Gość: milka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 15:28 Ciekawe jak dużo trudu zadał sobie pan Poliszkiewicz aby usunąć cały wątek o swoich domniemanych sukcesach erotycznych jako Casanowa Polesia. Aż tak się zawstydził, kto by pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niema72 Re: PRAWDA w oczy kole? 10.10.07, 21:00 Nie mogę wyjść z podziwu, że ktoś zauważył wycięcie mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRAWDA w oczy kole? IP: *.toya.net.pl 10.10.07, 22:42 Wydaje się to proste, tego typu wpisy naruszają netykietę i regulamin forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PRAWDA w oczy kole? IP: 83.14.155.* 25.10.07, 21:04 a o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re:Olał to. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 18:30 Wiem, bo mówił mojemu znajomemu, że ma to gdzieś. Psy szczekają karawana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanocnejzmianie. Re: PRAWDA w oczy kole? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 07:21 Sukcesów erotycznych miał się wstydzić? Faceci tego nie robią. A tym bardziej domniemamnych. Właściwie czego miał się wstydzić, skoro ekscesy ponoć były domniemane . I kto to jest ten pan? Odpowiedz Link Zgłoś