Gość: Paulina :) DEKOMPRESJA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:23 wiecie co Wy mówicie sobie co chcecie ale jak dlamnie to bardzo fdajnym a moze nawet najfajniejszym klubem (chociaz niewiem czy najfajniejszy z tego wzgledy ze w bardzo duzo klubach niebylam) jest poprostu DEKOMPRESJA!! mowcie co chcecie ale tak jest poprostu wystrzalowo!! bardzo przyjazny klimacik, fajne koncert, miejsce dosc klimatyczne. i ogolnie bardzo polevam to miejsce ktore znajdyje sie na Krzemienieckiej!! pozdrawiam i zachecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawa Do Paulina Zamknąć Dekompresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:08 Dekompresja powinna byc zamknięta i to szybko. Jest źródłem pijackiego zła. Urządza nocne hałasy i zwariowane wystrzały petard, dokuczając okolicznym mieszkańcom. Ludzie wychodzący z Dekompresji straszą obrażają przechodniów, przeklinając, wrzeszcząc, wymachując puszkami z piwem. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
sanszajn1 Re: Dyskoteki 18.05.05, 00:56 Jeezuuu!Kazdy ma swoj ulubiony klub,ja za VIVA nie przepadam,bylam dwa rzy i w sumie wystarczy.Chadza tam wszyscy moi znajomi...Oprocz mnie.Wole BLU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ader Re: Dyskoteki IP: *.volkswagen.de 03.08.05, 09:41 Viva jest beznadziejna. Dwa lata temu bylo tam super ale od kiedy ja przebudowali jest do kitu. Taka speluna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juusta Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:19 ja chadzam do vivy. jestem bardzo z tegoo zadowolona . ochrona jest uprzejma, a yym co nie pasuje mówię ch.. wam wszystkim w ryja, to wszystko, chcwr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: Dyskoteki IP: *.bremultibank.com.pl 15.12.05, 09:56 ochrona jest może i uprzejma, ale jak widać goście nie, dlatego byłem tam raz i więcej moja noga tam nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faziii modo Re: Dyskoteki IP: *.lodz.msk.pl 16.10.05, 16:53 Viva jest ok bylem kilka razy i nie narzekam ,bramka dziala sprawnie i przez to niema trzody.POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Dyskoteki IP: *.visp.energis.pl 26.10.05, 19:34 sie pani nie napracowala przygotowując ten spis. bo gdzie futro, synapsa, balbina... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dyskoteki- SODA BAR + VINYL IP: *.net.euron.pl 27.10.05, 00:32 SODA BAR. Na Moniuszki. Ewentualnie Vinyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gielaretka Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:21 Jeśli jesli lubicie manieczki i dyskotekowe granie .. viva life to club jakiego szukacie..super atmosfera, nie drogie piwko i swietni ludzie!Drogi Czarny..odpisuje ci bo nie zgadzam sie z twoja opinią...chodze tam juz bardzo długo i jakos nigdy nic nie ukradli mi w szatni!a piwko nie jest z wodą!moze tak piszesz bo cos ci nie poszło tego wieczoru kiedy sie bawiłes w tym klubie!:P Ale to nie powod by takie recenzje pisac!pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
gielaretka Re: Dyskoteki 10.11.05, 18:29 Jesli lubiecie manieczki i dyskotekowe rytmy ..vivia life jest klubem jakiego szukacie!Swietna atmosfera, zajebista muzyka i fajni ludzie!Drogi Czerny..odpisuje na twoja opinie poniewaz sie z nia nie zgadzam..ja juz chodze do tego klubu dłuższy czas i jakos nic mi nie ukradli w szatni...a piwo jest bez wody!Moze tak piszesz bo cos ci nie poszło w ten wieczor kiedy byłes w vivie :P ale to nie powod by taką opinie wyrazac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Zamknijcie wreszcie Dekompresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:11 Tam tylko chleją i hałasują. Wystarczy spojrzeć na tłumek przed albo po koncercie. Obrzydliwe. A przecież klientelę wyrabia sobie lokal, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melomanka racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:33 Nie jestem z funaberii ale deko trzeba zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaa10 Re: Dyskoteki 17.01.06, 11:26 moim zdaniem klub viva life wychujal niepelnoletnich...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miharu Re: Dyskoteki IP: 212.191.172.* 18.01.06, 16:29 A czy Alter Ego jeszcze istnieje? Kumpel mi mówił, że podobno jest tam teraz coś innego, a w ogóle jaki lokal możecie polecić, chcemy sobie zrobić z kumpelami babski wieczór w jakimś fajnym miejscu, gdzie mozna i posiedzieć, posączyć piwo, pogadać, ale i potańczyć trochę. Tylko właśnie nie takie typowe dyskoteki typu Blu czy Viva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:10 viva owszem jest dyskoteka manieczki i takie tam gówna ale blu to klub wogule blu jest hyba jedynym lokalem w lodzi do ktorego jak wchodzisz to nie widzisz zdropowanych małolatów w białych rękawiczkach odpier.... wikse buehaha smiac sie chce jak widzi sie lysego 16latka spoconego z podniecenia z oczami jak pieciozłotówki a tak jest prawie zawsze w vivie Odpowiedz Link Zgłoś
szprota tak 23.01.06, 17:54 po lekturze tego posta już rozumiem, czemu to przeniesiono na kulturę w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwirek Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:06 VIVA Life to najlepszy lokal w Lodzi, ma swoj nie powtarzalny klimat i ludzi tylko trzeba uwazac bo tam wszyscy sie znają hehe :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astgfl Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:33 numer do Cottona to numer prywatny. warto by go zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusch Re: Dyskoteki IP: 212.191.172.* 16.03.06, 13:25 cabaret - super klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _KaChNa_ VIVA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:26 pozdrowionka dla wszystkich ktorzy sie tam bawią... bardzo mi sie tam podoba i klimacik tez jest spoko!! narka i do zobaczenia w Vivie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos =) Re: VIVA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:14 jak dla mnie Viva jest spoko.Puszczaja tam przynajmniej muzyke przy ktorej mozna sie pobawic a nie tak jak w Porcie czy innym klubie.Kazdy chodzi tam gdzie mu sie podoba i nikt go nie zmusza bawic sie w Vive..taka prawda.Owszem zdarza sie ze w Vivce jest gowniarstwo i narkotyki ale to chyba jak w prawie kazdym klubie w Łodzi.Beznadziejne jest jak ktos wrzuca na ten klub nie bedac tam nigdy...żalosne:/.ja tam jestem co tydzien i narazie nie zamierzam przestac tam chodzic :). pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zasad_selekta Re: Dyskoteki 30.03.06, 11:44 Podpinka. Kurcze - generalnie dziwi mnie aktywnosc watku, ktorego przyczyna jest nieaktualizowany od lat spisik lokali. W pierwszym lepszym "miesieczniku miejskim" znalezc mozna n razy wiecej namiarow na imprezownie (i sa to zazwyczaj dane znacznie bardziej aktualne). Moze ktos z pracownikow GW pokusilby sie o aktualizacje lub skasowanie "artykulu"? Ciabas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Friki Cziki Re: Dyskoteki IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 29.04.06, 20:47 Klub Gizmo nie istnieje już prawie od roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Viva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:47 Osobiscie bawie sie w Vivie, ale chodze tam tylko ze wzgledu na muzyke. Jesli chodzi o szatnie to na 100% nic nikomu nie zginie!! Białe rękawiczki owszem zdarza sie, ale to tylko przez to gó..arstwo, które tam przychodzi (czestym widokiem sa "latajace 16latki", które myślą chyba, że sa w Protektorze. Zdarza sie tez spotkac 16latków z oczami jak 5zlotówki no ale coz... Uwazam, że gdyby nie wpuszczano tego gó..arstwa dyskoteka częsciej byłaby odwiedzana przez ludzi troszke starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudel. Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:57 a ktos byl w nowej Dekompresji czy Music Garden? beznadziejny pomysl zeby dekompresje przeniesc na limanoskiego.coz bedzie jadka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dyskoteki IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 09:51 Prośba... czy ktos z bywalców może polecić w Łodzi lokal z muzyką, gdzie można pójść z grupą koleżanek 30-letnich nie wzbudzając sensacji? Chcemy się gdzieś spotkać w sobotę i spędzić miło czas. Napiszcie, proszę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Dyskoteki IP: *.retsat1.com.pl 25.10.06, 11:01 portobello, she, ew. lodz kaliska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dyskoteki IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 12:41 Co sądzicie o Lizard King na Piotrkowskeij? Zna ktoś ten lokal? Napiszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 21:19 Lizard King bardzo fajny klub. jezeli ktos lubie takie zespoly jak np the doors to klub jak najbardziej dla niego. niesamowity wystruj. i pomyslowe kible :D bardzo polecam dla ludzi zklimatu. tylko piwo drogie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Dyskoteki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 18:58 A co z Pewexem moim zdaniem na 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniezynka Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:38 Słyszeliście o takim clubie Tabasco?? Co o nim sądzicie? Wybieram sie tam,a jestem z innego miasta? Drogo? Jacy ludzie sie tam bawią? Jaka muzyka? Jaki klimat? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowiczka Dyskoteki IP: *.toya.net.pl 06.02.07, 10:43 hehehe Troszke nie aktualne macie dane:P Zamiast Gizmo już od chyba wakacji 2005 jest Opium, Dekompresja została zamknięta i w jej misjsce powstał Music Garden. A wy ludzie nie czepiajcie sie tak dyskotek, bo chyba to forum nie jest poświęcone krytykowaniu lokali:| jak komuś się nie pdoba w Vivie niech tam nie chodzi. Myslisz stary, że jak napiszesz w necie ze gdzies jest ch..nia to każdy człowiek, który to przeczyta nie będzie tam chodził???? Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIŁKA DRES HAJS Re: Dyskoteki IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.02.07, 11:35 W VIVIE JEST TYPOWA BRYNDZA ZWŁASZCZA ODKĄD JEST NOWA BRAMKA OD 2007 POZA TYM W VIVIE JEST TAK "WSZYSCY SIĘ ZNAJĄ" NIBY MAŁOLATÓW NIE MA A ŚMIGAJĄ A BIAŁE RĘKAWICZKI TO JUŻ PRZEGIĘCIE.NIE LUBIE MANIECZEK I TYCH TYPOWYCH TECHNIAW, GDZIE JEDYNY KROK CAŁEGO PARKIETU TO Z NOGI NA NOGE W RĘCE BROWAR W MORDZIE KIEP ZWISA. WOLE PORT WEST MA SWÓJ KLIMAT ZAJEBISTY WYSTRÓJ FONTANNA, MOST POD WODĄ. ŚCIANY, PO KTÓRYCH LECI WODA I PARE INNYCH BAJERÓW CHOĆBY I TANCERKI W BIKINI.JUŻ TAK NIE MA MŁODZIEŻY JAK KIEDYŚ ALE OD 18 LAT WPUSZCZAJĄ, A ŻE MŁODO SIE WYGLĄDA TO SIĘ PUSZCZA FAMY, ŻE GÓWNIARSTWO ŚMIGA.NIE JEST IDEALNIE, ALE JEST DOBRA MUZYKA NOWE HITY Z MTV VIVY Z RADIA ESKA OSTATNIO CORAZ CZĘŚCIEJ STARE KAWAŁKI TANECZNE DOBRA ODMIANA.OCZYWIŚCIE JAK WSZĘDZIE TESTOSTERON BIERZE GÓRE I SĄ RÓŻNE AKCJE, ALE TAK JUŻ MUSI BYĆ.BO TO JEST WSZĘDZIE A BYŁEM W WIELU KLUBACH, PUBACH I SIĘ TROCHE WIDZIAŁO I WIE SIĘ, ŻE BROWAR JEST CIEŃKI A W CO DRUGIEJ FLASZCE ROJAL SIĘ LEJE. A NAJGORSI TO SĄ TYPOWI STUDENCI ( SAM NIM JESTEM, ALE ODŁAMUJE SIĘ OD STERETYPU TYPOWEGO STUDENCIAKA ) W TYPOWO STUDENCKICH KLUBACH JEST NAJWIĘKSZA META JUŻ POMIJAM UBIÓR, FRYZURY ALE PRZEWAŻNIE TO ZACHLAJ MORDY NARĄBANE IDĄ NA PARKIET I SIĘ ODBIJAJĄ OD KAŻDEGO, CHUDE TO ZAROŚNIĘTE JAK DZIKI AGREST LUB NIEDOGOLONE Z PIANĄ OD PIWA NA MORDZIE TYPOWE WALECZNE KURCZAKI WIELCE AGRESYWNE JAK SIĘ ZWRÓCI UWAGE TAKICH TO TYLKO ZA ŁEB I KLAPSY DLA POKORY. A ILE RAZY NOCĄ IDĘ PIETRYNĄ I TAM JAKIŚ ZAWADZI MNIE LUB KOGOŚ Z ZNAJOMYCH LUB NIEDAJ BOŻE KOBIETY Z NASZEGO GRONA I OD RAZU OWA OSOBA DRZE RYJA"CO SIĘ KU.. PCHASZ" A WIDZĘ, ŻE EKIPA Z NIEBIESKIEGO JEEPA DOPIERO CO OD MATCZYNEJ KOLACJI Z ZIELENIAKA ODSTĄPIŁA NO I SĄ DWA WYJŚCIA OLEWAMY (NIGDY)LUB DAJEMY LEKCJE WF NO I PRZEWAŻNIE JEDEN KLAPS I CAŁA EKIPA "EEEE SORRY, SORRY" BLA BLA BLE BLE. NIE CHCE MI SIĘ JUŻ PISAĆ A MÓGŁBYM KSIĄŻKE NAPISAĆ O MOIM NOCNYM ŻYCIU I REFLEKCJACH KLUBOWYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAKO Re: Dyskoteki IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.02.07, 03:11 KAŻDA DYSKOTEKA TO DRESARIUM. A ŻE ŁÓDŹ JEST ZADRESIONA, DRESARIA TO NORMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na sportowo nareszcie koniec vivy ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.07, 11:54 ale niedlugo bedzie protektor to wzrosnie popyt na piguly, fete i ogolnie koks.i niezly bedzie syfilizm w tym klubie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemcu Re: nareszcie koniec vivy ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.07, 12:18 parzęczewy pludwiny i inne czarnociny zjadą się do miasta na suczki i cpanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: nareszcie koniec vivy ! IP: *.toya.net.pl 28.02.07, 01:07 a kto bywa w la stradzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemcu Re: nareszcie koniec vivy ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.03.07, 00:32 fajne ciasne foczki tam chadzajom do lastardy Odpowiedz Link Zgłoś