Dodaj do ulubionych

SYNDROM WAMPIRA

IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.04, 21:47
Czy ktos moze powiedziec mi co to jest ??? Moja mama byla dzis u dentysty i
zabrala ze soba mojego 3-letniego synka. Malcowi tak sie to wszystko podobalo
ze tez usiadl na fotelu i pozwolil sobie obejrzec zabki. Dentystka
stwierdzila ze ma SYNDROM WAMPIRA. Moja mama tak sie tym przerazila, ze nie
potrafi sobie przypomniec ani jednego slowa z tego co mowila dentystka, a
pech chcial ze dzis przyjmowala ostatni dzien przed swoim urlopem ( 2
tygodnie ). Nie wiem czy wytrzymam tak dlugo w niewiedzy, nie mam pojecia czy
to cos zlego czy nic powaznego. Wiec prosze kazdego kto moze mi cos na ten
temat powiedziec o informacje.
Bardzo dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:56
      Nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się że 3-jki górne są ostro zakończone ale
      nie przypominam sobie abym się o tym uczyła....dziwna sprawa.Radze -idz jescze
      raz do stomatologa....
      • Gość: noname Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:08

Przecież 3-jki to kły i zawsze są ostro zakończone.
        A jak niby miałyby być zakończone ?
        Nie martw się Milka, to na pewno nic strasznego.

Wampirów przecież w Polsce nie ma, co najwyżej wilkołaki. :)
        • Gość: Doda Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.kam.pl 24.08.04, 08:29
          Milka sprawdź linię zębów jeźeli 3-ki wystają lekko za linię(łuk zębowy) mówi
          się wtedy o tzw. syndromie wampira ale nie jest to nic groźnego
          • Gość: Milka Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.04, 19:49
            Jest dokladnie tak jak napisalas trojki znacznie wystaja - sa dluzsze niz
            pozostale zeby na dole zreszta tez. Czy istnieje prawdopodobienstwo, ze zeby
            stale tez mu takie urosna ???
            • Gość: Doda Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.kam.pl 27.08.04, 09:39
              Miko musisz kontrolować zgryz u syna nie jest to nic złego jeżeli dziecko
              bedzie pod opieką stomatologa( ważne jest to dla prawidłowego zgryzu) w
              najgorszym przypadku trójki są lekko przypiłowane jeżeli za bardzo wystają poza
              linię łuku zębowego.Pozdrawiam
    • Gość: ekspert Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:58
      ogolnie masz juz przerypane, dziecko podrosnie i zacznie mordowac dla ludzkiej
      krwi. Pozostaje ci stara metoda, kolek w serce, odciac leb i spalic zwloki -
      wtedy masz zapewnione bezpieczenstwo...
    • bigda Re: SYNDROM WAMPIRA 27.08.04, 00:37
      Koniecznie sprawdź, czy Twój syn ma wewnątrz trójek cienkie kanaliki. Jeśli tak
      powinnaś zacząć szybko działać. Kanalikami tymi spływa jad paraliżujący ofiary
      wampirów, co ułatwia im spijanie krwi (ofiara się nie szamocze). Pilnie
      obserwój zachowanie syna!!! Czy zdarzyło się, że był agresywny (np. męczył
      zwierzę, pokłócił się z innym dzieckiem)? Czy bywa nieposłuszny???!!! Wampiry
      to osobniki żyjące samotniczo - nie są w pełni przystosowane do życia
      społecznego, więc nie lubią dostosowywać się do poleceń i wymogów otoczenia.
      Czy zdarzyło się, żeTwój syn nie chciał się dostosować do wymogów otoczenia, że
      koniecznie chciał coś dostać, chociaż nie chciałaś mu tego dać, na to pozwolić?
      Wampiry pomimo tego, że nie do końca są przystosowane do społeczeństwa, lubia
      być w centrum uwagi (to ułatwia im w na dalszym etapie życia budzić grozę). Czy
      Twój syn domaga się Twojej uwagi, często chce, abyś się nim zajmowała lub
      próbował keidyś zwrócić uwagę otoczenia na siebie pomimo tego, że ludzie z
      otoczenia w danej chwili wyraźnie byli zajęci czymś innym?
      Napisz koniecznie o swoich obserwacjach!!!! Pamiętaj, że każde działanie w
      takich przypadkach jest tym bardziej skuteczne, im wcześniej je podejmiesz. Być
      może uda się uratować Twojego syna i zatrzymać syndrom wampira. Wbrew pozorom
      jest to możliwe.
      Mam nadzieję, że nie zbagatelizujesz problemu.
      Bigda
    • Gość: Sama widzisz... Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 27.08.04, 09:22
      Sama widzisz, że dla swojego spokoju bedziesz musiała pofatygować się jeszcze
      kiedyś na jakąś rozmowę do dentysty, bo z tymi grafomanami takiego stanu nie
      uzyskasz ;-)
      • Gość: noname Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:42
        A gdyby nie grafomani to by uzyskała i dentysta nie byłby potrzebny ? ;)))
    • Gość: aa Re: SYNDROM WAMPIRA IP: *.fastres.net 27.08.04, 15:29
      odkryto to u mnie jakies 30 lat temu.
      rzecz polegala na malej szczece co powodowalo rosniecie trojek nad dwojkami
      (podwojny rzad).
      wystarczylo usunac rosnace trojki i problem sie zakonczyl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka