postawił im zarzutów. Co "na razie" ??? - co jeszcze wielce szanownej władzy potrzeba? jakieś lepsze dowody?, horoskop od astrologa? - jak sie zrobi ogólnopolska zadyma i sprawa sie nagłośni to pewnie zaraz pan prok. weźmie dupę w troki i zrobi co od razu powinien. jak dla mnie ktoś kto w takiej sytuacji tak raguje powinien stracić pracę (mam na myśli policję i prok.) totalny marazm i brak jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHOLOG Re: jak to k... IP: *.swps.edu.pl / 192.168.15.* 13.06.03, 13:08 Widziałem ten film wczoreaj i nie wytrzymalem do konca. Zdajecie sobie sprawe co to znaczy? Nie jestesmy w stanie ogladac tego zdarzenia nawet na komputerze bo robi nam się niedobrze a ten pierdolony kretyn w debilnej czapeczce po prostu to zrobil!!!!!!! Co ten zasrany imbecyl ma pod ta pedalską czapką? posiekaną galaretę zamiast mózgu? Koleś kopie człowieka w głowę aż ten spada z ławki, rękami próbuje się bronić ale nie jest w stanie bo ma wstrząs mózgu i nie wiele widzi. Jego dziewczyna zatyka sobie uszy jakby chciała zniknąź z tej całej sytuacji. Ustami coś powtarza. Nie wiadomo czy się modli czy próbuje zagłuszyć stach. Kiwa się w tył i przód. Nioe mowcie mi że może być JAKIKOLWIEK POWOD dla którego ten tchurzliwy smród w pedalskiej czapce wziął swoich kolesi i pobił tego człowieka!!!!!! To bydle należy NATYCHMIAST zarżnąć jak świnie w rzeźni!!!!!!!!!!! Nie ma prawa bytu. Ludzie!!! Wyobraźcie sobie że wy tam siedzicie ze swoją ukochaną dziewczyną. Właśnie kupiliście jej kwiatek. I przytulacie się do jej pachnących włosów. Po ulicy przechadza się jakiś pajac z kolesiami z kamerą.... Gość portalu: marioosh napisał(a): > ... "po przesłuchaniu zwolnieni????" > można uczestniczyć w pobiciu, filmować - po udzieleniu kilku > odpowiedzi tak po prostu pójść do domu? > > kiedy wreszcie w naszym kraju policja przestanie się ośmieszać > > każdy głąb czyta i widzi - pobili gościa, sfilmowali i poszli do > domu. Całkowicie cie rozumiem stary... Wszystkich powinno sie natychmiast zapuszkować i traktować jak ostatnich śmierdzieli... Jeśli telewizja zrobi z nimi wywiad to im wszystkie nadajniki rozpierdole... CO ZA SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Koval-ski Re: jak to k... IP: *.plo.warszawa.supermedia.pl 13.06.03, 15:16 nie mogę zapomnieć tego filmu. a teraz czuję tylko nienawiśc do tych skurwysynów!!! jak długo jeszcze będziemy tolerwać takie kreatury. w artykule o tym zdarzeniu pyta pan dziennikarz czemu nie reagują przechodnie. bo sie boją, boją się, że bo pam prokurator może też ich zapuszkować bo źle zakwalifikuje stan wyższej konieczności albo obronę konieczną. a bandyci następnego dnia wyjdą z aresztu i będą się mścić. To jest Polska, mieszkamy w Polsce!!!!! I jeszcze jedno ludzie nie dajcie się zastraszyć dziennikarzom!!! to Policja jest od pilnowania porządku i reagowania a nie przechodnie. Pytanie dlaczego do kilku lat !!!1 na moim osiedlu nie widziałem ani jednego patrolu pieszego ani radiowozu Policji. Ruszcie wreszcie dupy zza biurek!!! Albo przechodnie zrobią wreszcie porządek ale... wtedy będzie za późno na stosowanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest co do dodania to UKOCHANE miasto Leszka Millera IP: *.ercgroup.com 12.06.03, 19:04 widac nasz premier dobrze sie czuje posrod bandytow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Bandyci złapani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 19:51 Nie wiem czy macie zle informacje czy zostale one przekrecone!!! Powodem tego zdazenia byl konflikt miedzy poszkodowanym a sprawca wywolany za wspolnych czasow szkolnych.Pobity chlopak na filmie doczepial sie do "Ediego" dyskryminujac go za kolor skory i przezywajac go "A kuku".Napewno to nie usprawiedliwia jego zachowania ale nigdy by nie zrobil tego bo mial taki chumor lub jak w gazecie napisano ze " "Edi" chciał na ulicy sprawdzić swoje umiejętności"Wielka bzdura!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Bandyci złapani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 08:41 Kiedyś ze znajomymi przechodziliśmy przejściem podziemnym przy Piotrkowskiej. Jeden młodzieniec brutalnie bił drugiego. Obok stała grupka ich wspólnych znajomych ( także dziewczyny). Nasi panowie zareagowali, bijący odszedł ( nie: uciekł), chcieliśmy wzywać policję i pogotowie, pobity i jego dziewczyna nie chcieli. Po chwili wrócił bijący ze swoimi kolegami, wspólnymi dla bitego i bijącego, podali rękę bitemu i popatrzyli z "niechęcią" na nas. Szybko odeszliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k... Re: Bandyci złapani IP: *.to.krakow.pl 13.06.03, 11:40 I jaki z tego wniosek? - Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Bandyci złapani IP: *.coi.waw.pl 13.06.03, 10:11 Gość portalu: XXX napisał(a): > Nie wiem czy macie zle informacje czy zostale one przekrecone!!! > Powodem tego zdazenia byl konflikt miedzy poszkodowanym a > sprawca wywolany za wspolnych czasow szkolnych.Pobity chlopak > na filmie doczepial sie do "Ediego" dyskryminujac go za kolor > skory i przezywajac go "A kuku".Napewno to nie usprawiedliwia > jego zachowania ale nigdy by nie zrobil tego bo mial taki > chumor lub jak w gazecie napisano ze " "Edi" chciał na ulicy > sprawdzić swoje umiejętności"Wielka bzdura!!!!! Jasne wszystko wina tego pobitego. mógł tam nie stać ps humor, humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramus Re: Bandyci złapani IP: *.net81-66-177.noos.fr 12.06.03, 19:52 W glowie sie nie miesci, ze osoba ktora w porozumieniu z oprawcami filmowala katowanie czlowieka jest przesluchiwana w charakterze swiadka i pozostawiona na wolnosci.W sensie moralnym zasluguje na najwieksze potepienie (bandzior to "tylko" bandzior) i jezeli prawo polskie nie ma na to kary to gdzie tak naprawde zyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Bandyci złapani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 20:29 Nie dziwie się przechodniom,że nie reagowali!Mamy takie "prawo" w Polsce!Póżniej w sądzie "papuga" udowadniałby, że siła użyta w stosunku do tych "byków" była nieadekwatna do popełnionego przez nich czynu.Swego czasu w Warszawie facet zatrzymał samochód bo widział jak osiłki biją niepełnosprawnego.Obronił go.Ale póżniej włóczył się po sądach.Sąd dumał :czy środki użyte w tej obronie były odpowiednie,czy "byczkom" krzywda się nie stała! Ja tylko raz zwróciłem uwagę na kradzie w supermarkecie i więcej tego nie zrobię!Ochroniarz stwierdził że nie ma co wzywać policji bo zabrali towaru na 200 zł.Taka kradzież to według prawa czyn o małej szkodliwości i odstępuje się od karania!!! Wracając do Łodzi to EDI powinien w tym miejscu co bił powinien wisieć za jaja razem z tym "operatorem" i tymi "studentami".Mamuśie tych "studentów" na pewno mówią,że to nie ich synowie brali udział w pobiciu bo ich iloraz inteligencji jest wysoki!Jeżeli studiują prywatnie to na pewno mają duży iloraz i rodziców z " kapuchą " i ustawionych.GÓWNO za to będą mieli!!!Przepraszam ale jestem wkurwiony! DOŚĆ TEGO! PRZEPRASZAM ZA BRZYDKIE SŁOWA ALE NIE MOGĘ SIĘ POWSTRZYMAĆ OD TAKIEGO KOMENTARZA! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: god Re: Bandyci złapani IP: 217.153.38.* 13.06.03, 01:49 Słuchaj mądralo ty chyba gówno wiesz o życiu.Nie chcę się powtarzać ale najpierw trzeba kogoś poznać,a pózniej osądzać.Ty napewno jesteś białasem i nie odczułeś na własnej skórze rasistowskich zagrywek.Uwierz mi,że biały człowiek potrafi być bardziej okrutny i bezwzględny dla Eddiego niż myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymox Re: Bandyci złapani IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 13.06.03, 07:04 Co ty gościu pierdolisz? Facet ma rację ten cały kretyn edi powinien wisieć za jaja. A ty to chyba jesteś jednym z takich pojebów jak edi i cala reszta tej bandy. A może to twoi kolesie? i dlatego tak ich zaciekle bronisz. Nic nie usprawiedliwia czegoś takiego. Trzeba byc skończonym kretynem, żeby tego nie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Bandyci złapani IP: *.ds5.agh.edu.pl / 192.168.28.* 12.06.03, 20:40 potrzeba wiecej policjantow, ale zeby Ci wiedzieli co maja robic, zeby zajeli sie powaznymi sprawami, a nie blachostkami, a oto czym sie zajmuje policja w naszum kraju: ide sobie z kumplami u mnie na osiedlu i kumpel rzucil ogryzek z jablka na trawnik i w tym momencie polonez zajezdza nam droge(ktory jak pozniej sie spostrzeglismy sledzil nas jak jedlismy jablka) wyskakuje do nas 2-ch policjanto w cywilu jakbysmy conajmniej sklep okradli i pokazujac odznaki groza jakims sadem grodzkim. Na koncu jeden z nich dodal:"wkurwiaja mnie juz te ogryzki na osiedlu" To jest autentyk i niektorym moze sie to wydawac smieszne, ale to jest zalosna nasza polska chora rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Bandyci złapani IP: *.rasserver.net 13.06.03, 03:41 Gość portalu: domin napisał(a): > potrzeba wiecej policjantow, ale zeby Ci wiedzieli co maja robic, > zeby zajeli sie powaznymi sprawami, a nie blachostkami, > a oto czym sie zajmuje policja w naszum kraju: > ide sobie z kumplami u mnie na osiedlu i kumpel rzucil ogryzek z > jablka na trawnik i w tym momencie polonez zajezdza nam > droge(ktory jak pozniej sie spostrzeglismy sledzil nas jak > jedlismy jablka) wyskakuje do nas 2-ch policjanto w cywilu > jakbysmy conajmniej sklep okradli i pokazujac odznaki groza > jakims sadem grodzkim. Na koncu jeden z nich dodal:"wkurwiaja > mnie juz te ogryzki na osiedlu" > To jest autentyk i niektorym moze sie to wydawac smieszne, ale to > jest zalosna nasza polska chora rzeczywistosc. To nie jest smieszne,trzeba uczyc sie przestrzegac prawa od ogryzkow wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Bandyci złapani IP: *.Astral.Lodz.PL 13.06.03, 16:14 Gość portalu: nemo napisał(a): > Gość portalu: domin napisał(a): > > > potrzeba wiecej policjantow, ale zeby Ci wiedzieli co maja > robic, > > zeby zajeli sie powaznymi sprawami, a nie blachostkami, > > a oto czym sie zajmuje policja w naszum kraju: > > ide sobie z kumplami u mnie na osiedlu i kumpel rzucil ogryzek > z > > jablka na trawnik i w tym momencie polonez zajezdza nam > > droge(ktory jak pozniej sie spostrzeglismy sledzil nas jak > > jedlismy jablka) wyskakuje do nas 2-ch policjanto w cywilu > > jakbysmy conajmniej sklep okradli i pokazujac odznaki groza > > jakims sadem grodzkim. Na koncu jeden z nich dodal:"wkurwiaja > > mnie juz te ogryzki na osiedlu" > > To jest autentyk i niektorym moze sie to wydawac smieszne, ale > to > > jest zalosna nasza polska chora rzeczywistosc. > To nie jest smieszne,trzeba uczyc sie przestrzegac prawa od > ogryzkow wlasnie Od blachostek zaczeli egzekwowanie prawa burmistrz Rudolf Giuliani i komendant NY. I co? I osiacgneli sukces. W NY jest duzo bezpieczniej niz przed wprowadzeniemich pomyslu w zycie. Swoja droga to w Polsce od ogryzek mamy chyba raczej Straz Miejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbd2 Re: Bandyci złapani IP: 193.0.117.* 12.06.03, 20:46 Piotrkowską pięknie odremontowano z wierxzchu, ale nie wyremontowano kamienic w całości i nie wyprowadzono z nich "elementu", który tam wprowadziła tzw. władza ludowa. I dlatego wciąż po zmroku jest tam niebezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel wypuśćcie IP: *.ds.pg.gda.pl 12.06.03, 20:51 Zatrzymano jednego typa, pozostałych wypuszczona. To jest kurrr polskie prawo. Takich kretynów trzeba zastrzelić. Brak słów. Strach wyjść z dziewczyną na miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo Re: wypuśćcie IP: *.acn.pl 12.06.03, 21:26 Oczywiście problem sprawnej władzy i policji, ale też trzeba zwrócić uwagę skąd się takie odpady społeczne biorą? może by Miejskie Przedsiębiorstow Oczyszczania zatrudnic? Działają lepiej niż policja.A kolesi na kompost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma fan. Uwagi do dziennikarzy Gazety IP: *.ds6.univ.gda.pl 12.06.03, 21:01 mam kilka uwag do panów dzienikarzy. Dostali ten link dzięki osobą związanym z pewnym forum dyskusyjnym którre mają na celu walkę z takimi świniami co katuja ludzi w całej polsce. Moglibyście przyznać ze nie wierzyliście dopuki nie obejrzeliście i mysleliście ze to stek bzdur (przynajmniej tak mnie potraktował wasz dzienikaż w jednym z oddziałów gazety). gość nie trenował wschodnich sztuk walki a Capoeire pochodzącą z brazyli i tylko dla tego ten gość zyje bo lub nie jest kaleką bo capoeira ma inną specyfikę kopnięć z boku mimo że mogącą zabić to nieco lżejsza a pozatym były to kopnięcia niezbyt dokładne (mimo ze i tak trafiały). gdyby trenował karate lub jakis combat (np.krav mage) jednym kopnięciem np mae geri (proste kopnięcie) zniszył by mu twarz. dobrze ze to opublikowalano ale troche przeceniecie swoje zasługi panowie dzienikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Uwagi do dziennikarzy Gazety IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 10:23 Otoz na tym pewnym forum pieprzycie na temat tego filmu zdaje sie juz od wtorku. Zdazyliscie zalozyc dwa watki, a nikt z was dupy nie ruszyl zeby cokolwiek w tej sprawie zrobic. Co to ma kurwa mac za znaczenie jaki to byl rodzaj kopniecia?? LUDZIE!!! trzymajcie mnie!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokół Re: Bandyci złapani IP: *.visp.energis.pl 12.06.03, 21:14 Takim gościom powinno się od razu walić kule w łeb. I jeszcze wyciągnąć organy do przeszczepu, bo ludzie potrzebują, a resztę przerobić na pokarm dla psów albo na nawóz. A propos policji, która nic nie widziała. Jestem gotów się założyć, że gdyby po Pietrynie przebiegło dla jaj kilku rozbranych gości to odrazu pojawiłoby się z pieć radiowozów i wszystkich by skuli i zawieźli na komisariat. Nasza Policja niczym się nie różni od bandziorów - jak jest ich dużo to są odważni i spałują na śmierć. Ale jak coś naprawdę od nich po trzeba to patrzą się w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: severyn Pier....one zwierzeta IP: *.nsm.pl 12.06.03, 21:27 Nigdy nie przeklinam publicznie, zdarza mi sie to tylko kiedy jestem sam...ale teraz.....te pierdolone zwierzeta powinny zostac tak samo skatowane pod cela, na dolku w komendzie, a potem wyslane na ciezkie roboty, a ile dostana? pewnie nic, bo dobra opinia, dobre uczelnie, dobre rodziny, a policja.....szkoda pisac...... Odpowiedz Link Zgłoś
arczichch Re: Pier....one zwierzeta 13.06.03, 02:11 dlaczego wy wszyscy jeste[cie takimi ktotko widzami nie wiecie co tak naprawde sie staBo a gdybym ci powiedziaB ze ci dwaj kolesie sie znaja i za "ofiara" dokuczala w szkole "napastnikowi" na tle rasowym i to wcale nie w delikatny sposob Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Pier....one zwierzeta 13.06.03, 09:44 arczichch napisał: > dlaczego wy wszyscy jeste[cie takimi ktotko widzami nie wiecie co tak naprawde > sie staBo a gdybym ci powiedziaB ze ci dwaj kolesie sie znaja i za "ofiara" > dokuczala w szkole "napastnikowi" na tle rasowym i to wcale nie w delikatny > sposob Ale, do cholery, człowieku! To nie jest powód, żeby katować gościa na ulicy. Dostałby raz lute w ryja na ostrzeżenie i by starczyło. Tutaj mieliśmy do czynienia z ewidentnym brutalnym znęcaniem się. Coś wam nerwy zbyt łatwo puszczają. Trochę samokontroli panowie! Jestem zwolennikiem ukarania sprawców całego zdarzenia. Nie będę komentował zachowania Policji, która wszystko widziała (musiała widzieć!-monitoring), a nie zareagowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marol [...] IP: *.dmz.infor.pl / 192.168.35.* 13.06.03, 10:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer [...] IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel [...] IP: 217.153.38.* 13.06.03, 01:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj [...] IP: *.coi.waw.pl 13.06.03, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arczichch [...] 13.06.03, 02:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mów_mi_józek [...] IP: *.ha3.agh.edu.pl 13.06.03, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Z USA W polsce powinna byc bron dostepna IP: 208.29.168.* 12.06.03, 21:57 Jak by tak podszedl do mnie to wygarnal bym mu z pistoletu i jedna debila byloby mniej a nauczka tez by byla dla innych, takich typow inaczej jak przemoca nie nauczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta onanist Re: W polsce powinna byc bron dostepna IP: *.icpnet.pl 12.06.03, 23:24 no jasne jakbys byl szybszy od niego to moze bys przezyl, sorry ale bron nic nie rozwiazuje, poza tym jak sie znam na bank bys dostal ladnych pare latek, a i tak jak nie on to jego kumple by Cie stukneli :-/ taka rzeczywistosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko kolo Mała propozycja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 22:22 Pewnie debila wypuszczą - mała szkodliwość społeczna... Proponuję pewną zabawę na nudne wieczory :) Skoro mamy dane jednej z tych nieudanych skrobanek : Dariusz Malaczyński oraz wiemy gdzie mieszka: Dąbrowa to pobawmy się w detektywów. Ja zacznę poszukiwania od ustalenia adresu w książce telefonicznej, np na www.telekomunikacja.pl A potem mała wycieczka przez gejowskie serwisy matrymonialne... Zajmiemy czas chłopakowi, by z nudów znowu nie przychodziły mu jakieś głupie zabawy do głowy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Bandyci złapani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 22:35 CHUJ W DUPE ŁODZI! TEJ KURWIE NIC NIE ZASZKODZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbynio skad sciagnac ? IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 23:04 wie ktos skad mozna sciagnac ten filmik ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma fan. [...] IP: *.ds6.univ.gda.pl 12.06.03, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOB0 Re: skad sciagnac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 00:18 ta szmata superexpress oczywiście ma ten film na swojej stronie....:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol Re: skad sciagnac ? IP: *.dmz.infor.pl / 192.168.35.* 13.06.03, 10:18 Sciagniej sobei Zbyniu majtki i zaloz na ten glupi leb. CO chcesz obejrzec? Jak deblil cwiczy karate na wystraszonym kolesiu? Idz na bazar i znajdziesz tam jeszcze wiecej atrakcji i to o wiele lepszej jakosci! Jestes pojebem? Nie znasz u siebie w miescie miejsc, gdzie mozna bezposrednio w takiej "zabawie" uczetniczyc? Idz, wystaw morde, zaliczysz kilka strzalow i zaraz ci sie polepszy. Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blow Me Re: skad sciagnac ? IP: 12.148.163.* 13.06.03, 20:12 z ogrish.com :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scandal [...] IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Bandyci złapani IP: *.proton.net.pl 13.06.03, 00:46 Łódź, tak samo jak każde inne miasto powinno być bezpieczne. Nie jest tak i nigdy nie będzie jeżeli pozwolimy sobie na obojętność. Społeczeństwo "choruje" na ogólenie panującą znieczulicę i nawet szybka interwencja policji lub służb porządkowych nic na to nie poradzi, jeżeli nie znajdzie się osoba, która mogła by wezwać pomoc... Oczywiście dobrze prosperująca policja jest potrzebna, ale jak wiemy - brak środków finansowych jeszcze, zapewne, przez długie lata będzie przeszkodą do stworzenia takowej, na miarę XXI wieku. Uważm więc - pomagajmy innym(w miarę możliwości), jeżeli zachodzi taka potrzeba, bo a może kiedyś to MY będziemy potrzebować takiej pomocy...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWERT Re: Bandyci złapani IP: *.client.attbi.com 13.06.03, 02:28 Nikt nie zareagowal,bo sie bal gowniarza?Polacy to najwieksze cykory na swiecie!WSTYD.POLACY TO TCHORZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Za kraty z wlasnego wyboru! IP: *.rasserver.net 13.06.03, 03:24 Sylwia i Maciej nie brali bezposredniego udzialu? Alez oczywiscie ze brali.ten Maciej nie wiedzial co filmuje? po co zabral kamere z domu? czy probowal przeszkodzic,czy wezwal pomoc? Jest tak samo odpowiedzialny i tak samo chory jak kumple,planowali i wykonali razem.Dziewczyna tez wiedziala pewnie co moze sie stac,moze nawet podjudzala,to tez przestepstwo.DO PIERDLA Z NIMI DO KONCA ZYCIA,sami to dla siebie wybrali,cala piatka Odpowiedz Link Zgłoś