wortes 11.10.07, 20:11 Ja głosuję na PiS. Są Prawi i Sprawiedliwi, a dla Polski zrobili bardzo duzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vera tylko Stolarczyk IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.10.07, 22:02 Pomaga młodym piłkarzom Metalowca, walczy o EURO 2012, super kumpel. Zagłosuję tylko na Jarka STOLARCZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja LPR IP: *.serverkompetenz.net 14.10.07, 08:10 Ale nie na Orzechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Do wortesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 15:42 Wortes ty nie głosujesz na PIS . Myślę ,że J.Kaczyński już wie ,że go oszukujesz. Ty głosujesz na tych leni z łódzkiego PIS -u ,Twoich sługusów ,którzy startują z 2 i 3 miejsca . Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Glosuj na Platforme Obywatelska 16.10.07, 13:33 Niestety, ale w tych wyborach UPR nie startuje. Glosujac na członka UPR z listy LPR głosujesz de facto na Mirosława Orzechowskiego, fanatycznego przeciwnika wolnosci gospodarczej i kapitalizmu. Ja dziekuje. Wole glosowac na Platforme Obywatelską. W Łodzi z listy PO kandyduje członek KoLibra: www.kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=3285 Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR, lista nr 3, poz 3 16.10.07, 13:51 Nie pier*l głupot. Dostaje sie ten, ktory ma najwiecej glosow na liscie. A poniewaz ludzie jak barany głosują na 1 miejsca, wiec najwiecej ma kandydat z pierwszego miejsca. Nie wiesz czasem po co kandydaci z miejsc > 3 tracą kasę na plakaty, bilboardy? I nie namawiaj mnie na PO, bo to pseudoliberałowie. Jak ktos sie nie zna na polityce i daje sie mamić pustymi haslami, to głosuje na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Platforma Obywatelska 16.10.07, 14:01 Z całą pewnością ANTY-liberałowie startuja z listy LPR, więc to raczej ty nie znasz się na polityce. Wiesz w ogole co to jest KoLiber? Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR lista nr 3, poz. 3 16.10.07, 14:09 A odpowiedziales na moje pytanie? Nie. Nie odpowiadaj więc pytaniem. Znamy ten trick. Zrozum kolego, ze jesli miejsce 3 dostanie najwiecej glosow, to ono wejdzie. A LPR ostatnio trochę zmądrzało, ale to nawiasem mówiac. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Platforma Obywatelska 16.10.07, 14:13 LPR nie ma najmniejszych szans na zdobycie jakiegokolwiek mandatu w Łodzi (a pewnie też w całym kraju). Mogę dodać na szczęście, bo LPR to partia ANTY-liberalna, ANTY-wolnościowa i ANTY-kapitalistyczna. Jedyną REALNĄ alternatywą dla socjalizmu w tych wyborach jest Platforma Obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR lista nr 3, poz. 3 16.10.07, 14:16 Bla bla bla. Jak jestes tak naiwny, że wierzysz sondażom, to twoja sprawa. Przekroczą prog wyborczy. Żaden z ciebie konserwatywny liberał, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Platforma Obywatelska 16.10.07, 14:18 Nawet jeśli przekroczą próg (marne szanse), to na pewno nie w Łodzi. Głos na kandydata UPR z listy LPR to głos zmarnowany. Tylko Platforma Obywatelska może zatrzymać pochód socjalizmu braci Kaczyńskich i towarzyszy z LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR lista nr 3, poz.3 16.10.07, 14:26 Takie myslenie jakie nam tu prezentujesz prowadzi do błędnego koła. W ten sposob ekipa rządząca nigdy sie nie zmieni, myslisz wiec dokladnie tak, jak chcą tego elity polityczne. Na szczęscie jest bardzo wielu UPRowcow, na przyklad w moim srodowisku. (nikt nikogo nie namawial, tak wyszło). A PO nie jest za wolnym rynkiem w stopniu zadawalającym, są przeżarci socjalizmem. Żaden z ciebie liberał. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Platforma Obywatelska 16.10.07, 14:28 To UPR jest przeżarte socjalizmem skoro związało się z tak (narodowo) socjalistyczną organizacją jak LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR lista nr 3, poz. 3 16.10.07, 14:34 Po pierwsze, ty pseudoliberale, to tylko Komitet Wyborczy. Wiesz co to znaczy? Po drugie, poczytaj sobie jakie są podstawowe punkty programu LPR ad. podatku dochodowego. Po trzecie, czyżbys zapomniał o złodziejach z PO np. układzie warszawskim? Po czwarte, PO brata sie z socjalistami z PSL, a własciwie z kim sie da, w sejmikach woj. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Platforma Obywatelska 16.10.07, 14:49 Lista nr 3 to lista komitety wyborczego PARTII Liga Polskich Rodzin. Ale widze, że już przeszłas (z braku argumentow) do fazy obrzucania inwektywami. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR lista nr 3, poz. 3 16.10.07, 16:03 A ja widzę, że z braku argumentow przeszedłes do powtarzania ciągle tych samych pseudoargumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku kliknęlam na link 16.10.07, 13:56 i widzę, że sobie przeczysz. Piszesz, że głosując na 3 poz listy nr 3, wzmocnię miejsce 1, tymczasem sam proponujesz mi głosowanie na kandydata-liberała z pozycji 12 listy PO! Hahhaha. Myslisz że pierwsze dwanascie osob z listy PO wejdzie do sejmu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Re: kliknęlam na link 16.10.07, 14:00 Myślę, że 5 mandatów dla PO w Łodzi jest pewnych (tak mówią badania opinii), a jak dobrze pójdzie to nawet 6. Więc nawet ktoś z dalszego miejsca ma szansę dostać się do parlamentu. Jeśli chodzi o LPR to raczej nie przekroczy progu i w ogóle się nie dostanie do Sejmu. Jesli jednak jakimś cudem przekroczy próg to raczej nie w Łodzi. Gdyby jednak zdarzył się kolejny cud i w Łodzi przypadłby LPR-owi mandat to szansę na niego ma tylko Orzechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku nadal sobie przeczysz :D 16.10.07, 14:12 Pierwsze 5 to nie pierwsze 12! Głosując na miejsce 12, wzmacniasz pierwsze pozycje, a w tym 4- Skrzydlewską-kretynkę, ktora dzięki kasie i znajomosciom dostała sie do sejmu 2 lata temu. Zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Platforma Obywatelska 16.10.07, 14:14 A kto powiedział, że szanse mają tylko osoby z pierwszych miejsc? Na pewno nie ja. Chyba nie czytasz uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR lista nr 3, poz. 3 16.10.07, 14:21 Ty to napisaleś dnia 16.10.07, 13:33. W sposob nieuzasadniony załozyles, że pozycja 3 nie dostanie najwiecej glosow. Mało tego, z twojego posta wynika, że tak czy siak glosy idą na Orzechowskiego. To nie ja czytam nieuważnie, to ty nie potrafisz sie wysłowic w sposob precyzyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberal Platforma Obywatelska 16.10.07, 14:25 Oczywiście, że nikt z dalszego miejsca nie dostanie więcej głosów niż "jedynka". Tak samo jest w Platformie. Nie wynika jednak z tego, że kolejne pozycje na liście są takimi samymi pewniakami jak "jedynka". Dalej może być róznie (dlatego nawet z dalszej pozycji na liście PO są szanse). Różnica między PO a LPR jest taka, że lista PO ma szansę co najmniej na 4-5 mandaty, a LPR (jeśli stanie się cud) na 1. No i tak się składa, że jedynym znanym nazwiskiem na liście LPR jest Orzechowski. Zgadnij więc kto dostanie najwięcej głosów na liście LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku UPR lista nr 3, poz. 3 16.10.07, 14:30 UPRowcy wiedzą na kogo głosowac. Jesli KW przekroczy próg, a przekroczy, z Łodzi moze wejsc ktos do sejmu. A osobą tą bedzie kandydatka z miejsca 3. Odpowiedz Link Zgłoś
rubik_killer Platforma, poz.10 16.10.07, 14:35 Leszek Jażdżewski. Sama Platforma średnio mi się podoba, kandydat - zdecydowanie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś