barracuda7110 19.09.07, 19:39 Hmm z chęcią się wybiorę tylko o której godzinie jest spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snake-eyes Re: Chodź z nami do EC-1 19.09.07, 20:46 No właśnie. O której to spotkanie? Często czytam tu o czymś interesującym, ale niestety ktos zapomina podac godziny. Od dawna chciałem się tam wybrać! Muszę być! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Chodź z nami do EC-1 19.09.07, 21:27 Och, Wy, miśki zagubione we mgle. Tutaj rzeczywiście nie podano godz. i może celowo. W niedzielę o godz. 15. Ja tam przed laty kilkoma byłam. Niektóre obiekty są z lat 20tych ub.w. Wtedy nie pozwalano nam fotografować. Natomiast w sobotę od godz. 10 swoje podwoje będzie otwierać Dalkia przy ul. Jadwigi Andrzejewskiej 5. w pobliżu cment. Zarzew. Piszą, że mają jeden z najwyższych kominów w Polsce, kocioł wysoki na 10 pięter i turbinę wielkości lokomotywy. Zapisy na zwiedzanie codziennie w godz. 12-13 na tel. 42 631 60 67 Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: Chodź z nami do EC-1 19.09.07, 21:30 papierowa pisze, że w niedzielę o godz.15, Kilińskiego 74 Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Chodź z nami do EC-1 20.09.07, 00:55 Joanno, zapomniałaś napisać o której ;) Albo to korekta ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rednosek Re: Chodź z nami do EC-1 IP: *.toya.net.pl 21.09.07, 14:37 Fantastycznie!!!! Warto tam pójść! Ja miałam okazję być tam dwa miesiące temu i naprawdę w środku elektorowni są prawdziwe skarby :) Warto iść tym bardziej, że wszystko pójdzie chyba na złom? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Chodź z nami do EC-1 21.09.07, 21:12 Chcę tylko dodać, iż napisali, iż na wycieczkach w EC-4 w pobliżu cment. Zarzew też nie pozwolą robić zdjęć i filmować. Jak zwykle. Widocznie to obiekt strategiczny. Obawa, by jacyś terroryści sobie czegoś nie rozpracowywali? Odpowiedz Link Zgłoś