Gość: kaj Aleksander Kwaśniewski w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:07 oj głupi czyżyk młody!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska rodzina Aleksander Kwaśniewski w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 21:09 Drogi Panie Prezydencie jest Pan cudownym człowiekiem, był Pan wspaniałym naszym Prezydentem, a słabości to ludzkie sprawy!!! Jesteśmy z Panem i Pana rodziną!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Aleksander Kwaśniewski w Łodzi T.R.Z.E.Ź.W.Y.? 14.10.07, 21:16 MOŻE SOBOWTÓR Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 14.10.07, 21:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Szacun olek! 14.10.07, 21:49 Od dziś, gdy spojrzałam na sondaże, chylę przed Tobą czoło, tyś Konrad Wallenrod lewicy polskiej jest! O ile to porównnanie twym poplecznikom i tobie samemu cokolwiek mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq bąkowstrzymywacz powstrzymał kaczora?:)))) 14.10.07, 21:46 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4577998.html ja pier... co za typowy kandydat z pisdu:))) cała Polska potrzebuje więcej bąkowstrzymywaczy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Aleksander Kwaśniewski w Łodzi IP: 80.51.74.* 14.10.07, 22:23 ### Apel do Polski ### Donald Tusk- Polskośc to nienormalność! Polskość to nienormalność (...)Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu(...)Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej(...)- tak Donald Tusk wypowiadał się w 1987 roku w wywiadzie dla czasopisma "Znak". Wypowiedzi kandydata na prezydenta RP, Donalda Tuska na temat Polski i polskości przypomina "Nasz Dziennik" "...husarie i ułani, powstańcy i marszałkowie, majaczą Dzikie Pola i Jasna Góra, dziejowe misje, polskie miesiące, zwycięstwa i klęski. Zwycięstwa? Jak wyzwolić się z tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem." Tak wypowiadał się na temat Polski i polskości obecny kandydat na prezydenta RP Donald Tusk w ankiecie dla magazynu "Znak" numer 11-12 w roku 1987 (str.190).Tusk wziął wtedy udział w ankiecie "Czym jest polskość?" rozpisanej przez wspomniany miesięcznik. Skandaliczną wypowiedż lidera PO i kandydata na najwyższy urząd w państwie przypomina sobotni "Nasz Dziennik" Podczas najbliższych tygodni, w czasie kampanii wyborczej, usłyszymy zapewne wiele frazesów i czczych obietnic oraz zapewnień o miłości do Ojczyzny. Kiedy usłyszymy je z ust "człowieka z zasadami", bądźmy ostrożni - ostrzega "Nasz Dziennik".Pozostaje pytanie, raczej retoryczne - czy człowiek, który posiada taką wizję Polski i polskości, ma prawo ubiegać się o urząd prezydenta Rzeczypospolitej? - stawia pytanie "ND". Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Aleksander Kwaśniewski w Łodzi 14.10.07, 22:25 Prezia w onecie nazwano"AlkohOlek".Całkiem trafnie nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 OBOP dla "Dziennika" PO 46%, PIS 32%... 14.10.07, 22:27 LID 11%, PSL 7%... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: PIS52%=Rewformy=Zmiana Konstytucji=Dekomuniza 15.10.07, 00:22 52%? Dla Kaczyńskiego to za mocne, padnie po pierwszym kieliszku. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Zdemaskowałem ścierwo-liberalizm fałszywy 14.10.07, 23:09 Szczegóły akcji demskującej na moim powszechnie cenionym za elokwencję bloku placebo99.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Zdemaskowałem ścierwo-liberalizm fałszywy 15.10.07, 00:24 placebo99 napisał: > Szczegóły akcji demskującej na moim powszechnie cenionym za > elokwencję bloku placebo99.blox.pl Elokwencja nie wystarcza, jeżeli sensu brakuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahahaha p-r-a-w-i-e--t-r-z-e-z-w-y--prawi e__ma-g-i-s-t-e-r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 23:24 schowaj sie pan pod lawke zamiast sie zaszyc gdzie po ostatnich kompromitacjach jeszcze ma czelnosc sie publicznie pokazywac Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: p-r-a-w-i-e--t-r-z-e-z-w-y--prawi e__ma-g-i-s 15.10.07, 00:27 Gość portalu: buhahahaha napisał(a): > schowaj sie pan pod lawke > > zamiast sie zaszyc gdzie po ostatnich kompromitacjach jeszcze ma > czelnosc sie publicznie pokazywac Jak widzę jesteś wielbicielem reklam żywieckiego piwa, ale to nie zastąpi inteligencji a tym bardziej trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijaczyna z LiTra Olek ! - wypijesz ? po "100" IP: *.promax.media.pl 15.10.07, 00:48 Zadne tłumaczenia pijaka nic nie zmienią. Pozostaniesz w oczach społeczeństwa jak pijaczyna I kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon, który mówi Dlaczego Jolka K.nie stanie w obronie męza- pijaka IP: *.promax.media.pl 15.10.07, 00:51 Jolka - no jak tam z tobą? Napewno beczysz- hahaha, a bećz sobie do oporu. Co chciałas to masz !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , oto co mówi "filipinczyk" i katyńczyk.... IP: *.promax.media.pl 15.10.07, 00:54 "...Mówię to wam nie jako prorok, tylko stary, doświadczony pijak" - hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo Jeżeli LID chce odsunięcia PIS od władzy to niech 15.10.07, 06:53 Jeżeli LID chce odsunięcia PIS od władzy to niech nawoła to głosowania na PO lub PSL. Według ostatniego badania (OBOP dla Dziennika - 46% PO, 32% PIS, LID 11% PSL 7%) PO ma szansę na samodzielne rządy lub większość w koalicji jedynie z PSL. Tylko takie zachowanie przy urnie jest gwarancją, że nie będzie koalicji PO z PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak potrafi Re: Jeżeli LID chce odsunięcia PIS od władzy to n IP: *.onlinehome-server.com 15.10.07, 14:07 To idźcie głosować na żydów z PO i żydowskich pokomuchów ukształtowanych przez PZPR (Płatnych Zdrajców Pachołków Rosji) skoro wasza pamięć ogranicza się do dwóch lat. Jeżeli tak lubicie żydowskie bajki to będziecie mieszkać w stworzonym dla was bajkowym żydowskim świecie i kiedy żydostwo będzie na was pomyje wylewać usłyszycie ponownie "wasze ulice nasze kamienice" Ci co przez kilkanaście lat was okradali, którzy załatwili marazm, bezrobocie i emigrację dzisiaj żerując na waszej naiwności, obiecując cuda na waszych grzbietach chcą dorwać się do władzy i koryta. Jeżeli wierzycie w cuda to powierzcie swoją przyszłość żydowskim hohsztaplerom z PO i LiD i za dwa lata nie uciekajcie z tego kraju bo ich ziomkowie z Izraela którym ziemia pali się pod nogami już czekają na miejsce po was Głosując na tych których bogiem jest weksel pomyślcie komu wyświadczycie przysługę. Odpowiedz Link Zgłoś