voker 07.07.07, 15:13 Mamy clubbing itd. Ktos uprawial barring np po barach mlecznych? :) Gdzie sa takie fajne i znane miejsca? :) Bar Anna Bar na Zielonej miedzy Pietryna, a Kościuszki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: barring 07.07.07, 15:36 ojj Vokerkoo... nie przewiduję w teorii barringu - wchodzenia do barów mlecznych ;P hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: barring 07.07.07, 16:02 ale bary mleczne ,czyli takie jak np. słynny Smakosz z A.Struga czy piwne jak wspomniana przez Ciebie Bar Anna??? Bo dla mnie to róznica ,chodzenie od baru mlecznego do mlecznego nie ma raczej sensu, bo w jednym zjesz zupę , w drugim danie a w trzecim??... Natomiast przemieszczanie się po barach piwnych, w celach konsumpcyjno-krajoznawczych jak najbardziej:) i tu pierwsze miejsce dla Baranny, drugie ma u mnie Kresowa Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: barring 07.07.07, 16:08 ale nie każdy się nadaje na taki barring ..Ja na przykład sie nie nadaję ,bo jak juz zaczne od Baranny to stamtąd nie wychodzę do zamknięcia:)) czuję ten klimat:) druga rzecz to mocna głowa i mocny pęcherz:) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: barring 07.07.07, 17:39 a no tak.. Voker jak już zarzucił tym barringiem mlecznym to mnie przeraził... a hmm... to wyraz rozmyślań nad tym, że nie było mnie w tym barze o którym mowa... różne opinie o nim słyszałam.. heh nie do końca pochlebne... no aleee... tylko mi jakoś tam nie po drodzeee jak idę na city Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: barring 07.07.07, 17:43 Widzisz tak się składa,że tam prowadzą wszystkie drogi i stamtąd wszędzie blisko:) A opinie...warto wyrobić swoją:) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: barring 07.07.07, 18:26 lykaena napisała: > A opinie...warto wyrobić swoją:) a to wiadomo - to podstawa ;) ale na dziś inne plany ;) Odpowiedz Link Zgłoś