Gość: Dzidka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 15:30 ... I obracam się nawet do pięćdziesięciu razy. Ludzie, wyłączcie tę lampę tam na niebie, bo mnie zaraz szlag trafi. Dzidka Roztapiająca się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: Antonio... fa caldo.... 20.07.03, 15:42 Stękanie na ekranie - Antonio fa caldo Odpowiedz Link Zgłoś
aard A aardy ciepłolubne są :-) 21.07.03, 11:52 I żałują, że muszą w pracy siedzieć :-) Caldo ma non troppo :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: I miciny też;-))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 15:47 Jeszcze tylko freddo birra i w ogóle pełnia szczęścia. Zarutko się wybieram;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Antonio... fa caldo.... 21.07.03, 12:02 Za gorąco, za gorąco... jest tak duszno, a ja muszę wyjść wiśnie zrywać:/ Ugotuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
lea ... fa caldo.... 21.07.03, 15:14 e per questo motivo io bevo molto d`agua e o i problemi con... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka ... purtroppo... 21.07.03, 15:21 > e per questo motivo io bevo molto d`agua e o i problemi con... Mnie już nawet aqua fredda nie pomaga, a la birra jest tucząca, choć najlepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: ... purtroppo... 21.07.03, 15:25 > Mnie już nawet aqua fredda nie pomaga, a la birra jest tucząca, choć > najlepsza... > penso, che najlepsze jest il mare. ma non ce mare a Lodz Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ... purtroppo... 21.07.03, 15:36 > penso, che najlepsze jest il mare. ma non ce mare a Lodz Ma nel mare ce molte łodzie da pływare. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ... purtroppo... 21.07.03, 19:26 Tre giorni io non perdere casa mia. Senza sole non fa troppo caldo per me. (trochę Kali mówić, ale się starałem) Odpowiedz Link Zgłoś
aard caldo e bello! 21.07.03, 15:53 lea napisała: > e per questo motivo io bevo molto d`agua e o i problemi con... Con che? Ma non con carne io nadziejo... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka :-) 21.07.03, 15:33 lea napisała: > swoją drogą fajny nick Dzięki. Miało być bez "the", ale jakaś małpa dzidkę już zajęła. A "the" to jednak lepsze niż jakaś dzidka2, 3, czy 15... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidka jest tylko jedna! 21.07.03, 15:58 > THE, nie mylić z THC. Jedna, a nawet Jedyna w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzidka jest tylko jedna! 21.07.03, 16:08 the_dzidka napisała: > > THE, nie mylić z THC. > > Jedna, a nawet Jedyna w swoim rodzaju. Nie mylić z Jodyna. Ani z Judyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrancuzka Re: Antonio... fa caldo.... IP: *.lodz.mm.pl 21.07.03, 20:10 non lamentare !!! meno male che fa caldo, e la staggione giusta per fare caldo. !! spróbujcie przetłumaczyć to doskonałym elektronicznym tłumaczem na stronie www.tranexp.com:2000/ bardzo bardzo dobre można tłumaczyć z każdego języka na kazdy wieczór z głowy pzdr frrancuzka Odpowiedz Link Zgłoś