kicia177 27.09.07, 16:59 Czy widzieliście już film pt.Katyń? mi się bardzo podoba oglądałam go dzisiaj. Wciąż mnie jedno zastanawia kto jest odpowiedzialny za to ludobujstwo niemcy czy rosjanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zg.ierzyk No to rzeczywiście dobry film, skoro 27.09.07, 17:37 No to rzeczywiście dobry film, skoro nadal nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler2006 Re: film "Katyń" IP: *.lodz.mm.pl 27.09.07, 17:50 Masz straszne braki z Histori. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: film "Katyń" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:44 Jesteś pewna,że weszłaś do odpowiedniej sali? Nie wiesz kto był odpowiedzialny za Katyń? Hm.. W moich książkach w podstawówce była napisana nieprawda a i tak pani od historii tłumaczyła nam jak to było naprawdę... ech, te dzieci ze szkół społecznych... Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik PiS jest odpowiedzialny za to ludobójstwo 27.09.07, 19:14 nie miałaś dostępu przez ostatnie 2 lata do Polsatu i TVNu? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: PiS jest odpowiedzialny za to ludobójstwo 28.09.07, 10:25 Dam Ci 100 zł, jeśli wskażesz mi materiał Polsatu lub TVN, który tak twierdzi. Powodzenia! ps. Przegiąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nie ma racji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:12 Tendencyjność tych stacji jest porażająca. Gdyby sugerować się tym co pokazują, to można dojść do wniosku że Polskę dotknął jakiś Kaczy kataklizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nie ma racji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:29 Na szczęście TVP jest obiektywna. Na szczęście: - nie przerywa transmisji sportowych, by pokazać uśmiechniętą twarz Naszego Wodza, za nic mając widzów. - jest bardzo obiektywna nie puszczając informacji o tym, że prezes Urbański podpisał lojalkę; - 11 września widzowie TVP nie dowiedzieli się, że prokuratura oddała kardiochirurgowi, doktorowi Mirosławowi G. 170 przedmiotów zabranych mu w czasie aresztowania, a zatrzymała tylko dwie butelki alkoholu i pudełko cygar; - 13 września, czwartek - Polsat i TVN w materiałach o kampanii informują o wzięciu przez PiS na listy kandydatów Rydzyka, jak Antoni Macierewicz i Ryszard Bender; przypominają ich sylwetki, np. to, że Bender głosił, iż Auschwitz nie był obozem zagłady i więźniowie dostawali trzy godziwe posiłki dziennie. Wszystko puentowane wypowiedzią premiera Kaczyńskiego, iż prof. Bender to uczony o "momentami kontrowersyjnej drodze życiowej", ale te w porównaniu z "kontrowersjami, jakie można wiązać z życiorysami wielu tzw. autorytetów, są całkiem żadne". TVP natomiast nadmieniła, że Bender znajdzie się na listach PiS, ale bez informacji, że jest związany z Radiem Maryja, oraz bez oceny przez premiera o jego wyższości nad "tzw. autorytetami". itd. itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia177 Re: Nie ma racji? 28.09.07, 12:07 no raczej chyba nie bede pisała juz na forum narka Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Nie ma racji? 28.09.07, 12:36 Toś dopiero Kicia, Kiciu. Jeszcze nie było zakończenia, a Ty juz do myszek. Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: Nie ma racji? 29.09.07, 00:33 Gość portalu: gość napisał(a): > Tendencyjność tych stacji jest porażająca. Gdyby sugerować się tym co > pokazują, to można dojść do wniosku że Polskę dotknął jakiś Kaczy > kataklizm. Za dużo od nich wymagasz; ich szerokie horyzonty w przypadku polityki stają się bardzo wąziutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Nie ma racji? IP: *.broadband.pl 29.09.07, 08:46 Za to Ty w ogóle nie jesteś stronniczy, omijając niewygodne argumenty: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=69658841&a=69694197 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oja83 Re: film "Katyń" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 19:12 żal mi cię... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia177 Re: film "Katyń" 29.09.07, 22:13 mi ciebie tez nie stac cie na wysiłek zeby wiecej napisac? Odpowiedz Link Zgłoś