noizzy 19.07.07, 11:51 Witam, zawitaliśmy wczoraj do Łodzi i tak się zastanawiamy: 1) gdzie w Łodzi można zapalić sheeshę (fajkę wodną)? 2) gdzie znajdę jakiś fajny sklep z orientalnymi ubraniami, biżuterią etc.? Z góry dziękujemy za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noizzy Re: To Łódź słynie z sziszy i orientalnych ubrań? 19.07.07, 11:59 Nie wiem czy słynie, ale założyłem (błędnie?), że każde duże miasto w Polsce posiada takie "przybytki" :> Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Przybytki 19.07.07, 12:06 orientalne gadżety i szmaty można kupić w sklepie India (Piotrkowska 99), Parvatti (Piotrkowska, nieparzysta strona, ku Centralowi). Więcej nie znam, ale są. Co do fajki wodnej, to gdzieś obiło mi się o oczy, że jest. Ale gdzie?... Dobrze, że nie pytasz o publiczne szalety:) Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch1 Re: sheesha i india shop 19.07.07, 12:04 Shishę zapalisz w Manufakturze!! A sklepów z ciuchami znajdziesz kilka na Piotrkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
noizzy Re: sheesha i india shop 19.07.07, 12:45 Dzięki. Tak myślałem o tej słynnej (tak, tak - słynnej:P) Piotrkowskiej, ale wolałem jeszcze zapytać "tubylców" :) aaa202 napisała: >Dobrze, że nie pytasz o publiczne szalety:) A to ta sama kategoria co miejscówki z sheeshą i india shopy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jest to kategoria w Łodzi niedefiniowalna. 19.07.07, 12:49 Dlatego dobrze, że nie pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
noizzy Re: Jest to kategoria w Łodzi niedefiniowalna. 19.07.07, 12:58 W kwestii szaletów Łódź równa zatem do przeciętnej krajowej;) A co Manufaktury to z tego co mi wiadomo ona jest spora, więc byłbym wdzięczny za konkretną nazwę tej kawiarni/pubu, no i o cenę jakiej mogę się spodziewać, jeżeli jest Wam ona wiadoma:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 WManufakturze jadłam tylko praliny ręcznie toczone 19.07.07, 13:02 po 200 złotych za kilogram. Pralin nie polecam. Wiesz, oni to rękami robią.. fe. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch1 Re: Jest to kategoria w Łodzi niedefiniowalna. 19.07.07, 14:44 W pierwszym budynku po lewej idąc od ulicy Zachodniej. Ceny od 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś