Dodaj do ulubionych

PAFCIO!!!!!!!

04.07.03, 10:16
Przegralem pewien zaklad, nie spodziewalem sie w tym roku az takich mozliwosci finansowych pewnego
pana z Glowna. Ale, coz. Zaklad to zaklad. Jesli bardzo Ci zalezy mozemy sprobowac ustalic termin w
lipcu. Choc ja wolalbym jakis sierpniowy piatek. Daj znac. Pozdrawiam kibica.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ano Bartuch, kiedy się zalogujesz na HT ? IP: *.kappa.com.pl 04.07.03, 12:32
      Sorry, że w innym wątku, ale mam dużą ochotę Cie nieźle skroić we friendly...
      No chyba, że strefiłeś !
      • bartuch Re: Bartuch, kiedy się zalogujesz na HT ? 04.07.03, 12:35
        Gość portalu: Ano napisał(a):

> Sorry, że w innym wątku, ale mam dużą ochotę Cie nieźle skroić we friendly...
        > No chyba, że strefiłeś !
        Ale ja naprawde nie mam czasu, slowo WIDZEWIAKA. Moze next week???Pozdrawiam
    • Gość: pafcio Re: PAFCIO!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 13:49
      Witam Cię .
      Co wspólnego mają możliwości finansowe p.G z pozostaniem ŁKS-u w szeregach
      drugoligowców ?????.
      Przecież to jest sport , wszystko może się zdarzyć.
      Zadecydowało dobre przepracowanie okresu przygotowawczego przez piłkarzy i
      ambitna postawa na boisku.
      Znam jeszcze jeden klub( bliski Twojemu sercu) i dla ułatwienia dodam , że nie
      jest to Roma ani madrycki Real , który utrzymał się dzięki tym samym cechom.
      No , ale może się mylę ?!.
      Co do naszego zakładu i ewentualnego terminu , będziesz miał czas i ochotę to
      dasz znać.
      A ze swej strony chciałbym bardzo pozdrowić producentów napoju P.T. ŻURAWINOWA
      FINLANDIA .
      Szykuje się klient i mam nadzieję na małą prowizję.

Oczywiście Ciebie także pozdrawiam szanowny Bartuchu.

• bartuch Re: PAFCIO!!!!!!! 06.07.03, 14:00
      Takie czasy, ze pozostaje nam jedynie modlitwa za nasze
      kluby. Ten sezon zapowiada sie wrecz koszmarnie.
      PS. Ok, odezwe sie, odezwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka