hubar 01.07.03, 20:32 "Już można się kąpać" -- :-D suuuuper! Kto idzie, bo ja postaram się, jeszcze w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleurette Re: Można się kąpać 01.07.03, 20:44 ja mogę pójść dpiero w sierpniu:( ale pójdę, bo chcę się bardzo nauczyć dobrze pływać... no zobaczymy jak to wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz_pokojowy dla mnie rewelacja... IP: *.lodz.mm.pl 01.07.03, 20:58 Wreszcie coś się udało w tym mieście zrobić (nie supermarket, a nie zburzyć. "Fala" niech czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Można się kąpać 01.07.03, 21:00 Może wykupiłbym sobie jakiś karnecik po sezonie...jest nareszcie powód, żeby troche się ruszyć z domu! Jest tylko jedno "ale", widziałem te Wasze komentarze: "przejade pół miasta tramwajem"...Geograf chciał chyba nawet całe miasto pokonać! Czyżby dwie pasje w jednym? :-) ale tłok będzie nieziemski :-( Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Można się kąpać 01.07.03, 21:09 igrek_oficjalny napisał: > ale tłok będzie nieziemski :-( Boże... już widzę te gromady rozkrzykanych dzieci. Chyba tylko to mnie powstrzymuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuska Re: Można się kąpać IP: *.vline.pl 02.07.03, 20:51 Swietnie!musze chyba tylko zrzucic jakies 3kg ,zeby nie wygladac jak maly wieloryb w kaluzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwi Re: Można się kąpać IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.0.* 01.07.03, 22:50 miłej kąpieli w odmętach moczu i podchlorynu sodowego w miejskich basenach/prawie jak szpitalnych/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Można się kąpać IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.07.03, 23:06 No niestety, albo dla redaktora ozonowana woda jest normą, albo (co bardziej prawdopodobne) gdyby była ozonowana, napisaliby o tym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Nie za duże to 01.07.03, 23:11 Tak oglądam zdjęcia z otwarcia www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=5&zapytanie=5,01&poz=1&id=1575 / i stwierdzam, że nie za duże to to :-( Ale jak to mówi przysłowie: lepszy rydz niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: Nie za duże to 01.07.03, 23:17 To była bolączka tego kompleksu już od początku. Wielkośc jest odpowiednia, gdyby była w Łodzi wielka Fala + dwa, trzy podobnej wielkości np na retkini widzewie etc...już chyba był poruszany ten temat: czemu nie wykorzystano terenów przyległych do zbudownia większych basenów... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nie za duże to 02.07.03, 21:13 igrek_oficjalny napisał: > już chyba był poruszany ten temat: czemu nie wykorzystano > terenów przyległych do zbudownia większych basenów... -- Wydano 15mln złotych, to dużo, pewnie więcej nie mieli. Na Lublinek (45mln zł) jak narazie jeszcze nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś