yarro 26.06.03, 14:20 www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=2&zapytanie=2,15,10 Polecam fotki na tych stronach, niektóre naprawdę nie wiem po co tam są... Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjory_m Re: Cztery pory roku... ? 26.06.03, 14:28 yarro napisał: > niektóre naprawdę nie wiem po co tam są... to znaczy które konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Cztery pory roku... ? 26.06.03, 14:36 Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, ze chcieli pokazac, w dziale "Lodz w obiektywie", Lodz w obiektywie, z uwzglednieniem roznych por roku. dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Łódź w obiektywie? 26.06.03, 14:44 Może chodzi o to, że tam nie ma żadnych łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Cztery pory roku... ? 26.06.03, 15:57 Chodzi generalni o to, że niektóre zdjęcia naprawdę nie przedstawiają niczego :| Ich poziom jest do bani... :|, względnie ktos kopnął fotografa przy robieniu zdjęcia (vide cerkiew św.Olgi) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Cztery pory roku... ? IP: *.toya.net.pl 26.06.03, 16:00 proponuję do "lata" dorzucic Stawy Jana w pełni sezonu. te nagie ciała... Odpowiedz Link Zgłoś