Gość: flip IP: *.p.lodz.pl 15.07.03, 20:59 Ogladamy sobie plan miasta na stronie UML i przychodzimy do wniosku, ze UML nie zna Lodzi. Popatrzcie na okolice petli 57 na Marysinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: plan miasta uml 16.07.03, 00:26 a cóż złego jest w tamtej okolicy, na tamtej mapie? w pewnym razie u mnie ta mapa zdecydowanie za wolno chodzi...a wątpię aby tak zwolniał mój komputer, ale...ja mam stałe łącze, współczuję modemowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: plan miasta uml IP: *.p.lodz.pl 16.07.03, 00:32 Nie ma ulic, ktore sa. Jezdnia Marysinskiej odbija w bok, a na planie idzie prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..M Re: plan miasta uml IP: SquidNT:* / 10.10.10.* 16.07.03, 00:32 ja wolę tutaj: www.modgik.lodz.pl/mapa/mapa_lodzi.htm Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: plan miasta uml 16.07.03, 00:41 Gość portalu: M..M napisał(a): > ja wolę tutaj: > www.modgik.lodz.pl/mapa/mapa_lodzi.htm > Pozdrawiam > M..M -- A to nie aby to samo, hę? Odpowiedz Link Zgłoś