Gość: Illney IP: *.insite.pl 13.06.03, 18:44 Sam ogłoś upadłość. I raz na zawsze zniknij z Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzewiak Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 18:55 Grajewski - nie próbuj zaszkodzić Widzewowi, już i tak wiele złego uczyniłes dla tego klubu. Spierdalaj i trzymaj sie jak najdalej od Widzewa, chyba, że chcesz wojny z kibicami Widzewa ale ta już na wstępie przegrasz!!! To dobra rada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cegła Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 19:12 Grajewski palancie spieprzaj wreszcie do Niemiec i odwal sie od Widzewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? IP: *.vline.pl / 172.16.2.* 13.06.03, 22:11 Gość portalu: Cegła napisał(a): > Grajewski palancie spieprzaj wreszcie do Niemiec i odwal sie od > Widzewa!!! > powiem tak, jeżeli nastąpi porozumienie wszystkich zainteresowanych będzie można działać dalej ,jesli natomiast kogoś ktoś będzie chciał "wyportkować" lub pominąć np.chociazby A.G to efekt będzie fatalny, bo nad Widzewem upadlość wisi cały czas niezaleznie czy Ptak wejdzie czy nie i o tym należy wiedzieć.Wystarczy wnisek jednego z 200 wierzycieli i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? 13.06.03, 22:59 Rozpierdolił ŁKS, rozpierdolił Piotrcovię, rozpierdoli Widzew. Tylko, że mu kasy na to nie szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi Zawsze ci sami ! IP: 134.214.171.* 14.06.03, 09:03 Powinni sprzedac widzew komus powaznemu, a tych meneli, wywalic juz do swoich hali targowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Zawsze ci sami ! IP: *.widzew.net / 10.26.29.* 14.06.03, 21:08 Gość portalu: wi napisał(a): > Powinni sprzedac widzew komus powaznemu, a tych meneli, wywalic > juz do swoich hali targowych. Widze ze nie doczytałeś. Ptak będzie sie reklamował na koszulkach, nie zamierzakupowac żadnych akcji... nie kupi Widzewa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? IP: *.ikki.com.pl 14.06.03, 11:21 Pawelec - jakos to przeboleje... Czesny - powinno byc lepiej... Grajek - spier....... juz dosc tycvh przepychanek kosztem kibicow, kosztem pilkarzy, kosztem Łodzi, kosztem Franka kiedy to sie skonczy ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
radzio181 Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? 14.06.03, 16:00 Powiem krótko Grajewski walizki i nara!!A co do Ptaka jeśli będzie sponsorem i spełniał wszystkie warunki,to może być....i do tak do wszystkich tych którzy są przeciwni....gorzej być nie może co najwyżej i nie sądze żeby Ptak rozpieprzył Widzew,bo Widzew to drużyna z charakterem i jestem z niej dumny nawet jeśli jest na dole tabeli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk RTS Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 16:26 TY al-ki ja ciebie zraz rozpierdole palo jedna.Kocham WIDZEW i nie pozwole zebys tak mowil cwelu.Mysle ze Ptak bardzo sie WIDZEWOWI przyda.A co do grajewskiego to..wynos sie Łodzi ty jebany zlodzieju jeszcze chcesz WIDZEW okradac? odwal sie od WIDZEWA i nie waz sie sprzedawac nikogo.Jesli zrobisz cos co bedzie niekorzystne dla WIDZEWA to skopiemy cie mendo.Teraz do wszystkich fanatykow WIDZEWA:Jesli zobaczycie grajka gdzies w okolicach naszego stadionu,bierzcie kamienie i rzucajcie w jego samochod i samego jego.Jestes juz poobijany jesli wejdziesz na nasz stadion.FORZA WIDZEW. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? 14.06.03, 17:05 Gość portalu: fanatyk RTS napisał(a): ) TY al-ki ja ciebie zraz rozpierdole palo jedna.Kocham WIDZEW i ) nie pozwole zebys tak mowil cwelu.Mysle ze Ptak bardzo sie ) WIDZEWOWI przyda. -- Myśl tak dalej. Nie chcę Ptaka, nie chcę Czesnego!!!! Gdyby nie on (Czesny) Widzew byłby teraz parę pozycji wyżej z prężnym ITI jako sponosrem. Czas Czesnego minął. Ptak to se może wejść, jako sponsor. ) A co do grajewskiego to..wynos sie Łodzi ty ) jebany zlodzieju jeszcze chcesz WIDZEW okradac? odwal sie od ) WIDZEWA i nie waz sie sprzedawac nikogo.Jesli zrobisz cos co ) bedzie niekorzystne dla WIDZEWA to skopiemy cie mendo.Teraz do ) wszystkich fanatykow WIDZEWA:Jesli zobaczycie grajka gdzies w ) okolicach naszego stadionu,bierzcie kamienie i rzucajcie w jego ) samochod i samego jego.Jestes juz poobijany jesli wejdziesz na ) nasz stadion.FORZA WIDZEW. -- Żadnego kamienia nie jest wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.06.03, 11:37 al-ki napisał: > Myśl tak dalej. Nie chcę Ptaka, nie chcę Czesnego!!!! > Gdyby nie on (Czesny) Widzew byłby teraz parę pozycji wyżej z prężnym ITI jako > sponosrem. Czas Czesnego minął. Ptak to se może wejść, jako sponsor. Widze że czytac nie umiemy albo jakoś sprawy Widzewa tylko z Przeglądu Sportowego znamy... Jakbyś się troche zainteresował, popytał i poczytałó cos więcej niż Przegląd Szmatławy to nie pisałbyś takich bredni. Człowieku, opanuj się, ITI nie weszło przez Czesnego??? CHYBA ŻARTUJESZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Antoni Ptak sponsorem Widzewa? 22.06.03, 14:28 M.in. przez Czesnego. ITI chciało pełną władzę w Widzewie, za to Czesny nie za bardzo chciał ją oddawać. A poza tym...jakoś nie widzę tych europejskich pucharów w tym sezonie :( Tylko z jednego powodu jestem zadowolony - jest Czesny, jest Smuda. Odpowiedz Link Zgłoś