Gość: wojtek IP: *.tomaszow.mm.pl 25.06.03, 19:09 rafal grzelak to pilkarz ktory bardzo by sie przydal widzewowi.dzialacze do boju!!! a rafal wroc czeka lodz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaemi Re: Rafał Grzelak: Chciałbym wrócić do Widzewa 25.06.03, 19:51 wiesz Ty co "kolego"? Choćby ze względu na to jakich ŁKS ma kibiców (do których zapewne się zaliczasz) nigdy ten klub nie będzie miał dobrej opinii. Jesteście burakami i tyle. A inwektywy pod naszym adresem i tak nas nie ruszają, bo - w przeciwieństwie do Was - mamy swój honor, a przede wszystkim rozsądek i IQ zdecydowanie Was przewyższające. Zatem nigdy nie będzie równorzędnej dyskusji. A Tobie życzę wszystkiego najlepszego i żeby ŁKS wrócił do I ligi. Wtedy spuśimy Wam baty ale sportowo. Inna rzecz, że Ty nigdy byś nie zdobył się na takie słowa! A wiesz dlaczego? Hmmm. pewnie nawet tego nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: Rafał Grzelak: Chciałbym wrócić do Widzewa IP: *.mnc.pl 25.06.03, 21:03 Mam mniejsze IQ i sie nie wstydze a łks to mój dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Rafał Grzelak: Chciałbym wrócić do Widzewa IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 13:51 Rafał musi wrócic do widzewa i powinien sie tym zająć sam Trener Franciszek jesli inni pracownicy klubu nie wykazuja takich checi. W dzisiajszym PS określono go jako najwiekszy talent w polskiej piłce. Ja sie z tum zgadzam i jestem za tym by chłopak grał w czerwono-biało-czerwonych barwach!!RTS FOREVER!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TITO Re: Rafał Grzelak: Chciałbym wrócić do Widzewa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 19:49 kaemi napisał: > wiesz Ty co "kolego"? Choćby ze względu na to jakich ŁKS ma > kibiców (do których zapewne się zaliczasz) nigdy ten klub nie > będzie miał dobrej opinii. Jesteście burakami i tyle. A > inwektywy pod naszym adresem i tak nas nie ruszają, bo - w > przeciwieństwie do Was - mamy swój honor, a przede wszystkim > rozsądek i IQ zdecydowanie Was przewyższające. Zatem nigdy nie > będzie równorzędnej dyskusji. A Tobie życzę wszystkiego > najlepszego i żeby ŁKS wrócił do I ligi. Wtedy spuśimy Wam baty > ale sportowo. Inna rzecz, że Ty nigdy byś nie zdobył się na > takie słowa! A wiesz dlaczego? Hmmm. pewnie nawet tego nie wiesz Kaemi o wielkim IQ. Gratuluje ilorazu.Jestes boski. Ciekawe czy mama od maleńkości ci o tym opowiadała czy moze sam doszedłeś do tego wniosku. Przypomnij mi baty po sportowej walce w derbach krynico mądrości ale nie zwycięstwa jedną bramką bo takich i wy i my mamay bez liku.Jak chcesz wiedziec co znaczy słowo burak zajrzyj do encyklopedii jesli taką masz. W potocznym tego słowa znaczeniu burakiem określa sie ludzi pochodzących ze wsi a tych akurat na stadionie widzewa bez liku. Pochamuj swój język według powyższych faktów a jak chcesz poważnie powymieniać opinie to to jest mój adres e-mail starszyk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś