ixtlilto 16.07.03, 09:20 W jakich miejscach "należy" bywać? W której knajpie "wypada" się pokazywać? ps. wątek napisany tydzień po tym, jak Geograf określił pewien pub jako "trendy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard hehe, moda :-) 16.07.03, 10:06 Czy moda może naprawdę być dla kogoś powodem, żeby coś zrobić, dokądś się wybrać, czy nawet jakoś ubrać? Dla mnie to bez sensu. Zapraszam do coraz mniej popularnego Wall Street :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Gdzie się bywa? 16.07.03, 10:12 może Łódź Kaliska skoro to cud świata wg. Glamour(nie wiem jak to się pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Gdzie się bywa? 16.07.03, 10:55 heh, swego czasu wypadalo sie pokazywac w Galerii chyba. Wiekszosc ludzi tylko spacerowala z konca na koniec, z dumnie uniesiona glowa spogladala na innych, zaznaczajac swa obecnosc w tym "trendy" miejscu:-))))) No, ale nie wiem bo bywam tam gdzie mi sie podoba, a nie tam, gdzie "powinno" mi sie podobac. Ot co! dzierżbór trrrendy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Gdzie się bywa? 16.07.03, 11:22 W Wawie to podobno Galeria Mokotów, bo to salon stolicy. Kto taką bzdurę wymyślił to nie wiem. Znam jednak osoby, które tam chodzą bo może kogoś sławnego zobaczą. Echhhh Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gdzie się bywa? 16.07.03, 12:03 To zależy, w jakim celu. Na przykład w celu defekacji należy bywać w toalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Gdzie się bywa? 16.07.03, 12:06 ja bywam tam, gdzie mi sie akurat wejdzie. od miesiaca sie na przyklad do zoo wybieram i jakos mi nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
aard Więc może dziś? 16.07.03, 12:08 lea napisała: > ja bywam tam, gdzie mi sie akurat wejdzie. od miesiaca sie na przyklad do zoo > wybieram i jakos mi nie wychodzi No to może dzisiaj? Napijemy się z wielbłądami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Więc może dziś? 16.07.03, 12:11 aard napisał: > > No to może dzisiaj? Napijemy się z wielbłądami :-) akurat partnera do zwiedzania zoo mam zaklepanego. przykro mi. możemy ewentualnie jakiś park zwiedzić > Odpowiedz Link Zgłoś
aard :-(( 16.07.03, 12:17 lea napisała: > akurat partnera do zwiedzania zoo mam zaklepanego. przykro mi. możemy > ewentualnie jakiś park zwiedzić No cóż, trudno. Dzierrzbórr strrusie! Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: oj.... 16.07.03, 12:19 aard napisał: > > No cóż, trudno. Dzierrzbórr strrusie! > może innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Gdzie się bywa? 16.07.03, 16:44 Myślę, ze to wszystko zależy od grupy społecznej, jak i "niezależności" danej osoby. Niektórym grupom społecznym "wypada" bywać w Galerii i się lansować (najlepiej z torebkami zakupów) Niektórzy "muszą" bywać w Port West'cie (nie ubliżając tej dyskotece), czy też w innym pubie-bo tam chodzą ludzie z ich otoczenia. Kiedyś mawiano, ze człowiekowi kulturalnemu wypadało bywać w teatrze, filharmonii etc. Na niektórych przedstawieniach też "wypada: być. Np. na Hamlecie w Nowym (swego czasu). Sprawa otwarta i szyta na miarę. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Gdzie się bywa? IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.07.03, 17:05 Coraz fajniej mi się bywa nad Wartą ale nie zauważyłem tłoku. Wnioskuję więc, że tam bywac nie wypada. Być może na szczęście dla mnie, choć czasem pomilczałbym do kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś