Gość: zak Sex, afery, strajki, korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:26 oto prawdziwe oblicze IV RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Sex, afery, strajki, korupcja 27.06.07, 18:43 Jak Lepper wygra, to dopiero będzie afera. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd ^^^^^___S___A___M___O___O___B___O ___R___A___^^^^^ 27.06.07, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Sex, afery, strajki, korupcja 27.06.07, 22:38 tetlian napisał: > Jak Lepper wygra, to dopiero będzie afera. Bo bedzie. Pozwana strona juz czuje pismo nosem, bo w polskim prawie karnym (odmiennie od angielskiego i amerykanskiego) wyrok w sprawie cywilnej moze miec wplyw na wyrok w ewentualnej sprawie karnej. Pozwana przez Leppera juz przegrala, bo wielokrotne wyniki DNA nie zmusza zadnego Sadu na swiecie (nawet ziobrowego) do wydania innego orzeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Aneta K. - prostytutka lub kłamczyni 27.06.07, 17:29 jeśli mówi prawdę - dała korzyści seksualne za korzyści finansowe - czyli jest prostytutką... jesli kłamie - jest kłamczynią... Jednym słowem - nieciekawa z niej osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Aneta K. - prostytutka lub kłamczyni 27.06.07, 19:04 Trzeba od tego zacząć, że każdy wchodząc w układy z Lepperem, który jest recydywistą, staje się automatycznie osobą małowiarygodną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola z Dywit S____a____m____o____o____b____r__ __o____n____a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:06 Cenzurując moje posty GW dowodzi swej niekompetencji informacyjnej i bezsilności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Ta Kalińska-Moc to niezła laska IP: *.c27.msk.pl 27.06.07, 22:30 Ciekawe, czy karierę zrobiła na tej samej zasadzie, co jej klientka Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx A PiS to prawdomówna dziewica? 27.06.07, 21:30 Spleciona w koniunkturalnym uścisku ze świniopasem... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Przeciez to skandal zeby wice-Premier rzadu RP byl 27.06.07, 17:30 Przeciez to skandal zeby wice-Premier rzadu RP byl bezkarnie pomawiany i atakowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max skazaniec Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:34 * Sąd okręgowy w Łodzi orzekł, że Andrzej Lepper znieważył byłego wicepremiera Janusza Tomaszewskiego, nazywając go publicznie "bandytą z Pabianic" (23 marca 2001). * Sąd okręgowy w Gdańsku orzekł, że Andrzej Lepper znieważył Prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego oraz dwóch byłych wicepremierów – Leszka Balcerowicza i Janusza Tomaszewskiego (2 maja 2001). * Gdański Sąd Apelacyjny zdecydował, że Andrzej Lepper ma zapłacić dwadzieścia tysięcy złotych za znieważenie w 1999 r. prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego i dwóch wicepremierów (30 stycznia 2002). * Sąd w Słubicach skazał Andrzeja Leppera na karę pozbawienia wolności w wysokości 1 roku (z warunkowym zawieszeniem jej wykonania) na 4 lata i 5000 zł grzywny za zorganizowanie nielegalnej blokady przejścia granicznego w Świecku w 1999 r. * Andrzej Lepper został skazany za napad z użyciem niebezpiecznego narzędzia (cep zbożowy) na Antoniego Chodorowskiego na półtora roku pozbawienia wolności. W zakładzie karnym odbył dwa miesiące kary. * 8 maja 2006 Sąd Apelacyjny w Warszawie odrzucił apelację Leppera dotyczącą wyroku za pomówienie 5 polityków z Platformy Obywatelskiej i SLD. Tym samym utrzymany w mocy został wyrok skazujący go na rok i 3 miesiące pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skazaniec Lepper Re: skazaniec Lepper IP: *.sdl.vectranet.pl 27.06.07, 18:37 oto życiorys wicepremieraIVRP Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinogradoff Re: skazaniec Lepper IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.07, 19:34 Lepper nie obywal jeszcze kary wiezienia na stausie skazanego wobec ktorego wiezienna administracja opracowuje za zgoda skazanego indywidualny program resocjalizacji a ino przebywal w areszcie sledczym w Slupsku na statusie tymczasowo aresztowanego z domiemaniem niewinnosci pod zarzutem wybatozenia nadgorliwego przedstawiciela panstwa pod postacia komornika sadowego. Ten akt batozenia nadgorliwca jest przedmiotem niekonczacych sie sporow w doktrynie prawa gdyz wiekszosc jest skolnna zakwalifikowac to zachowanie jako klasyczny przyklad walki politycznej o prawo i sprawiedliwosc chlopska. Znaczy sie Leppper za ten czyn moze byc uznany nawet za bohatera narodowego walczacego o prawo i sprawiedliwosc a nie za przestepce, kryminaliste. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: skazaniec Lepper 27.06.07, 21:25 Wyroki ,które opisałeś ,obracają się wokół polityki. O mały włos Kaczyński też mógł być prawomocnym wyrokiem skazany ;)Sprawę załatwiono polubownie(czy jakoś tak ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Skandalem jest wicepremier przestępca IP: *.euronet.net.pl 27.06.07, 17:43 i reszta tej bandy z S-obory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sami swoi Czemu złodzieje co kradli 16 lat nie siedzą????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:54 Bo sitwa sędziowska na to nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Czemu złodzieje co kradli 16 lat nie siedzą?? IP: *.acn.waw.pl 27.06.07, 19:33 > Bo sitwa sędziowska na to nie pozwala. A sitwa prokuratorska wystapiła z oskarzeniami ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Czemu złodzieje co kradli 16 lat nie siedzą?? 27.06.07, 21:26 Gość portalu: Zenio napisał(a): > > Bo sitwa sędziowska na to nie pozwala. > > A sitwa prokuratorska wystapiła z oskarzeniami ? Jaruzelskiego nie mogą posadzić ,a ty oczekujesz ,żeby zamknieto większych cwaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszat Re: Czemu złodzieje co kradli 16 lat nie siedzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:54 a coś ci ukradli syneczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinogradoff Lepper przegra, nie ma zadnych dowodow , slowa. IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.07, 19:28 Lepper ma tez niesamowity tupet, brak wyczucia sytuacji i zlych doradcow tak jak tych od wekslowania wexlami, za co gdyby nie koniecznosc trwania u wladzy koalicjantow powinien by juz dawno byc rozliczonym. Lepper nie ma zadnych dowodow na swe tezy, tylko puste slowa i gadulstwo zawane chlopska gadka lub gadulcem. Sad ten proces moze ciagnac przez kilka lat a koalicja musi trwac gdyz ... jak to mawiali starzy , ideowi komunisci ..cel jest wszystkim, ruch jest niczym...Celem jest mozliwosc rzadzenia a to z kim wypadlo to juz inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Lepper przegra, nie ma zadnych dowodow , slow 27.06.07, 22:54 To jest tylko twoje, bezbozne zyczenie >vinogradoff<. Fakty procesowe wskazuja na korzysc Leppera. DNA wykluczylo ojcostwo, czyli podstawy pomowien. Co bedzie dalej i tak sie nie dowiemy, bo Lepper nie zazadal ujawnienia rozprawy. A powinien, bo skoro pozwana publicznie ujawniala rzekomo intymne tajniki pozycia, to niech Lepper sie nie wstydzi publicznie ich wyjasnic. Kto tu sie wstydzi, i czego? Zauwazylem pewna prawidlowosc z publikatorach: im glosniejsza sprawa, tym proces bardziej utajniony. Czy to element po-prlowskiej doktryny trzymania holoty w sterowanej, medialnej glupocie? A mialo byc inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexus Re: Lepper przegra, nie ma zadnych dowodow , slow IP: *.cust.tele2.se 28.06.07, 00:02 Ten kraj jest CHORY. Od kiedy mowienie, ze ktos jest ojcem jest pomowieniem ? To przeciez byc zaszczyt ojcem. Ojcostwo to nie przestepstwo, ani zadna ujma na honorze. Jesli jakas cipka wskaze na mnie jako potencjalnego ojca, to coz, musze sie zgodzic na badania, pewnie moge zadac zwrot kosztow badan DNA, ale to nie jest OBRAZA mojej osoby. A mowienie, ze chcial cos zalatwic za seks ? Tez nie ma podstaw do odszkodowania. To sprawa Krawczyk, gdyby to ona chciala forse od Leppera za obrazliwe propozycje. To ona musiala by udowodnic, ze propozycje byly. Lepper jest smieszny, ale zaplaci z kasy samoobrony koszty adwokackie, dobrze o tym wie ale to samoobrona placi. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Przeciez to skandal zeby wice był kryminalistą ! 27.06.07, 19:54 A jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Głowny ekonomista kraju prof. Leppiej-Jużbyło 27.06.07, 17:30 się procesuje, a tu stopy procentowe podnoszą, ludzie czekają z zapartym tchem na komunikat o cenie półtuszy wieprzowych. Przydałoby się też parę obelg pod adresem tego analfabety ekonomicznego, Skrzypka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny w nowycm Sejmie już ich nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:31 ani Samobrony, ani LPR, a pis z kilkunastoma procentami będzie pobierał diety. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelrym Re: w nowycm Sejmie już ich nie będzie 27.06.07, 18:03 No tak, nadal czekamy na uchylenie immunitetu panu Lyzwinskiemu, ale proces przeciwko Krawczyk juz sie zaczal, i to za zamknietymi drzwiami. Przy okazji: nasz wspanialy premier oswiadczyl niedawno, ze nie rozmawia z przestepcami. To dlaczego w ogole rozmawia z Lepperem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? W nowym Sejmie PO nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:24 Złodziejska POstkomunistyczna Platforma tylko w GW i TVNienawiść oraz POLszicie Zegarka mają wysokie notowania. Weryfikacja wyborcza wskazuje im zawsze miejsce w tylnych szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca Re: W nowym Sejmie PO nie będzie IP: 212.38.197.* 27.06.07, 19:23 Milcz penero z neozdradą! Słoma ci z butów wystaje i nic więcej. Pleciesz takie głupoty, jeszcze nie umiesz Caps Locka kontrolować. Wynocha i plonk for you! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd PO-wiaki zakupią sobie zegarki za 40 tyś sztuka 27.06.07, 21:44 na przekór siermiężnemu Kaczyńskiemu Oczywiście wszystko to po zwycięstwie w wyborach PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma Ruszył proces Lepper-Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:20 to bydle wykorzystuje swoje wpływy aby poznać zeznania A. Krawczyk w procesie karnym. To skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żydek z Wyborczej Re: Ruszył proces Lepper-Krawczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:30 Ogólnie nie popieram Leppera, ale teraz dobrze zrobił. Miał i ma do tego prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Przenieść proces IP: *.toya.net.pl 27.06.07, 18:36 Po zachowaniu pani prezes proces w tym sądzie nie może być uczciwy.Zawsze będą wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIOL Re: Przenieść proces do TK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:52 Oni to "sprawiedliwie" rozstrzygną na zamówienie! Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Czy zauwazyliście, że musiały 27.06.07, 18:53 nadejść nowe wytyczne z komiteciku, co do udzielania się na forach? Zaroiło sie ostatnio od wpisów typu: "wprawdzie nie popieram .... (wstawić któregoś z owrzodzeńców miłościwie nam panujących) ale ... (i tu GW, lub jakaś partia opozycyjna) jest znacznie gorsza. Ot taki zabieg stylistyczny musiał być w wytycznych, a ciemniactwo weszpolskie rzuciło się i stosuje go jeden przez drugiego bez umiaru. Ciekawe co będzie nastepne (łatwo zauważyć po bliźniaczych wpisach na forach, bo przecież te łyse pały same niczego nie wymyślą bez prikazu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechpolak Re: Czy zauwazyliście, że musiały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:59 Jestem z Młodzieży Wszechpolskiej studiuje na UJ i nie jestem łysy. Moja średnia 4,25 bo już zaliczyłem wszystko. Ciekawe jak twoja edukacja ci poszła i gdzie? Szanowny Inteligencie Szpagatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Czy zauwazyliście, że musiały IP: 212.38.197.* 27.06.07, 19:19 Milcz brudna szmato do podłogi. Studia ci wypierdku gó.. dadzą. Sieczka w głowie siedzi. Won na wieś, nawet piątki z egzaminu nie umiesz zdobyć nieudaczniku. Plonk! Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Czy zauwazyliście, że musiały 27.06.07, 19:21 o moją edukację sie nie martw, nie zwykłem dyskutować z mętami społecznymi. O swoim wykształceniu to możesz poopowiadać w necie, ale wybacz, ale jest w stanie uwierzyć Ci tylko kretyństwo weszpolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Jeszcze jedna prawidłowość, 27.06.07, 19:24 wszystkie te męty szczekają, że studiują na UJ-ocie. Poproście tych którzy wam wytyczne piszą, żeby podrzucili wam jeszcze nazwy kilku innych uczelni, bo to się już paradne robi. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 [...] 27.06.07, 19:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Czy zauwazyliście, że musiały IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.06.07, 20:14 srednia ocen nie odzwierciedla inteligencji i madrosci zyciowe, dlatego Twoj post nie mial najmniejszego sensu Odpowiedz Link Zgłoś
gg92 Re: Czy zauwazyliście, że musiały 27.06.07, 22:10 Będzie świadectwo z CZERWONYM paskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Czy zauwazyliście, że musiały 27.06.07, 22:53 Gość portalu: Wszechpolak napisał(a): > Jestem z Młodzieży Wszechpolskiej studiuje na UJ i nie jestem łysy. > Moja średnia 4,25 bo już zaliczyłem wszystko. > Ciekawe jak twoja edukacja ci poszła i gdzie? > Szanowny Inteligencie Szpagatowy. xxxxxxxxxxxxxxxxx Patrzajcie ludziska Wesz Polska się odezwała,a jak to się potrafi chwalić. Nie dość,że potrafi zamówić 5 piw,to do tego jest jeszcze szkolony. Niestety g...niarzu ja nie miałem takich możliwości,aby studiować.Żyłem w czasach kiedy trzeba było pracować,a nie mieć głupot we łbie.Jednak skończyłem szkołę średnią,która wiecej mi dała niż niejednemu studia.A Ty jesteś w wieku mojego wnuka i dlatego proszę na przyszłość abyś zanim coś napiszesz to wpierw przemyśl to co masz napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 [...] 27.06.07, 19:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Ruszył proces Lepper-Krawczyk 27.06.07, 20:36 Prokuratura pod batuta "szeryfa Zeberko" dziala bez zarzutu. Przeciwnicy jelit kloalicyjnych laduja w pudle a przestepcy z kloalicji skarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: Ruszył proces Lepper-Krawczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:56 Czy i w tym procesie Lepper będzie tak chętnie nie pojawiał się w sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla bezzasadny?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 21:27 gdyby podała jego nazwisko tuż po porodzie to by była ostra jazda. Teraz to tylko proces cywilny. Wygra to w "krótkich abcugach". Nie może być tak, że ktoś staje i twierdzi że ten czy tamten zrobił mu dziecko. To nie dopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Entliczek petliczek! A czyj to plemniczek??? 27.06.07, 21:46 Ktorys z forumowiczow nazwal Anete "Dziewica GW". Dziewica to pewnie jest ale po ostatnim razie. Lepsza nazwa to "Dziurawiec GW"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod cwikla sie zabulgotala, lepperenko brzytwy sie IP: *.adsl.alicedsl.de 27.06.07, 21:54 chwyta... Odpowiedz Link Zgłoś
filomena_hanas1 Suka nie da to pies nie weźmie. Krawczyk to qrwa 27.06.07, 22:52 i powinna dać spokój Wicepremierowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feminist female Re: Suka nie da to pies nie weźmie. Krawczyk to q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:14 Droga filomeno_hanas1 ten twoj wicepremier jest tyle warty co taczka gnoju,ktora sie zajmowal i zajmowac powinien.Dziwie sie Kaczorom ,ze weszli w koalicje z swiniakiem i koniem a teraz wychodzi im to bokiem:/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Ziobro CHRONI Łyżwińskiego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 00:23 IMUNITET ZABIORĄ ŁYŻWIŃSKIEMU JAK ZNISZCZĄ KRAWCZYK. PISOWSKI WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI DAJE MU NA TO DUŻO CZASU... BIEDNA KOBIETA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Nawet suka rozpozna swoje potomstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 07:45 A ta k...a nie wie kto jest ojcem. Nie obchodzą mnie stosunki członków SO. Interesują mnie jedynie ich machlojki finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś