coronella 03.09.07, 20:30 wytłumacz mi, proszę, dlaczego raz jestes czerwony a raz czarny? to takie niezdecydowanie prawicowo-lewicowe? Czy o co to chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: szprota 03.09.07, 20:35 hehehehe Prawicowo-lewicowa Szprota! Dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: szprota 04.09.07, 00:22 big_news napisał: > hehehehe > Prawicowo-lewicowa Szprota! Szprota_Dychotomiczna! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: szprota 03.09.07, 20:41 Jak się świecę na czerwono, wypowiadam się jako Miłościwie Się Troszcząca Moderatorka. Jak na czarno, piszę prywatnie. (gdybym miała znakować swoje poglądy polityczne, cały czas byłabym na czerwono) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szprota 03.09.07, 20:43 Ty jeszcze zmień obuwie. Z glanów na delikatne pantofle na niewielkim obcasie. Bo mimo bujnych kształtów ludzie biorą Cię za faceta;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szprota 03.09.07, 21:06 Chodziło mi jedynie o przednie kobiece atrybuty. Te znajdujące się poniżej głowy, a nad pasem (jak mam to wyrazić delikatniej i w ten sposób, żeby nie podpaść jednemu fajnemu forumowiczowi?);) No i nie mów, że idąc na bal, również wskakujesz w glany?! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota garnitur, panie tego 03.09.07, 21:45 i to w czasach, gdy dla niektórych jedna dziurka to luksus! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: szprota 03.09.07, 21:15 rzadko bywam na balach. ja to raczej z tych, co albo na koncercie, albo w knajpie, albo prywatnie się tłoczą. a na balu sylwestrowym byłam w glanach, o: picasaweb.google.com/szprotkania/44SylwesterUZama200607/photo#5045308497451418386 Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: szprota 03.09.07, 21:24 Chwileńka, jaki 44. Sylwester? Ja nie mógłbym jeszcze tylu Sylwestrów przeżyć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: szprota 03.09.07, 21:30 Mniej więcej tyle było zilustrowanych szprotkań :) PS Ja też nie. Chociaż bywają chwile, gdy czuję się, jakbym przeżyła ich jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szprota 03.09.07, 22:29 Nooo, niewyszukane to faktycznie było. Ale akurat tylko to mi wpadło do mózgownicy. Może to pokłosie niegdysiejszych wymian z Gospodarzem Sylwka? Mam nadzieję, że oboje darujecie ten (chwilowy?) spadek formy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_fają Re: szprota IP: *.zdnet.com.pl 03.09.07, 22:42 My, Szprota, darujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: szprota 03.09.07, 21:12 ja nie wzielam.... a ten "-ny" tyczyło sie nicka, samego wyrazu: "nick" a nie osoby, a tak szybko na kolanie pisałam, jesli o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: szprota 03.09.07, 20:56 ah :) a ja myslalam, że jak sie juz ktos moderatorstwa dorobi, to zawsze na czerwono świeci. I zawsze myslalam, ze to glupio, bo nie mozna "zginąć w tłumie", a tu proszę, w takiej niewiedzy zyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: szprota 03.09.07, 21:00 Myślę, że to akurat żadna tajemnica, to i uchylę rąbka: domyślnie piszę na czerwono. Zatem po opublikowaniu każdego posta muszę za pomocą specjalnego magicznego przycisku wyczernić swojego nicka i, proszę mi wybaczyć dwuznaczność, schować ptaszka (to czerwone zahaczenie przy wątku). Tak że mam o te dwa kliki więcej do zrobienia niż większość z nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: szprota 03.09.07, 21:08 hahaha, no z tym ptaszkiem to sobie wogóle nic dwuznacznego nie pomyślałam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu niech żyje nielog w takim razie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś