nutkajski 22.08.07, 21:17 macie Lodzianie gielde z samochodami? bede w niedziele w Lodzi i mam zamiar z kolega kupic auto.Prosze o jakies info / mieszkamy w innej czesci kraju i jestesmy zieloni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Aaaaaaa googla ukradli! 22.08.07, 21:27 www.google.pl/search?hl=pl&q=Gielda+Samochodowa+w+Lodzi&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
nutkajski Re: Aaaaaaa googla ukradli! 22.08.07, 22:19 dzieki za swietny pomysl, ale bardziej mi zalezy na opiniach mieszkancow . /Kupujacych /sprzedajacych/ogladajacych/. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Aaaaaaa googla ukradli! 23.08.07, 00:34 No to nie kapuje. Chcesz opinię Łodzian... o a kim ja jestem? ;-) Pytałeś się czy w Łodzi jest giełda... to podałem link do info. Mam pokazać Ci na mapie gdzie dokładnie jest giełda? Wejdź na www.mapa.lodz.pl lub www.zumi.pl i zobacz ulice Puszkina pomiędzy ulicami Andrzejewskiej a Techniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gielda Samochodowa w Lodzi (?) 23.08.07, 09:37 Namiary lokalizacyjne Hubar już podał. A co do innych informacji? Spory wybór (no, zależy co chcecie kupić), ceny do negocjacji, umowy roznoszą panowie z tabliczką "umowy" ;) Giełda jest na ulicy, na dwóch jezdniach, zatem warto przejść się w tę i spowtorem. Pierwsi sprzedawcy przyjeźdzają już w nocy. Żeby przejść między autami kiedy jest dośc luźno, to tak koło 7-8 należałoby już być na miejscu. Auto można zostawić na puszkina (za rondem, na wysokości cmentarza) lub też skręcić w ulicę lodową - tam w niedziele powstają płatne i bezpłatne parkingi - wtedy zanim dojdziesz do giełdy samochoowej masz okazję przejść przed targowisko róności (także kołpaki, opony, lusterka, naklejki, znaczki, pokrowce na fotele, sprzęt elektroniczny, itp...). Nie będę już pisać ulic - jak będziesz na miejscu idź za tłumem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutkajski Re: Gielda Samochodowa w Lodzi (?) 23.08.07, 20:15 wlasnie chodzilo nam tez jaka duza podaz autek. bedziemy szukac czegos w granicach rocznikow 96-97 :-( niestety brak $$$ DZIEKI ZA INFO I NAMIARY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autokomis obok... Re: Gielda Samochodowa w Lodzi (?) IP: *.193.160.241.b.tvsat364.lodz.pl 23.08.07, 21:25 niedaleko gieldy jest autokomis AAAA...-maja tam tez niezle autka w bardzo korzystnych cenach...tyz przy okazji mozna sie tam przejsc bo blisko-przy Przybyszewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś