trooly 31.08.07, 13:14 Składam serdeczne gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwaniak_z_bablem_w_nosie Re: Miss Evonka, Mister Marianczyk 31.08.07, 14:52 trooly napisał: > Składam serdeczne gratulacje. Przylaczam sie do gratulacji. Zwlaszcza gratuluje zasluzonej wygranej marianczykowi. O ile w wypadku evonki sprawa moze byc dyskusyjna, o tyle sukces marianczyka jest zasluzony i nie podlega zadnej dyskusji. Bo, umowmy sie, juz na samym poczatku marianczyk byl faworytem tego konkursu. Jeszcze raz najszczersze gratulacje dla marianczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka dyskusyjna jak najbardziej 31.08.07, 16:35 wszak nie spełniam żadnych wymogów bycia miss.. Odpowiedz Link Zgłoś
zg.ierzyk Gratuluję Ci! Zwycięstwo zasłużone 31.08.07, 22:37 Gratuluję Ci! Zwycięstwo zasłużone, choć lavinka też do rzeczy bardzo. Nie bądź taka skromna, głowa do góry – jesteś ozdobą forum łódzkiego. A marianczyk to który, czy czasem nie pierwszy, ten łobuz, który ubliża innym i jest dlatego bardzo sławny wśród zgierzan nawet? Odpowiedz Link Zgłoś
cwaniak_z_bablem_w_nosie Re: Gratuluję Ci! Zwycięstwo zasłużone 31.08.07, 23:10 zg.ierzyk napisał: > A marianczyk to który, czy czasem nie pierwszy, ten łobuz, który > ubliża innym i jest dlatego bardzo sławny wśród zgierzan nawet? Rzecz jasna chodzi o marianczyka1. Login "marianczyk" zostal podstepnie skradziony przez jakiegos zakompleksionego czlowieczka bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikawiak Re: Miss Evonka, Mister Marianczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:01 Luknoł bym na zdjęcia.Jestem wzrokowcem, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Miss Evonka, Mister Marianczyk 01.09.07, 14:41 Gość portalu: sikawiak napisał(a): > Luknoł bym na zdjęcia hm... co byś zrobił? (zaden.loginie, gdzieżeś ty?!) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Miss Evonka, Mister Marianczyk 01.09.07, 16:08 szprota napisała: > Gość portalu: sikawiak napisał(a): > > Luknoł bym na zdjęcia > > hm... co byś zrobił? Luknoł czyli: brakprzedziałubagażowego np. w boeingu. chodzi prawdopodobnie o przepisy antyterrorystyczne. a przede wszystkim gratulacje dla miss od Pierwszej Wicemiss FŁ ;D mister też może być :p Odpowiedz Link Zgłoś
evonka och, dzięki, dzięki.. 01.09.07, 16:26 jako żem miss, to pewnie musze coś madrego tera powiedzieć.. to tak: mam na imię Evonka, mam 29 lat i interesuję się problemami wspólczesnego swiata, zwłaszcza Afryki. oprócz tego lubię konie, fitness i dobre filmy. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś