Gość: jf IP: *.pixs.philips.com 23.08.07, 09:57 Panie leszku niech pan da sobie spokój. Będę wyborcą LiDu, ale na Pana nie mam ochoty głosować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JVC Krzysztof Olejniczak - szefem SLD ? IP: *.toya.net.pl 23.08.07, 10:04 Bardzo ciekawe czy jest to nowe imię Wojciecha Olejniczka, po raz kolejny korekta w GW zaspała lub nie wróciła z urlopu. Pozdrawiam i życzę więcej uwagi na drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Krzysztof Olejniczak - szefem SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:48 Najwidoczniej redaktorzy z łódzkiej GW mają serca po prawej stronie, więc na lewicowych politykach się nie "wyznają". Nie muszę chyba przypominać koncertowego włażenia w dupę Kropiwnickiemu przed wyborami - w wykonaniu kilku co zabawniejszych dziennikarek GW... Gdzież są teraz te wesołe panie, które tak sprzyjały kropie - może się odezwą? A może teraz przerzucają sympatię na przyszłych rządzących - LiD i PO? Ale w tym celu trzeba się niestety nauczyć ich nazwisk, droga redakcjo gazety kropiwnickiej... Zresztą - ja rozumiem, że paniom redaktorkom może być ciężko wprawiać się w miłosny trans na widok takich "tęgich głów" PO jak np. kolega przewodniczący Grubski... Więc ten wysiłek pochłania dużo czasu i energii, stąd na nauczenie się nazwiska szefa LiD brakuje zwyczajnie sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Leszek Miller-kompromitacja IP: *.toya.net.pl 23.08.07, 10:21 Makowski jako pokrętne dziecko Millera ochoczo pomoże swojemu niedawnemu promotorowi.Zawsze aparatczyk bedzie wspierał aparatczyka.Tylko że ostatnie slowo należy do wyborców.A oni maja dość-sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Leszek Miller-kompromitacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:42 Wyborcy to mają przede wszystkim dość PiSuaru, kolego (sondaże). Nikt nigdy dla Łodzi nie zrobił tyle złego, co PiSowcy. To złodziejska banda hien, żerujących na naszych kieszeniach. Jeśli Leszek Miller pomoże w zlikwidowaniu (najlepiej fizycznym) tej bandy debilowatych pokrak typu kaczyńscy, gosiewski, fotyga, dorn, gilowska i inne strzygi, to nie mam problemu z umieszczeniem go na liście LiD. Chociaż mój głos pewnie i tak oddam na inną osobę na tej liście. Ale - że będzie to lista LiD - to pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Leszek Miller-kompromitacja IP: *.smrw.lodz.pl 24.08.07, 08:37 juz najwyzszy czas aby Miller poszedl na emeryture Pan Makowski tez glosow tu nie dostanie dzieki swojemu protektorowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania makowski woli sam się nie poddać osądowi wyborców IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.08.07, 10:32 Bo wie że jest bez szans . Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh Re: makowski woli sam się nie poddać osądowi wyb IP: *.toya.net.pl 23.08.07, 10:41 Nie jestem taki pewien czy Makowski nie ma szans.Znając Łodzian .... Odpowiedz Link Zgłoś
justin301 Re: 23.08.07, 11:09 Jestem łodzianką i będę głosować na Lid - chyba, ze na liście będzie Leszek Miller - wtedy, niestety ale tego nie zrobię. Niech ktoś inny robi coś dla Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a taki sobie Daj spokój, w razie czego IP: *.colc.cable.ntl.com 23.08.07, 11:32 ma żonę "fachowca" we włoskiej firmie, to go utrzyma. Chyba że po wyborczej klęsce okaże się że wcale takim dobrym "fachowcem" nie jest i firma ją "wypinkuje" (bardzo podoba mi się to słówko Buzka), he, he, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
vox.populi.vox.dei Re: Leszek Miller - reaktywacja? 23.08.07, 11:23 Odejdź nędzny człowieku już, ja na twoim miejscu nie mógłbym znieśc myśli że chodzę po świecie pomimo ze wszyscy mnie nienawidzą i plują na mój widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec Bochniarz na startować z list LiD? IP: *.colc.cable.ntl.com 23.08.07, 11:28 Miller? To on jednak nie wie jak powinien facet SKOŃCZYĆ? Kpiny jakieś czy co? Od kiedy to szefowa związku pracodawców, najbardziej zapiekły wróg praw pracowniczych, hiena, zachłanne babsko jest najlepszym kandydatem partii lewicowych? Panie Olejniczak, czy wiesz Pan o czym piszę? Jeżeli stawiacie na TAKICH ludzi, to jesteście intelektualnym bagnem! Ja na was głosować w Łodzi już nie będę. Mam w d... te wasze wybory i bawcie się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joachim mierzwa znowu chca nam g...o wcisnac ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:34 czy nie dosc juz męczenia tej biednej Łodzi ? a teraz jak przez chwile jest nadzieja na oddech to znowu mamy miec na 1szym miejscu L. Millera ? Wszyscy dobrze w Łodzi wiemy ze ten pan ma nasze miasto w glebokim powazaniu. Tak jak kilku moich przedmowcow - mam zamiar glosowac na LiD ale jesli pojawi sie tam ten pan - na pewno tego nie zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uć moje sioło Leszek Miller - reaktywacja? IP: *.toya.net.pl 23.08.07, 11:48 Miał być żelazny kanclerz a wyszły troki od kaleson. Jak znowu przeczytam na bilbordzie że nadchodzi czas dla Łodzi to mocno przewartościuję moje preferencje wyborcze. Właściwie to szczególnego wyboru nie ma, no może tylko prof. Janowska do Senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiton Re: Leszek Miller - reaktywacja? IP: *.toya.net.pl 23.08.07, 11:59 Czy LiD chce koniecznie przegrac w Łodzi?Chyba tak,bo widać to po nazwiskach kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Nie dziękuję IP: *.toya.net.pl 23.08.07, 12:47 Darujmy sobie takie spektakularne powroty, bardzo mi odpowiadało gdy Leszka Millera nie było w mediach i w rządzie, a co do załatwiania określonych rzeczy dla Łodzi, najwięcej zasług należy się Markowi Belce, a nie Millerowi. Miller zrobił nie mniej nie więcej dla Łodzi niż bracia KAczyńscy, więc jego zasługami Makowski niech czaruje kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Leszek Miller - reaktywacja? IP: 212.160.172.* 23.08.07, 13:07 ten pan to taki stary odgrzewany kotlet psujący się już od środka mi już nie smakuje bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwark Leszek Miller - reaktywacja? IP: *.toya.net.pl 23.08.07, 15:19 a mój głos Pan ma Panie Leszku (i dużego grona moich znajomych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziękowania Ale przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:09 Leszek Miller jest z Żyrardowa. Więc dziękujemy temu panu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka44 Leszek Miller - reaktywacja? 24.08.07, 07:11 "Na listach znajdą się "pewniaki", czyli obecni posłowie: Krzysztof Olejniczak,.." Wiolce sie coś pokręciło z imionami..Moze warto jednak sie przygotowac do pisania artykułu....Olejniczak ma na imie Wojciech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Leszek Miller - reaktywacja? IP: *.toranet.net 24.08.07, 10:40 nigdy w zyciu nie zaglosuje na komuniste!!! znisczyli Polske, a ich rzady polegaja tylko na wspieraniu sie miedzy soba tzw towarzysze... nie cierie ich i nigdy nie zaglosuje na cos/ kogos kto powiazany jest z komunizmem. Dosc tych wszystkich oszustow.. Mam nadzieje,ze Polacy nie sa naiwni i nie zniszcza tego"oddechu" od komunistow jaki udalo nam sie zlapac 2 lata temu!! A Miller to czlowiek ktory juz dawno powinien zapomniec o polityce. tylko w Polsce jest takie zjawisko,ze byli poslowie czy prezydenci garna sie znow do polityki( jak swinie do koryta za przeproszeniem)//to ludzie bez honoru i kultury- WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin a ja nienawidzę prawicowych szmat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 16:46 To sobie nie głosuj na "komunistów", prawicowa szmato! Pewnie chcesz głosować, ździro, na PiSuar? Przypomnieć ci, co PiSuar zrobił Łodzi, zdurniała kretynko? Zabrał pieniądze na lotnisko, zahamował budowę S- 8, przegrał Euro2012 (Kropiwnicki to też PiSuar, przypominam), pozabierał siedziby państwowych spółek do warszawy i lublina itd., itp. Ja nienawidzę takich tępych, katolickich, wszawych szmat jak ty!!! To przez was jest teraz w Polsce tak, że jak się włączy telewizor, to się chce rzygać. Tak źle, beznadziejnie i głupio nigdy Polską nie rządzono. PRL to była bajka w porównaniu z tym, jak rządzi katolicka hołota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: a ja nienawidzę prawicowych szmat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 08:20 Robi się tu coraz ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo42 Re: a ja nienawidzę prawicowych szmat! 27.05.14, 19:40 równanie:konflikt+prawica równa sie wojna i prawica równa sie faszyzm ps sory za brak symbolu ale nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak1000 Re: a ja nienawidzę prawicowych szmat! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.14, 08:27 To wklej krasną gwiazdę Odpowiedz Link Zgłoś