www.adamczykowie.pl 27.08.07, 11:10 www.adamczykowie.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mian Re: Drzewo Genealogiczne 27.08.07, 15:06 Witam Całkiem ładna strona. Grunt to poznać swoje korzenie. Widze, że też mieliście problem gdzieś koło końca XIX wieku z ustaleniem przodków. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
www.adamczykowie.pl Re: Drzewo Genealogiczne 29.08.07, 11:02 dzięki a moż ktoś z Łowicza się rozpoznał Odpowiedz Link Zgłoś
mian Re: Drzewo Genealogiczne 29.08.07, 12:21 www.adamczykowie.pl napisał: > dzięki a moż ktoś z Łowicza się rozpoznał No ja raczej nie, wprawdzie w pierwszej chwili myślałem, ze Rozalia Pawłowska to rodzina do żony mojej ale na pewno nie kiedy zobaczyłem, że była panną:) Moje strony (parafie) to raczej na południe od Łowicza (Urbańszczyzna, Wygoda, Zawady, sam Łowicz, no może Szczudłów, Bobrowniki (prawdopodobnie). Też prowadziłem takie małe badania genealogiczne swojej i żony rodziny. Nawet je doprowadziłem do połowy XIX wieku, ale następne informacje wymagają już wizyty w Archiwach a na to chwilowo nie mam czasu. Super jest poznawać historię własnej rodziny, dowiadywać się o małych i dużych sekretach sekretach. A co Ciebie skłoniło do poszukiwań genealogicznych?? Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Drzewo Genealogiczne 08.01.08, 22:20 Jak się robi takie ładne drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś