Dodaj do ulubionych

Love Parade

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 19:35
Też uważacie, ze to festiwal rozpasanych, zdemoralizowanych narkomanów?
To nie jest moje zdanie, ale takie opinie krolują dzisiaj w necie...
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Love Parade 12.07.03, 21:12
      Mówią ci, co tam nigdy nie byli!
      Ja byłem w zeszłym jak i dwa lata temu. Wspaniałe przeżycie bawić się wraz z
      tyloma ludźmi.
      Jak ktoś chce narkotyki to gdzikolwiekby to nie było to i tak weźmie. Ale wolę
      już naćpaną grupę która się dobrze bawi, niż pijaną swołocz rozwalającą
      wszystko co im się po drodze nawinie.
      • Gość: GMR Re: Love Parade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 22:24
        Mój kuzyn trzy lata temu tam pojechał ale nie dojechał wpadł na jego samochód
        jadący na piątego wóz wracającego już z tej imprezy...wynik tego zderzenia to 5
        trupów...kilka dni temu obchodziłem jego trzecią rocznicę śmierci..miał
        zaledwie 20 lat...
        • Gość: Dzidka Re: Love Parade IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 23:08
          Tragedia i dramat to straszne...Współczuję Ci ogromnie. Ale czy należy za to
          winić tę własnie imprezę? Przeciez równie dobrze to mogłaby być banda
          wracających z dyskoteki w Zgierzu...
          • the_dzidka Tragiczny wypadek w łódzkim 13.07.03, 11:59
            Pięć osób w wieku od 14 do 23 lat zginęło w wypadku do jakiego doszło nad ranem
            na trasie Łęczyca - Kutno w miejscowości Kozuby (Łódzkie).
            "Na łuku drogi fiat 126p, którym jechało sześciu młodych ludzi wypadł z drogi i
            uderzył w drzewo. W wyniku zdarzenia pięć osób zginęło na miejscu, szósta
            trafiła do szpitala" - poinformował dyżurny oficer Komendy Wojewódzkiej Policji
            w Łodzi.
            Według niego, młodzi ludzie jechali z dyskoteki w Łęczycy na dyskotekę do
            miejscowości Witonia.
            Radio RMF FM poinformowało, że samochodem kierował 17-latek, który nie posiadał
            prawa jazdy. Samochód należał do jego matki."

Czuję się, jakbym wykrakała - i ci ludzie nie byli na Love Parade...
      • walpole Re: Love Parade 12.07.03, 23:24
        hubar napisał:

> Mówią ci, co tam nigdy nie byli!
        > Ja byłem w zeszłym jak i dwa lata temu. Wspaniałe przeżycie bawić się wraz z
        > tyloma ludźmi.
        > Jak ktoś chce narkotyki to gdzikolwiekby to nie było to i tak weźmie. Ale
        wolę
        > już naćpaną grupę która się dobrze bawi, niż pijaną swołocz rozwalającą
        > wszystko co im się po drodze nawinie.
        >
        Na pewno masz racje, ze narkotykow nie mozemy wylacznie wiazac z imprezami
        takiego typu. Nie chce moralizowac, ale czy nie mozna by bylo ani .... ani.
        Wiem o jaka roznice ci chodzi, ale ja osobiscie nie wole nacpanej grupy, nawet
        dobrze sie bawiacej. Szkoda, ze nie mozna w ogole bez..........
        • hubar Re: Love Parade 13.07.03, 00:33
          walpole napisała:
          >Na pewno masz racje, ze narkotykow nie mozemy wylacznie wiazac z imprezami
          >takiego typu. Nie chce moralizowac, ale czy nie mozna by bylo ani .... ani.
          >Wiem o jaka roznice ci chodzi, ale ja osobiscie nie wole nacpanej grupy, nawet
          >dobrze sie bawiacej. Szkoda, ze nie mozna w ogole bez..........
          --
          Fajnie, że mnie zrozumiałeś. Oczywiście mój wybór jest z gatunku "z dwojga
          złego". Dobrze, że nie chcesz moralizować, bo uwazam, że raczej nikt nie ma
          prawa do tego, bo na dobrą sprawę to każda impreza przy nie wazne jakiej muzyce
          niesie za sobą różne zagrozenia. Z taka małą różnicą, że przy jednego typu
          imprezach przewazają naduzywajacy alko, a przy innych narkotyków. Ale i tak to
          jest margines.
          • walpole Re: Love Parade 13.07.03, 11:10
            hubar napisał:
            > Fajnie, że mnie zrozumiałeś. Oczywiście mój wybór jest z gatunku "z dwojga
            > złego". Dobrze, że nie chcesz moralizować, bo uwazam, że raczej nikt nie ma
            > prawa do tego, bo na dobrą sprawę to każda impreza przy nie wazne jakiej
            muzyce
            >
            > niesie za sobą różne zagrozenia. Z taka małą różnicą, że przy jednego typu
            > imprezach przewazają naduzywajacy alko, a przy innych narkotyków. Ale i tak
            to
            > jest margines.
            >
            Naprawde uwazasz, ze to margines? To b.dobrze. Pewnie wykaze sie duza doza
            pesymizmu, ale mam coraz mniej znajomych, ktorzy bez alkoholu bawic sie nie
            potrafia. Moze to tak tylko moje towarzystwo?
    • e_ch Re: Love Parade 13.07.03, 18:47
      Dzidka-ujęłaś to w 100% prawdziwie!
      Stado narkomanów,seksoholików,alkoholików,homoseksualistów,masonów,cyklistów i
      Żydów bawi się gdzieś w Berlinie onanizując,kopulując,narkotyzując i odrywając
      się od rzeczywistości przy dźwiękach muzyki "techno".
      Mówią to ci sami co twierdzą,że parady homo to banda zboczeńców i tylko drag
      queen czy tez inni przebierańcy tam królują oczywiście nie spsominając o
      pozostałych zboczeńcach HOMO.

Ile w tym roku impreza zgromadziła gości?
      Popieram ją z całej siły wysłużonego mięśnia sercowego!

howgh!
      • walpole Re: Love Parade 13.07.03, 23:25
        e_ch napisał:

> Ile w tym roku impreza zgromadziła gości?
        > Popieram ją z całej siły wysłużonego mięśnia sercowego!

Podobno 500.000, bywalo juz 1,5 miliona, ale teraz podobno i ta ilosc uratowala
        impreze i zapewnila komtynuacje w przyszlym roku. Nie przepadam za techno, ale
        widzialam relacje i bylo w porzadku- relacje w prasie tez sa b. przychylne.
        Smieci zebrali wprawdzie 100 ton, ale w ogole byl porzadek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka