• Gość: Paulina :) DEKOMPRESJA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:23
      wiecie co Wy mówicie sobie co chcecie ale jak dlamnie to bardzo fdajnym a moze
      nawet najfajniejszym klubem (chociaz niewiem czy najfajniejszy z tego wzgledy
      ze w bardzo duzo klubach niebylam) jest poprostu DEKOMPRESJA!! mowcie co
      chcecie ale tak jest poprostu wystrzalowo!! bardzo przyjazny klimacik, fajne
      koncert, miejsce dosc klimatyczne. i ogolnie bardzo polevam to miejsce ktore
      znajdyje sie na Krzemienieckiej!! pozdrawiam i zachecam!!
      • Gość: prawa Do Paulina Zamknąć Dekompresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:08
        Dekompresja powinna byc zamknięta i to szybko. Jest źródłem pijackiego zła.
        Urządza nocne hałasy i zwariowane wystrzały petard, dokuczając okolicznym
        mieszkańcom. Ludzie wychodzący z Dekompresji straszą obrażają przechodniów,
        przeklinając, wrzeszcząc, wymachując puszkami z piwem. Fe.
    • sanszajn1 Re: Dyskoteki 18.05.05, 00:56
      Jeezuuu!Kazdy ma swoj ulubiony klub,ja za VIVA nie przepadam,bylam dwa rzy i w
      sumie wystarczy.Chadza tam wszyscy moi znajomi...Oprocz mnie.Wole BLU.
    • Gość: ader Re: Dyskoteki IP: *.volkswagen.de 03.08.05, 09:41
      Viva jest beznadziejna. Dwa lata temu bylo tam super ale od kiedy ja
      przebudowali jest do kitu. Taka speluna.
    • Gość: juusta Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:19
      ja chadzam do vivy. jestem bardzo z tegoo zadowolona . ochrona jest uprzejma, a
      yym co nie pasuje mówię ch.. wam wszystkim w ryja, to wszystko, chcwr
      • Gość: bubot Re: Dyskoteki IP: *.bremultibank.com.pl 15.12.05, 09:56
        ochrona jest może i uprzejma, ale jak widać goście nie, dlatego byłem tam raz i
        więcej moja noga tam nie postanie.
    • Gość: faziii modo Re: Dyskoteki IP: *.lodz.msk.pl 16.10.05, 16:53
      Viva jest ok bylem kilka razy i nie narzekam ,bramka dziala sprawnie i przez to niema trzody.POZDRO
    • Gość: Gina Re: Dyskoteki IP: *.visp.energis.pl 26.10.05, 19:34
      sie pani nie napracowala przygotowując ten spis. bo gdzie futro, synapsa,
      balbina... ??
    • Gość: ja Re: Dyskoteki- SODA BAR + VINYL IP: *.net.euron.pl 27.10.05, 00:32
      SODA BAR. Na Moniuszki. Ewentualnie Vinyl.
    • Gość: Gielaretka Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 18:21
      Jeśli jesli lubicie manieczki i dyskotekowe granie .. viva life to club jakiego
      szukacie..super atmosfera, nie drogie piwko i swietni ludzie!Drogi
      Czarny..odpisuje ci bo nie zgadzam sie z twoja opinią...chodze tam juz bardzo
      długo i jakos nigdy nic nie ukradli mi w szatni!a piwko nie jest z wodą!moze
      tak piszesz bo cos ci nie poszło tego wieczoru kiedy sie bawiłes w tym klubie!:P
      Ale to nie powod by takie recenzje pisac!pozdro!
    • gielaretka Re: Dyskoteki 10.11.05, 18:29
      Jesli lubiecie manieczki i dyskotekowe rytmy ..vivia life jest klubem jakiego
      szukacie!Swietna atmosfera, zajebista muzyka i fajni ludzie!Drogi
      Czerny..odpisuje na twoja opinie poniewaz sie z nia nie zgadzam..ja juz chodze
      do tego klubu dłuższy czas i jakos nic mi nie ukradli w szatni...a piwo jest bez
      wody!Moze tak piszesz bo cos ci nie poszło w ten wieczor kiedy byłes w vivie :P
      ale to nie powod by taką opinie wyrazac!
      • klub_underground u n d e r G r o u n d. 26.12.05, 03:18
    • Gość: pingwin Zamknijcie wreszcie Dekompresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:11
      Tam tylko chleją i hałasują. Wystarczy spojrzeć na tłumek przed albo po
      koncercie. Obrzydliwe. A przecież klientelę wyrabia sobie lokal, nie?
      • Gość: melomanka racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:33
        Nie jestem z funaberii ale deko trzeba zamknąć.
    • asiaa10 Re: Dyskoteki 17.01.06, 11:26
      moim zdaniem klub viva life wychujal niepelnoletnich......................
    • Gość: miharu Re: Dyskoteki IP: 212.191.172.* 18.01.06, 16:29
      A czy Alter Ego jeszcze istnieje? Kumpel mi mówił, że podobno jest tam teraz
      coś innego, a w ogóle jaki lokal możecie polecić, chcemy sobie zrobić z
      kumpelami babski wieczór w jakimś fajnym miejscu, gdzie mozna i posiedzieć,
      posączyć piwo, pogadać, ale i potańczyć trochę. Tylko właśnie nie takie typowe
      dyskoteki typu Blu czy Viva.
      • Gość: alex Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:10
        viva owszem jest dyskoteka manieczki i takie tam gówna ale blu to klub wogule
        blu jest hyba jedynym lokalem w lodzi do ktorego jak wchodzisz to nie widzisz
        zdropowanych małolatów w białych rękawiczkach odpier.... wikse buehaha smiac
        sie chce jak widzi sie lysego 16latka spoconego z podniecenia z oczami jak
        pieciozłotówki a tak jest prawie zawsze w vivie
        • szprota tak 23.01.06, 17:54
          po lekturze tego posta już rozumiem, czemu to przeniesiono na kulturę w Łodzi.
    • Gość: zwirek Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:06
      VIVA Life to najlepszy lokal w Lodzi, ma swoj nie powtarzalny klimat i ludzi
      tylko trzeba uwazac bo tam wszyscy sie znają hehe :-)))))))
    • Gość: astgfl Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:33
      numer do Cottona to numer prywatny. warto by go zmienić
    • Gość: rusch Re: Dyskoteki IP: 212.191.172.* 16.03.06, 13:25
      cabaret - super klub
    • Gość: _KaChNa_ VIVA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:26
      pozdrowionka dla wszystkich ktorzy sie tam bawią... bardzo mi sie tam podoba i
      klimacik tez jest spoko!! narka i do zobaczenia w Vivie!!!
      • Gość: ktos =) Re: VIVA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 00:14
        jak dla mnie Viva jest spoko.Puszczaja tam przynajmniej muzyke przy ktorej
        mozna sie pobawic a nie tak jak w Porcie czy innym klubie.Kazdy chodzi tam
        gdzie mu sie podoba i nikt go nie zmusza bawic sie w Vive..taka prawda.Owszem
        zdarza sie ze w Vivce jest gowniarstwo i narkotyki ale to chyba jak w prawie
        kazdym klubie w Łodzi.Beznadziejne jest jak ktos wrzuca na ten klub nie bedac
        tam nigdy...żalosne:/.ja tam jestem co tydzien i narazie nie zamierzam przestac
        tam chodzic :). pozdro
    • zasad_selekta Re: Dyskoteki 30.03.06, 11:44
      Podpinka.

Kurcze - generalnie dziwi mnie aktywnosc watku, ktorego przyczyna jest
      nieaktualizowany od lat spisik lokali. W pierwszym lepszym "miesieczniku
      miejskim" znalezc mozna n razy wiecej namiarow na imprezownie (i sa to
      zazwyczaj dane znacznie bardziej aktualne). Moze ktos z pracownikow GW
      pokusilby sie o aktualizacje lub skasowanie "artykulu"?
      Ciabas!
    • Gość: Friki Cziki Re: Dyskoteki IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 29.04.06, 20:47
      Klub Gizmo nie istnieje już prawie od roku...
    • Gość: Justynka Viva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:47
      Osobiscie bawie sie w Vivie, ale chodze tam tylko ze wzgledu na muzyke. Jesli
      chodzi o szatnie to na 100% nic nikomu nie zginie!! Białe rękawiczki owszem
      zdarza sie, ale to tylko przez to gó..arstwo, które tam przychodzi (czestym
      widokiem sa "latajace 16latki", które myślą chyba, że sa w Protektorze. Zdarza
      sie tez spotkac 16latków z oczami jak 5zlotówki no ale coz... Uwazam, że gdyby
      nie wpuszczano tego gó..arstwa dyskoteka częsciej byłaby odwiedzana przez
      ludzi troszke starszych.
    • Gość: pudel. Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 22:57
      a ktos byl w nowej Dekompresji czy Music Garden? beznadziejny pomysl zeby
      dekompresje przeniesc na limanoskiego.coz bedzie jadka :/
    • Gość: Aga Re: Dyskoteki IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 09:51
      Prośba... czy ktos z bywalców może polecić w Łodzi lokal z muzyką, gdzie można
      pójść z grupą koleżanek 30-letnich nie wzbudzając sensacji?
      Chcemy się gdzieś spotkać w sobotę i spędzić miło czas.
      Napiszcie, proszę...
      Pozdrawiam
      • Gość: borys Re: Dyskoteki IP: *.retsat1.com.pl 25.10.06, 11:01
        portobello, she, ew. lodz kaliska
    • Gość: Aga Re: Dyskoteki IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 12:41
      Co sądzicie o Lizard King na Piotrkowskeij? Zna ktoś ten lokal? Napiszcie...
      • Gość: xxx Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 21:19
        Lizard King bardzo fajny klub. jezeli ktos lubie takie zespoly jak np the doors
        to klub jak najbardziej dla niego. niesamowity wystruj. i pomyslowe kible :D
        bardzo polecam dla ludzi zklimatu.
        tylko piwo drogie :/
    • Gość: zygi Dyskoteki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 18:58
      A co z Pewexem moim zdaniem na 4
      • Gość: sniezynka Re: Dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:38
        Słyszeliście o takim clubie Tabasco??
        Co o nim sądzicie?
        Wybieram sie tam,a jestem z innego miasta?
        Drogo? Jacy ludzie sie tam bawią? Jaka muzyka? Jaki klimat?
        pozdrawiam
    • Gość: imprezowiczka Dyskoteki IP: *.toya.net.pl 06.02.07, 10:43
      hehehe Troszke nie aktualne macie dane:P Zamiast Gizmo już od chyba wakacji
      2005 jest Opium, Dekompresja została zamknięta i w jej misjsce powstał Music
      Garden. A wy ludzie nie czepiajcie sie tak dyskotek, bo chyba to forum nie jest
      poświęcone krytykowaniu lokali:| jak komuś się nie pdoba w Vivie niech tam nie
      chodzi. Myslisz stary, że jak napiszesz w necie ze gdzies jest ch..nia to każdy
      człowiek, który to przeczyta nie będzie tam chodził???? Żenada
      • Gość: SIŁKA DRES HAJS Re: Dyskoteki IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.02.07, 11:35
        W VIVIE JEST TYPOWA BRYNDZA ZWŁASZCZA ODKĄD JEST NOWA BRAMKA OD 2007 POZA TYM W
        VIVIE JEST TAK "WSZYSCY SIĘ ZNAJĄ" NIBY MAŁOLATÓW NIE MA A ŚMIGAJĄ A BIAŁE
        RĘKAWICZKI TO JUŻ PRZEGIĘCIE.NIE LUBIE MANIECZEK I TYCH TYPOWYCH TECHNIAW,
        GDZIE JEDYNY KROK CAŁEGO PARKIETU TO Z NOGI NA NOGE W RĘCE BROWAR W MORDZIE
        KIEP ZWISA.

WOLE PORT WEST MA SWÓJ KLIMAT ZAJEBISTY WYSTRÓJ FONTANNA, MOST POD WODĄ.
        ŚCIANY, PO KTÓRYCH LECI WODA I PARE INNYCH BAJERÓW CHOĆBY I TANCERKI W
        BIKINI.JUŻ TAK NIE MA MŁODZIEŻY JAK KIEDYŚ ALE OD 18 LAT WPUSZCZAJĄ, A ŻE MŁODO
        SIE WYGLĄDA TO SIĘ PUSZCZA FAMY, ŻE GÓWNIARSTWO ŚMIGA.NIE JEST IDEALNIE, ALE
        JEST DOBRA MUZYKA NOWE HITY Z MTV VIVY Z RADIA ESKA OSTATNIO CORAZ CZĘŚCIEJ
        STARE KAWAŁKI TANECZNE DOBRA ODMIANA.OCZYWIŚCIE JAK WSZĘDZIE TESTOSTERON BIERZE
        GÓRE I SĄ RÓŻNE AKCJE, ALE TAK JUŻ MUSI BYĆ.BO TO JEST WSZĘDZIE A BYŁEM W WIELU
        KLUBACH, PUBACH I SIĘ TROCHE WIDZIAŁO I WIE SIĘ, ŻE BROWAR JEST CIEŃKI A W CO
        DRUGIEJ FLASZCE ROJAL SIĘ LEJE.

A NAJGORSI TO SĄ TYPOWI STUDENCI ( SAM NIM JESTEM, ALE ODŁAMUJE SIĘ OD
        STERETYPU TYPOWEGO STUDENCIAKA ) W TYPOWO STUDENCKICH KLUBACH JEST NAJWIĘKSZA
        META JUŻ POMIJAM UBIÓR, FRYZURY ALE PRZEWAŻNIE TO ZACHLAJ MORDY NARĄBANE IDĄ NA
        PARKIET I SIĘ ODBIJAJĄ OD KAŻDEGO, CHUDE TO ZAROŚNIĘTE JAK DZIKI AGREST LUB
        NIEDOGOLONE Z PIANĄ OD PIWA NA MORDZIE TYPOWE WALECZNE KURCZAKI WIELCE
        AGRESYWNE JAK SIĘ ZWRÓCI UWAGE TAKICH TO TYLKO ZA ŁEB I KLAPSY DLA POKORY.

A ILE RAZY NOCĄ IDĘ PIETRYNĄ I TAM JAKIŚ ZAWADZI MNIE LUB KOGOŚ Z ZNAJOMYCH
        LUB NIEDAJ BOŻE KOBIETY Z NASZEGO GRONA I OD RAZU OWA OSOBA DRZE RYJA"CO SIĘ
        KU.. PCHASZ" A WIDZĘ, ŻE EKIPA Z NIEBIESKIEGO JEEPA DOPIERO CO OD MATCZYNEJ
        KOLACJI Z ZIELENIAKA ODSTĄPIŁA NO I SĄ DWA WYJŚCIA OLEWAMY (NIGDY)LUB DAJEMY
        LEKCJE WF NO I PRZEWAŻNIE JEDEN KLAPS I CAŁA EKIPA "EEEE SORRY, SORRY" BLA BLA
        BLE BLE.

NIE CHCE MI SIĘ JUŻ PISAĆ A MÓGŁBYM KSIĄŻKE NAPISAĆ O MOIM NOCNYM ŻYCIU I
        REFLEKCJACH KLUBOWYCH.

• anunn1 Re: Dyskoteki 07.02.07, 13:50
      olac dyskomulow.
      • Gość: PAKO Re: Dyskoteki IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.02.07, 03:11
        KAŻDA DYSKOTEKA TO DRESARIUM. A ŻE ŁÓDŹ JEST ZADRESIONA, DRESARIA TO NORMA.
        • Gość: na sportowo nareszcie koniec vivy ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.07, 11:54
          ale niedlugo bedzie protektor to wzrosnie popyt na piguly, fete i ogolnie
          koks.i niezly bedzie syfilizm w tym klubie.Pozdrawiam.
          • Gość: Niemcu Re: nareszcie koniec vivy ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.07, 12:18
            parzęczewy pludwiny i inne czarnociny zjadą się do miasta na suczki i cpanko
            • Gość: ma Re: nareszcie koniec vivy ! IP: *.toya.net.pl 28.02.07, 01:07
              a kto bywa w la stradzie?
              • Gość: Niemcu Re: nareszcie koniec vivy ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.03.07, 00:32
                fajne ciasne foczki tam chadzajom do lastardy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka