abhaod Lepperenko i demokracja, szkoda słów 22.09.07, 21:49 Miller, po co ci to było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komunista Miller i Kwas ...zdracjy lewicy a nie "lewicowcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:52 Dzięki Millerowi i Kwasowi Kaczyńscy dziś rządzą. Ludzie o lewicowych poglądach już dawno powinni wiedzieć że ten pijus i aparatczyk a także konus są "killerami" lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Renegat Miller jako premier lekceważył program SLD 22.09.07, 21:52 ściskał się ze zdrajcą Kuklińskim. To on domagał się liberalnego podatku liniowego. Bez powodu rozwalił koalicję z PSL i stracił większość. Aferami zdołował SLD z 40% poparcia w wyborach do granic progu wyborczego. Teraz aby dostać się do sejmu podważa jedność lewicy i utrudnia jak może usunięcie Kaczyńskich. Wszystko dla swojego prywatnego interesu. Ohyda. Co za głupcy wierzą w jego oszukańcze hasełka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszyn Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:54 Fajnie, LiD się oczysciz karierowiczów i teraz partie Millera beda nazywać komunistyczna a nie lid. Poza tym Miller pokazał ze koryto dla niego najważniejsze;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TPepe Re: Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera IP: *.icm.edu.pl 22.09.07, 21:54 PZPR-bis to PiS. Miejsce pokrzykującego wodza już zajęte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck Capitalism PiS to pogrobowcy sanacji...ale klerykalni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:58 ... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 uwaga obstawiamy!!!! 22.09.07, 21:57 Kto przeciągnie do siebie więcej PZPR-owskich aparatczyków? Miller, czy Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: uwaga obstawiamy!!!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 22:02 liber444 napisał: > Kto przeciągnie do siebie więcej PZPR-owskich aparatczyków? Miller, czy Kaczyńs > ki? lepper, ciulu. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: uwaga obstawiamy!!!! 22.09.07, 22:05 proszę o nieodpowiadanie przez słabszych umysłowo, którzy aby sie utrzymać muszą jeździć na szmacie u murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: uwaga obstawiamy!!!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 22:18 liber444 napisał: > proszę o nieodpowiadanie przez słabszych umysłowo Jaki masz IQ, perwercie? Ile zarabiasz? Bo jak masz więcej niż $104000 rocznie + mieszkanie + S430 do dyspozycji to zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: uwaga obstawiamy!!!! 22.09.07, 22:22 Mogę napisać i 100 000 000 000 i co z tego wynika? A no nic. Nie oszukujmy sie i ty wiesz i ja wiem, ze jeździsz na szmacie u murzynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: uwaga obstawiamy!!!! IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 22:36 Teoretycznie to masz racje, pracuję dla Murzynki. Z jednym ale, j... rasisto, mogła by kupić ciebie, twoją zasraną rodzinke i Warszawę na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy P.S. IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 22:38 Nie odpowiedziałeś na pytanie jakie masz IQ. Mniej niż zero? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Z co ty sobie roisz w 22.09.07, 23:30 w tej pustej łepetynie, ze ktoś na twoje pytania będzie odpowiadał? Jak to motłoch zhardział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Z co ty sobie roisz w IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:35 liber444 napisał: > w tej pustej łepetynie, ze ktoś na twoje pytania będzie odpowiadał? Jak to > motłoch zhardział. Czyli do inteligencji nie przyznajemy się towarzyszu? Sądząc po twoich postach IQ jakieś mniejsze niż 90. Debil? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 cóż za wyrafinowana szermierka słowna, 22.09.07, 23:39 oj wsioszku, wsioszku, wracaj do szmaty, albo lepiej pobełkocz jeszcze trochę, pośmieje sie jeszcze przy sobocie. No dawaj te popisy erudycji typu "ciotuniu", a może sie napniesz i coś innego wymyślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Wybacz mi biednemu IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:47 Brawo, liber444 napisał: > oj wsioszku, wsioszku, wracaj do szmaty, albo lepiej pobełkocz jeszcze trochę, > pośmieje sie jeszcze przy sobocie. No dawaj te popisy erudycji typu "ciotuniu", > a może sie napniesz i coś innego wymyślisz? Mistrzu inteligencji i riposty, przepraszam na kolanach. Nigdy więcej na Ciebie Panie swego niegodnego pyska nie otworzę. Czerwone świnie mają rację, precz z polską. Tylko kasa i władzia. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Wybaczamboś głupi, 22.09.07, 23:49 wsioszku jaką odmianę reprezentujesz? Góralską, czy raczej takie łomżyńsko-podlaskie klimaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Nie dość, że dureń to jeszcze analfabeta. IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:52 No, może debil dyslektyk. To ostatni modne. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 ale mi przywaliłes, 22.09.07, 23:54 znalazłeś literówkę. Tutaj też jedną zrobiłem, będziesz miał zabawę na cały wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: ale mi przywaliłes, IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:57 Rozmowa z pustą mordą nuży strasznie, idę na piwko. Pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 ReL liber444 22.09.07, 22:24 liber444 napisał: > proszę o nieodpowiadanie przez słabszych umysłowo, którzy aby sie utrzymać musz > ą > jeździć na szmacie u murzynów. Jak prosisz o odpowiedzi to musisz sie z tym liczyc, ze nie wszystkie beda po twojej mysli. Oczywiscie, ze Lepper przyciagnie najwiecej czerwonych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: droczę się ;) IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 22:40 Z kim ty się możesz droczyć, ciotuniu? Z biedonien albo z niemcem? Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Pytał sie ktos ciebie 22.09.07, 23:28 o zdanie przygłupie? Do szmaty marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Pytał sie ktos ciebie 22.09.07, 23:31 liber444 napisał: > o zdanie przygłupie? Do szmaty marsz. Kim jestś, szmato? Zazdrościsz lepszym od siebie? Nie wstdź się, to naturalne. Retard zawsz będzie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Co wsioku, polizałeś trochę 22.09.07, 23:34 inglisza u murzyna i światowca udajesz? Zbieraj te swoje dudki na szmacie i plugaw swoja nikczemną osobowością tego zacnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Co wsioku, polizałeś trochę IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:38 A owszem, polizałem. I bardzo to lubię. A ty, czerwony śmieciu co masz? Ani kasy, ani klasy, ani IQ, pusta morda, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 "Pusta morda"? 22.09.07, 23:41 a cóż to takiego, poproś kogoś mądrzejszego, żeby ci odpowiedzi przygotowywał. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Hej wsioszku, 22.09.07, 23:45 nie obijaj sie, jazgocz, Państwo chce sie posmiać, czy może już murzyn do szmaty zagonił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Kmiocie, IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:49 Jakiego jesteś herbu? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Zadajesz pytania wewnętrznie sprzeczne, 22.09.07, 23:52 kmiecie nie maja herbów (widzisz, czegoś sie nauczyłeś), więc na przyszłość, albo per kmiocie, albo pytanie o herb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Zadajesz pytania wewnętrznie sprzeczne, IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:53 Kto zaczął od kmiotów, c..lu? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 No ale ty jestes 22.09.07, 23:55 i nawet do głowy by mi nie przyszło, pytać ciebie o herb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: "Pusta morda"? IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:48 liber444 napisał: > a cóż to takiego, poproś kogoś mądrzejszego, żeby ci odpowiedzi przygotowywał. Ty, kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Wow, 22.09.07, 23:50 jestem pod wrażeniem. opanowane trudne słowo kmiocie, no no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Wow, IP: *.nycmny.east.verizon.net 22.09.07, 23:55 Dalej wymyślasz od kmiotów, masz herb? Masz IQ więcej niż 85? Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 No posmieliśmy 22.09.07, 23:59 się (zauważ grzeczność z mojej strony, gdyż w rzeczywistości to ja śmiałem się z ciebie) a teraz ja pomykam sie pobawić przy sobocie, ty wracasz do szmaty i naturalny porządek rzeczy zostaje zachowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterland Czy to ma byc smietnik postPZPR? IP: *.its-m.tudelft.nl 22.09.07, 22:04 Jesli tak, to nic lepszego SLD nie moglo sie przytrafic. Czekalem kiedy pozbeda sie starych pierdzieli i wreszcie nadszedl ten dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komunista Pozbyli się....??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:17 Kwaśniewski, Szmajdziński, Borowski, Kalisz to nie stare śmierdziele przesiąknięte oportunizmem, prokapitalistycznym myśleniem. Dzięki nim PiS jest u władzy bo nie potrafią albo nie chcą demaskować prawdy o PiS-ie iż nie jest "socjalny". Ja się zastanawiam co robi w LiD-zie Pinior który jeszcze trochę ideowości (pomimo iż jest socjaldemokratą) zachował. Olejniczak, Błochowiak, Napieralski, Tober to politycy bez jaj i tyle w temacie. U Błochowiak to chyba nawet nie dziwne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka gó..anane komunistyczne badziewie ... IP: *.promax.media.pl 22.09.07, 22:27 ....ożyło dzięki Mazowieckiego Tadzia "grubej kresce". Mazowieckiego Tadeusza na szubienicę., podobnie Geremka i Wałęsę. !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykapitalista "komunistyczne"...hehehehe...chyb a kapitalistyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:32 KPP zostało zlikwidowane z rozkazu Stalina w 1938 roku a jej działacze rozstrzeliwani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uradowany Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 22:31 To jest majstersztyk Millera. Utarł nosa temu harcerzykowi Olejniczakowi, który jest przydupnikiem kwaxha a nie przewodniczącym partii. Start Millera odbierze LiDowi połowę głosów, który będzie garstką posłów. Brawo Miller. Tak trzymać/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam m. Niech pogrzebie Michnika i Geremka ostatecznie! IP: *.bazapartner.pl 22.09.07, 22:40 Lechu Weź ZMIEĆ z powierzchni ziemi TEN TEATRZYK KUKIEŁKOWY LiD! Gdzie Geremek, Michnik, Balcewrowicz pociagają za sznurki na szkode Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera 22.09.07, 22:48 Leszek zrób chociaż raz coś dobrego dla kraju weż jakąś fujarę,zabaw się w szczurołapa i wyprowadż całe to bolszewickie towarzycho w miejsce z którego nie będą mogli wrócić.Wyborcy będą ci dozgonnie wdzięczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu2007 brawo, niech lewica sie stoczy !!! :) IP: *.chello.pl 22.09.07, 22:51 na samo dno Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ci panowie sa już na smietniku historii 22.09.07, 22:59 i dobrze, choc wyrządzili o wiele mniej szkód Polsce niż pis w 2 lata. mam nadzieje, że niedlugo kaczor będzie żebrał u leppera o miejsce na liście:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.kwasniewska.beza Re: ci panowie sa już na smietniku historii 22.09.07, 23:05 kraq napisał: > i dobrze, choc wyrządzili o wiele mniej szkód Polsce niż pis w 2 > lata. mam nadzieje, że niedlugo kaczor będzie żebrał u leppera o > miejsce na liście:) ---------------------- zebral??? a kopa w dupeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: ci panowie sa już na smietniku historii 22.09.07, 23:07 kraq napisał: > i dobrze, choc wyrządzili o wiele mniej szkód Polsce niż pis w 2 > lata. mam nadzieje, że niedlugo kaczor będzie żebrał u leppera o > miejsce na liście:)<A jakie szkody wyrządzili w 2 lata?B.proszę o konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: ci panowie sa już na smietniku historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 00:29 Konkrety?? Wielu moich kolegow wyjechalo z PL kaczogrodu! Teraz tylko przez neta mamy kontakt :( Polska policyjna, strach sie wypowiedziec na forum, bo zaraz kaczory wysla zziobraną policje na szpiega :( Kaczory do domu!! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Prosze bardzo 23.09.07, 01:22 pogorszyli stosunki z krajami sąsiedzkimi(czytaj Niemcy, Rosja), są najgorsze od wielu lat, podzielili naród na dwie części na dobrą solidarną i na złą liberalną-----(ciekawe w czym liberalizm jest zły, czy dlatego ze wolność osobista jest najwazniejsza, czy może dlatego że człowiek jako jednostka się liczy), osmieszają nasze państwo w oczach innych krajów europejskich(m.in. nie uczestnicza w ważnych spotkaniach- np. brak naszego przedstawiciela w Davos w Szwajcarii czy na szczycie w Monachium), ludzi którzy na nich nie głosują i stoją z drugiej strony nazywają ZOMO, za ich kadencji prawie 2 mln młodych ludzi wyemigrowało za granicę żeby się dorobić,.........mam dalej wymieniać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powodzenia Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera IP: *.unused.derbynet.waw.pl 22.09.07, 23:06 Leszek! Totaliztor Sportowy specjalnie dla Ciebie zwiększył częstotliwość losowań dużego lotka. Teraz jest we wtorek, czwartek i sobotę. Wystarczy, żeby wykupić tablice reklamowe w całej Łodzi... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob. Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera IP: 83.1.35.* 22.09.07, 23:40 PL - bardziej sie daje rozszyfrowac jako Polska Ludowa a nie Polska Lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaStiflera Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera IP: 128.241.108.* 23.09.07, 00:06 No i dobrze! Zasłużył Olejniczak z Kwaśniewskim! Niech odejdą w niebyt. Bez Millera to nie moja lewica. Millerowi życzę powodzenia ale ja na niego w SO nie zagłosuję. Jestem zmuszona na PO, tylko dlatego, że przeciwko PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... jeszcze jest Polska Partia Pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Wreszcie może będzie czysta Lewica i Demokraci 23.09.07, 00:09 Należy się tylko cieszyć że wszystkie betony byłej PZPR, wychowankowie kursów KC wyniosą się z LiD. Wreszcie może będziemy mieli początek lewicowej, demokratycznej partii na którą ludzie będą mogli głosować z czystym sumieniem. Ciekawe jaki wynik wyborczy będzie miała ta "Nowa" Lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... hehe..."lewicowej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 00:11 Ani LiD ani Miller nie są lewicą ale to taka drobnostka. Demokracja to u was popierania kwasa, blaira i...busha. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Wreszcie może będzie czysta Lewica i Demokrac 23.09.07, 02:44 adam.2x napisał: > Należy się tylko cieszyć że wszystkie betony byłej PZPR, > wychowankowie kursów KC wyniosą się z LiD. Wreszcie może będziemy > mieli początek lewicowej, demokratycznej partii na którą ludzie będą > mogli głosować z czystym sumieniem. > Ciekawe jaki wynik wyborczy będzie miała ta "Nowa" Lewica. Znacznie więceju niż LID, ok 2%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos nauki z UW/SG Re: Miller nie wybacza!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.09.07, 00:13 A Adam Michnik zawsze! Wybaczył Millerowi zablokowanie powstania telewizji Agora! Wybaczył mu knowania Jakubowskiej! A Miller nie! On chce unicestwic wspaniały plan związany z powołaniem LiD! Chce upokorzyc Geremka, Lityńskiego, Onyszkiewicza, Frasyniuka, redaktorów Gazety! Oto jacy potrafia byc wulgarni członkowie PZPR pochodzący z nizin spolecznych! Odpowiedz Link Zgłoś
bartma A ja się cieszę 23.09.07, 00:14 zabierze Leszek gangrenę do siebie (pewnie nawet 2 % nie zdobobędą) a ja będę miał mniejsze wyrzuty sumienia głosując na LID. Dostanie od swoich ksywę - Leszek czyściciel :) Odpowiedz Link Zgłoś
lebi1 Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera 23.09.07, 00:16 Po tym co zrobił Miller nigdy nie zagłosuję na niego i jego formację... jeśli LiD się rozleci to tylko będzie to jego wina, a wtedy PO ma mój głos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona gora nie nie i jeszcze raz NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 00:26 Waham sie miedzy PO a LiD. Ale widzac Niesiolowskiego w liscie z lubuskiego, to wole oddac glos na LiD. Niesmaczy mnie Miller, cale szczescie, ze odszedl z SLD. Jestem za mlody aby glosowac na konserwe! Teraz spokojnie moge oddac swoj glos centrolewicy. Ale NIGDY na lewice, taka jak Milllerowa czy Lepperowa ani lewica Giertychowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary quin Re: nie nie i jeszcze raz NIE IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.09.07, 00:35 ci z zielonych gór mają zielono w głowie... ale za to czerwono w zołądkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e2e2 masz i pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 00:34 pl.youtube.com/watch?v=a7Q6O8ohGzg Zobacz i pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcyliberał Re: Dlaczego krzyczą:duperel? IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.09.07, 00:43 czegos takiego nie spodziewałem sie po członkach kulturalnej partii!!! Jestem zniesmaczony! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.kwasniewska.beza IV RP hahahahaha 23.09.07, 00:58 pl.youtube.com/watch?v=aSb9mP5P5qM&mode=related&search= pl.youtube.com/watch?v=zxQa-o5sC30&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: IV RP hahahahaha 23.09.07, 03:16 Bezo, ty moja jechana. Miller to k... Czym ty jesteś przy millerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Pierwsi SLD-owcy odchodzą do Millera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 01:26 To bardzo dobra wiadomość. Podoba mi się zwłaszcza wypowiedź Millera o "demokratach.pl". Odpowiedz Link Zgłoś