smentuff To co, będzie Ferdydurke. 12.08.07, 19:11 I pojedynek z Romanem na miny? A moze Romek poszuka parobka? W Samoobronie? Bo już się zbratali. Chociaż Andrzejowi bardziej pewnie chodzi o pensjonarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Legutko?!.. Przecież to bolszewicki cham ! 12.08.07, 19:36 wystarczy prześledzić jego wczesniejsze wypowiedzi.. Dawniej też w PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile Czy Ryszard Legutko może jeszcze zmienić 12.08.07, 20:22 zarządzenie Giertycha o mundurkach i odkręcić listę lektur szkolnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adriano Oberwanie chmury nad Krakowem !!! IP: *.net.autocom.pl 12.08.07, 20:29 Oberwanie chmury nad Krakowem trwalo 30 minut ! Ulice zamienily sie w potoki. Duzo ulic jest zalanych. Wjazd do Krakowa od Poludnia jest utrudniony, duze korki na Zakopiance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Giertych to byl dobry minister edukacji IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 12.08.07, 20:30 W czasach tej glupiej mody na poglady libertynskie , taki minister byl potrzebny. Szkoda , ze Kaczynscy okazali sie takimi hetkami-petelkami i nie sprostali wyzwaniom czasu . Miejmy nadzieje , ze historia bedzie przypominala postac Romana Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
corky5 Re: Giertych to byl dobry minister edukacji 12.08.07, 22:59 najlepiej pisac o sprawach polskich klepiac w klawiature w Chicago, pogratulowac obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylewus Re: zamknij sie lewacka gnido, kundlu ojca Michnik IP: *.hsd1.ca.comcast.net 13.08.07, 00:38 a. Wasza lewacka metalnosc to: ukrasc i nie dac sie zlapac, macic wode gdyz wtedy najlatwiej lapac ryby i.t.d. Przyszloscjaka oferujecie jest denna i zadna. Pogratulowac moralnosci alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Re: zamknij sie lewacka gnido, kundlu ojca Michni 13.08.07, 12:47 Oto dobry, wzorcowy prawicowy poziom, co za wyżyny estetyki! Tak trzymać. A może to już nawet nie jest prawica, bo tak naprawdę prawicowe poglądy do czegoś zobowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.07, 20:31 NaSTEPNY NAWIEDZONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji IP: *.chello.pl 12.08.07, 21:30 a ten Legutko to brat tego Marka Legutko dyrektora CKE? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukac 13.08.07, 02:34 Wlasnie czytam ksiazke p. Ryszarda Legutki pt."Etyka absolutna i spoleczenstwo otwarte". To dobrze ze bedzie ktos kto wprowadzi etyczne formy zachowania w tym towarzystwie. Mam takie pytania do profesora. 1. czy Jego ojciec byl trenerem pilkarskim i w latach piecdziesiatych trenowal "Wisle" Krakow? 2. Czy ma starszego o osiem lat brata? 3. Czy chodzil do szkoly podstawowej im. sw. Mikolaja? Pozdrawiam i zycze sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonda Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:33 Jaka szkoda - dwóch znakomitych mężów stanu porzuca kierowanie narodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla wyborczyni Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji IP: *.ghnet.pl 12.08.07, 22:18 to człowiek, który ceni wyżej politykę i władzę niż uniwersytet i filozofię Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukac 12.08.07, 23:13 Gość portalu: byla wyborczyni napisał(a): > to człowiek, który ceni wyżej politykę i władzę niż uniwersytet i > filozofię Będzie taki sam syf jak za Romcia tylko zamiast mundrków legutko rozlaże gó..arzom wcinać leguminę. Lepeij nie będzie bo Legutko to PiS-dzielec więc co za róznica ? Odpowiedz Link Zgłoś
corky5 Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji 12.08.07, 22:54 zamiast cieszyc sie, ze tego dyktatora i homofoba juz nie bedzie w ministerstwie edukacji, zaczyna sie szukanie dziury w calym Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji 12.08.07, 23:07 Wiecheć-ki też do obory, to kto będzie rządził? Kurski, Cymański, Kuchciński, suski, Joachim .... no same dobre nazwiska. A co na to wyborcy? Przytoczę wypowiedź (p)osła suskiego: "Bóg dał zwycięstwo pisowi, a diabeł podsunął koalicjantów" Tak więc rola wyborców jest prosta, wyborcy...... niech pocałują nas w d.pę - to jest myśl przewodnia, jak to ktoś dobrze nazwał, prawicowych bolszewików. I ja mam iść na wybory? Mam tylko nadzieję, że Bóg chamom zapłaci.... za nadużywanie jego imienia, choć ja wątpię czy oni wierzą w opatrzność... Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji 12.08.07, 23:09 Co za durne nazwisko - pasuje ministrowi jak świni siodło Na dodatek ten Legutko to też pewnie PiS-dzielec Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Re: Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukac 12.08.07, 23:31 Legutko to zacna postac. jedyny profesor, ktoremu zechcialo sie wziac do roboty i zaczac pisac komentarze do platona (nie liczac zwolskiego, ale to kuriozum). przez ostatnie 50 (!) lat zadnemu idiocie z tytulem naukowym w tym kraju nie udalo sie tego dokonac. legutko wyglada poza tym na faceta, ktory ma jaja, i ktorego nie da sie zastraszyc napuszonym lewackim belkotem a la jacek zakowski (w wersji damskiej- magdalena sroda). Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatagorska Re: Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukac 13.08.07, 00:32 I dlatego będzie (już jest) wściekły atak na Legutkę, próba kompromitowania go za wszelka cenę, wszystkimi możliwymi środkami tak jak to robią głosiciele tolerancji (a jakże!), zrobia z niego niemal zjadacza dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
perhydrolenator Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji 12.08.07, 23:18 Rafałek nie będzie się już zajmował rybkami!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji IP: *.chello.pl 12.08.07, 23:41 Co jeden , to lepszy oszołom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji IP: *.chello.pl 13.08.07, 00:04 Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji IP: *.as.kn.pl 13.08.07, 02:09 Legutko to straszny antysemita !! wiem bo czytałem w wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukac IP: *.range86-145.btcentralplus.com 13.08.07, 03:14 nareszcie szalikowiec Wiechecki pojdzie w cholere, specjalista cala geba w ministerstwie, ktore nikomu nie jestm potrzebne. pana Giertycha zegnamy i nie zapomnimy cudownych pomyslow w kwestii lektur etc buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie a jeszcze kilka dni temu Giertych zwalnial Kaczora 13.08.07, 03:57 Giertych - chory mozg i dziki wzrok, chcial zwolnic Kaczora, a tu Kaczor Giertycha zwolnil he,he,he Kaczka - masz u mnie piwo - a co wazniejsze, glos na wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
remmarek Legutko będzie ministrem edukacji 13.08.07, 08:07 Jeden oszołom w miejsce innego oszołoma. A mundurki? Tacy jak On chętniej nauczycieli przebrali by w alby... a gejów i myślący inaczej oznaczyli kokardkami, żeby wszystko było jasne. W edukacji po rządach wysokiego szaleńca potrzebny Legutko - krzyżowiec. Niestety... PIS już chyba nie potrafi inaczej. U stryjka Jarka coraz więcej... zamienionych kijków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demka Yatta!!! IP: *.chello.pl 13.08.07, 08:43 Precz z Giertychem! Yatta!!! Mam nadzieję, że zlikwidują mundurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jOOOxD Matura '10 IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 09:22 Niech jeszcze zlikwiduje maturę z matmy to już będzie cud nad cudem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukac IP: *.chello.pl 13.08.07, 09:30 Spadłoby bezrobocie jeszcze niżej. Do prucia wszak potrzeba ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
oakpark Panie Profesorze - po co to Panu... 13.08.07, 11:02 ...naprawde chce sie Pan znalezc w tym towarzystwie? Jako minister i tak Pan nic nie zdazy zrobic a ubrudzi sie Pan podawaniem reki roznym swirom....i chyba takze kieszonkowym dyktatorkom. Bardzo Pana cenie, zal mi Panskiej szkody i szkody prawicy w Polsce, ktorej ubedzie wazny autorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ryszard Legutko będzie nowym ministrem edukacji 13.08.07, 11:09 Przed chwilą w radio usłyszałem, pana Legutko, który do swoich rządów, podobnie jak inni, zaprzągł Pana Boga. A dobry i mądry Pan Bóg, jak wykazują ostatnie wydarzenia, nie bardzo tym wszystkim panom pomaga. O, i jeszcze jedna pani, użyła imienia Pana Boga swego nadaremno. I jeszcze jeden.Przeklęte radio. Kiedy to się wreszcie skończy, pomyślał - Pan Bóg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga :((((( IP: *.osd.vectranet.pl 13.08.07, 12:41 przykro.Minister Giertych był właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś