sanuszka 24.06.07, 11:20 Czy jest sklep Biedronka w okolicy skrzyzowania tatrzanskiej i przybyszewskiego? Jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanuszka Re: Sklep Biedronka 07.07.07, 15:58 to to sama sobie znalazlam, ale moze ktos wie czy jest blisko i ewentualnie w ktorym miejscu taki sklep Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sklep Biedronka 07.07.07, 16:59 To świetnie, że sobie sama znalazłaś. Tyle, że już wyszukanie interesującego Cię sklepu, jak widać sprawiło Ci jednak trudność. Zatem jeszcze raz wejdź na stronę Biedronki, tam kliknij na sklepy, następnie wpisz w ramkę "Łódź", a za chwilkę będziesz miała wszyskie placówki z dokładnymi ich adresami. Aha, nie trudź się już z podziękowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Sklep Biedronka 07.07.07, 17:38 > Biedronka w okolicy skrzyzowania tatrzanskiej i przybyszewskiego? Jest ex-Biedronka (oraz ex- parę marek w ostatnich latach), obecnie Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
sanuszka Re: Sklep Biedronka 07.07.07, 19:51 Chodzi mi dokladnie o Biedronke a nie inne typu Tesco. To, ze mam adresy na stronie to nic nikomu nie daje, bo nie musze wiedziec gdzie jaka ulica sie znajduje, a nie kazdy ma odpowiednio szybkie lacze zeby moc swobodnie mape ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Sklep Biedronka 07.07.07, 19:54 Przepraszamy za Twoje wolne łącze. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sklep Biedronka 07.07.07, 20:27 Jesteś tak milutka i niewątpliwie od już urodzenia sympatyczna, że postanowiłem pomóc Ci bezpośrednio i osobiście. Podaj swój dokładny adres oraz wskaż godzinę, a zjawię się osobiście, aby powozić Twoje szanowne cztery litery, w celu wyszukania najbardziej dla Ciebie odpowiedniego sklepu Biedronki. Czekam, kłaniając się uniżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Sklep Biedronka 07.07.07, 22:55 dobra, dobra. Jest wniedalekiej odległości od skrzyzowania tych ulic. Przynajmniej kiedys tak było. Na górze siłownia na dole to o co pytasz. Buźką w strone Widzewa i po prawej stronie widać to w czym rzecz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Sklep Biedronka 08.07.07, 00:05 > Na górze siłownia na dole to o co pytasz. To już od dawna nie jest Biedronką, obecnie to Tesco, w międzyczasie zmieniało markę kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś