Gość: zgryz IP: 217.97.185.* 03.09.07, 20:24 brawo! wiecej takich pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Brawo! 03.09.07, 21:01 Warto także, by Gazeta powspierała pana Janowskiego w jego walce o czystość łódzkich tramwajów i autobusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lowee Promować Łódź każdy może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:02 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Podziwiam Pana pomyslowosc i upor w rozkruszaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:21 urzedniczego marazmu i niecheci do robienia czegokolwiek. Zycze dalszych sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Promować Łódź każdy może IP: *.lodz.mm.pl 03.09.07, 22:02 A może więcej pocztówek z wizerunkiem Łodzi /wszędzie są te z lat 80- tych/i taśmy ,oraz paragony ze sklepów też mogłyby mieć nadruk.Karty do gry/jako pamiątka z miasta,a nawet Papier toaletowy,serwetki papierowe i ręczniki hotelowe jak i kalendarze dla turystów.Bilety kolejowe do Fabrycznej,Kaliskiej.Również tkaniny z motywami miasta,torby ekologiczne z nadrukiem,torby reklamowe....firmy wystawiające faktury,oprócz wszystkich danych mogłyby mieć również stempel z wizerunkiem miasta...bilety do kin,teatrów,lunaparku,palmiarni ,zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Promować Łódź każdy może IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 22:26 Oprócz tego faktu, że projekt w całości jest pomysłem i dziełem pana Jakubicza. Pan Janowski chyba pragnie rozgłosu , w przeciwieństwie do Pana Przemka... Odpowiedz Link Zgłoś
j.a.janowski Re: Promować Łódź każdy może 03.09.07, 23:33 Gość portalu: aga napisał(a): > Oprócz tego faktu, że projekt w całości jest pomysłem i dziełem > pana Jakubicza. > Pan Janowski chyba pragnie rozgłosu , w przeciwieństwie do Pana > Przemka... Przyznję, że ta wersja zdarzeń nie jest mi wcale znana. Dla pełnego obrazu należy wiedzić, że po kolejnych próbach i zapowiedziach, ta forma pocztowej promocji miała się ukazać jeszcze w marcu tuż przed świętami tego roku... Ale w dniu 21.03.2007 r. otrzymałem od pana Przemysława mail'a następujacej treści: " Pragnę Pana poinformować, iż otrzymaliśmy nakładki na stemplownicę. W załączeniu przesyłam Panu zeskanowany odcisk. […] Jednak wystąpił pewien problem, jak sam Pan zauważy Tuwim został spłaszczony co niewątpliwie zmienia projekt. Rozmawialiśmy już na ten temat i mamy dwie drogi: pierwsza złożyć reklamację i oczekiwać na nowe nakładki przez okres 2 m-cy lub umożliwić łodzianom upiększać swoją korespondencję za pomocą załączonego datownika. Proszę o Pana opinie na ten temat. […] Przemysław Jakubicz" Wypada mi tylko przeprosić wszystkich łodzian, bo wtedy - w marcu tego roku - nie wyraziłem zgody na używanie tak zmacerowanej nakładki stemplownicy, która ostatecznie została zwrócona wykonawcy w ramach reklamacji i dopiero teraz została wprowadzona do powszechnego użytku. Dziękując wszystkim Forumowiczom za aprobatę i zachętę do podejmowania kolejnych promocyjnych prób dotyczących naszego wspólnego miasta, mam nadzieję, że powyższa informacja wiele tłumaczy i wyjaśnia. Także osobie anonimowo podpisującej się: aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Promować Łódź każdy może IP: 212.191.132.* 04.09.07, 09:41 A kto to taki pan Jakubicz ? Jeśli to zwykły obywatel to nawet fenomenalny jego pomysł nie zostanie wykorzystany o ile ktoś WAŻNY nie podpisze się pod nim a podpisze się tylko wówczas, gdy będzie miał z tego korzyść. Zatem nie wystarczy być geniuszem a trzeba być DECYDENTEM lub mieć WPŁYW na decydentów. W moim przekonaniu pomysły promowania Łodzi są warte wysokich nagród, nawet bez ogłaszania konkursu, bo pomysły te dają warość dodaną i sa warte nagród takich jakie dostają często niezasłużenie WYSOCY urzędnicy jak choćby pan Wijas, który za to że został dyrektorem PFRON dostał od p.min.Kalaty 23 tys.zł premii.Pewnie podobne premie otrzymuje wielu urzędników,którzy nie potrafią nawet wykorzystać genialnych pomysłó innych. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Promować Łódź każdy może 03.09.07, 22:38 NIe jestem łodzianką ale sąsiadką i bardzo mi sie podobają te pomysły, popieram i prosze wiecej takich innowacyjnych projektów. NIby nic a cieszy i jednak "coś" robi;) Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Promować Łódź każdy może 03.09.07, 22:39 "Jeśli chętnych do przybicia oryginalnego zaproszenia na liście będzie dużo, poczta wprowadzi podobne stemple do wszystkich placówek w Łodzi." Ależ na co tu czekać? Wielu ludzi nawet nie wie o takim stemplu pomijając wiarę w to, że specjalnie po taki stempel będą się fatygować do centrum. To już powinno polecieć do wszystkich urzędów "odgórnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemeq Promować Łódź każdy może IP: *.lnet.pl 03.09.07, 22:45 Świetny pomysł !!! Ja np. szukam naklejki na samochód z herbem itp. - NIE MA !! Byłem na Piotrkowskiej w sklepie z pamiątkami z Łodzi. Patrzyli na mnie jak na UFO - co ja chce !! W końcu wyciągnęli komplet - wypłowiały po 2 (!) miesiącach wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Promować Łódź każdy może IP: *.Red-81-32-194.dynamicIP.rima-tde.net 03.09.07, 23:44 Najpierw proponowalabym wprowadzic do obiegu wieksza ilosc poctowek z Lodzia. ostatnio chcialam kupic na poczcie- nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 3 Nie potrafił promować Nowak - dyrektor od Kropy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.09.07, 07:54 który pobierał niezłe pieniądze za to czego nie umiał czyli za promocję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrobnik Promować Łódź każdy może IP: 80.48.204.* 04.09.07, 12:26 Należy natychmiast opublikować listę osób "promujących" nasze miasto. Niejacy Orzechowscy, Bauce, Milery, Kropiwniccy i inne znane persony , którzy dla tego miasta nie zrobili nic znaczącego. Oczywiscie listę z nagłówkiem ONI NIE PROMOWALI ŁODZI!!! ONI JĄ ZATOPILI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Promować Łódź każdy może IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.09.07, 12:42 Swietny pomysl ale nie bede jechala taki hektar po stempel. Kazdy poczta powinna miec miec taki datownik. I uwazam, ze powinen tez byc napis po ang. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Promować Łódź każdy może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:45 taki stempel powinien byc przystawiany domyslnie, tak to malo kto o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś