miejskie_narty 28.09.07, 18:22 Żeby tak dać się ubiec?! miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4530093.html :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: No, panie Misztal, wstyd! 28.09.07, 21:48 Ostatnio często bywałam we Wrocławiu. Cudowne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: No, panie Misztal, wstyd! 28.09.07, 21:57 ...ładny, ale zdaje sie prawie brzuchem po asfalcie szoruje. Przejdzie niezły test wytrzymałości na naszych drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: No, panie Misztal, wstyd! 28.09.07, 22:13 No,no, no niezle cacko. A myslicie serio, ze Misztala stac? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: No, panie Misztal, wstyd! 28.09.07, 23:02 Trudno powiedzieć, ale to może być np. samochód "układowy". Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: No, panie Misztal, wstyd! 28.09.07, 23:05 No jacha, przecież bum budowlany w Polsce mamy, nawet jeśli sztucznie nadmuchana bańka cen materiałów budowlanych ostatnio nieco sflaczała. Odpowiedz Link Zgłoś
efkajot Re: No, panie Misztal, wstyd! 29.09.07, 12:09 Oj tam stać, nie stać... z pewnością Misztala stać na Bugatti ale pewnie w tym modelu nie ma trzymadełka do szampana to po co mu taki chłam... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: No, panie Misztal, wstyd! 29.09.07, 12:18 Z te 1 mln € mogliby uchwycik dorzucic, na specjalne zyczenie. Tylko czy koledzy z sejmu zaraz oligarchy z niego nie zrobiliby? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 [GWŁ] serwis Bugatti? 28.09.07, 22:54 Jeszcze mu wleziesz na ambit, kupi chłop, pierwszy przejazd po Łodzi i wyląduje w warsztacie z tym podwoziem. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Na Lipowej róg 1-go Maja 28.09.07, 23:03 W serwisie widziałem na szybie naklejkę Bugatti, jak mi rozrusznik kiedyś panowie naprawiali. Ale chyba autoryzowany to on, ten serwis, nie jest. W sumie to wiesz, odkąd Kraków wyprzedził nas w mieszkańcach, to przynajmniej w furach full-wypas prym nasza Łódź kochana wiodła. A teraz? Maybach to przy bugatti jak waciki... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Racja, musimy mieć to bugatti. 28.09.07, 23:11 Zrobmy jakas zbiorke na auto dla Misztala? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tak. Przecież nie może jeździć 28.09.07, 23:15 jak jakiś dziad! (p.s. ale un w ogóle to gdzieś kandyduje?) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Tak. Przecież nie może jeździć 28.09.07, 23:17 Nie wiem. Wiem, że Detektyw kandyduje. Ale nie ten od Seby, tylko ten od Frytki i padów kontrolowanych w Esplanadzie. Tyle że coś chyba zwątpił w łodzian, bo wyniósł się na obcą listę. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty na zdan-ża-nie: fin-lan-dia 28.09.07, 23:27 CHodziło mi o detektywa Rutkowskiego, który, jak słyszę, startuje w wyborach, ale dziwnym trafem nie z Łodzi. Czy Misztal startuje, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Rutkowskiego i pady w Esplanadzie kojarzę 28.09.07, 23:35 ale te dodatkowe postaci... ten/ta Seba? Frytka wiem. Frytka z detektywem? Chyba mało prasy czytam. A Rutkowski to z jakiej partii teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Rutkowskiego i pady w Esplanadzie kojarzę 28.09.07, 23:39 Seba to był taki jeden na forum, który mocno złorzeczył na innego (by nie powiedzieć drugiego:) łódzkiego detetktywa, po czym elegancko i imiennie wszystko w tym samym wątku odszczekiwał. :) A za Frytkę i Rutkowskiego też nie ręczę - tak jakoś mi sie kojarzy, że coś było. A w jakiej partii był wcześniej? W Samoobronie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Aaaa, był taki psioczący. Że matizami na akcję 28.09.07, 23:46 jeżdżą. Było, było. Rutkowski? Nooo, PZPR, SLD i Samoobrona. Teraz przypominam sobie jedynie obrazek, jak na noszach bledziusieński ledwie pełga. W sądzie zasłabł czy innym areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Aaaa, był taki psioczący. Że matizami na akcj 28.09.07, 23:58 A tak, chorowity, biedaczyna. Widziałem go parę dni temu na Piotrkowskiej. Kiedyś czytałem czyjeś wynurzenia na temat wizyty w Nowym Jorku. Ten ktoś - już nie pamiętam zupełnie kto - miał taką teorię, że w NY wszyscy chcą wyglądać jak z filmów o NY i przez to sprawiają nieco karykaturalne wrażenie: więc policjanci robią miny filmowych policjantów stojąc w pozach rewolwerowców, biznesmeni biegają z teczkami tak zaaferowani, jakby za minutę miał im przepaść kontrakt na miliard miliardów jenów, a sklepikarze na Brooklynie udają Harvey'ego Keitela. I właśnie p. Rutkowski, jak wysiadał z beemy spojrzał spod okulara ciemnego raz w lewo, raz w prawo i sprężystym krokiem skoncentrowanego na roli gwiazdora filmów klasy B wyszedł z kadru w nieznanym kierunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A kto to opowiadał, że był na imprze w Lizardzie 29.09.07, 00:02 gdzie Rutek z kasą się nie liczył, wszystkim stawiał, gest szeroki prezentując? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: A kto to opowiadał, że był na imprze w Lizard 29.09.07, 00:04 No, to na pewno nie ja. Gdyby to była prawda, to nie mógłbym tego pamiętać:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Chyba Excentrix w takim razie 29.09.07, 00:10 Bo ja wyraziłam wątpliwość, czy on aby, Rutkowski, głową o podsufitkę nie trze. Z fryzury wnosiłam. I Excentrix zauważył, że to niemożliwe, albowiem Wielki Detektyw jest wzrostu siedzącego psa. Ale jak na portfelu stanie... To były czasy. A potem areszt, zarzuty, zajęcie mienia, odebranie koncesji... Nie, nie ładujmy w niego kasy. Kupmy lapiej bugatti Misztalowi. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Chyba Excentrix w takim razie 29.09.07, 00:18 Tak, też mi się wydał taki dość maławy. Detektyw, nie Excentrix. Goodnajt Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Myślę, że GW Łódź powinna powalczyć 28.09.07, 23:12 o bugatti dla Łodzi. Może jakaś zbiórka na dziedzińcu przy Sienkiewicza? Może łódzcy piłkarze zagrają mecza w szczytnym celu zebrania odpowiednich środków? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Myślę, że GW Łódź powinna powalczyć 28.09.07, 23:23 Jakies listy oczekujacych sa podobno? A jak nas Torun ubiegnie, Rydzyk nie moze beleczem jezdzic?!Moze juz tam sie zaczely zbiorki, moze cos pomocnik kapnie szefowi z budzetu, bo przeciez jest dobrze w gospodarce dzieki zwycieskiej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty W sumie jednak, muszę przyznać 28.09.07, 23:34 że o ile zasadniczo nie bardzo mnie obchodzi, czym jeżdżę, to podejrzewam, że gdybym z miesiąc pojeździł limuzyną z kierowcą, to trudno by mi było wrócić do klasy mocno średniej:) I z tego powodu trochę rozumiem Rydzyka czy Jankowskiego. Co mnie w nich śmieszy, to raczej to, że te ich fury są tylko jednym z kilku atrybutów typowego maczo, które jakoś u nas w zestawiniu z funkcją księdza nikogo nie dziwią:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tu sobie przypominam wycieczkę do Jabłecznej 28.09.07, 23:42 gdzie opadł mię jeden czarny prawosławny i między innymi wyjawił mi, że biskup (jakikolwiek) ma zakaz prowadzenia samochodu. To jakiś przepis kościelny. Zakaz wiąże się z potencjalnym spowodowaniem śmiertelnego wypadku, bądź sytuacji uszczerbiającej czyjeś zdrowie. A taka sytuacja "pozbawiałaby biskupa łaski". Pytałam, co to za łaska, którą się traci w wypadku, ale napotkałam jedynie błękit spojrzenia i pustkę. Ani Jankowski, ani Rydzyk biskupami chyba nie są, ale mogą być, no nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Tu sobie przypominam wycieczkę do Jabłecznej 28.09.07, 23:45 A potem to mogą być nawet papieżami. Parą papieską. Duopapą. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Tu sobie przypominam wycieczkę do Jabłecznej 28.09.07, 23:48 No spoko, jak na razie to konklawe sklada sie z kardynalow, nie dla psow kielbasa...Wyborcza moze jedynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka rubika Rubik też się pewnie wstydzi ale z innego powodu:D IP: 195.175.37.* 28.09.07, 23:51 www.pudelek.pl/artykul/5478/rubik_mordo_ty_nasza/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Re: No, panie Misztal, wstyd! IP: *.forweb.pl 23.12.07, 23:33 www.stage6.com/user/STARR45/video/1162156/Bugatti-Veyron-at-407kmph Odpowiedz Link Zgłoś