ciekawyonline 17.10.07, 01:09 planuje remont ale niestety nie mam zadnego doswiadczenia ani rozeznania na rnku.kogo polecacie a kogo wogole mam sie wystrzegac.dziekuje za opinie doradcza ktora pomoze mi w wyborze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zychliniak Re: firmy budowlane 17.10.07, 10:46 najlepiej szukać majstra osoby prywatnej nie firmy. U nas firmy budowlane są bardzo słabe brak im fachowców a tylko osoby prywatne robią wszystko ok. Niewiem co rozumiesz przez słowo remont. Materiały budowlane kupisz w DARTE tylko targuj się ze sprzedawcą bo moga nieźle spuścić z ceny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawyonline Re: firmy budowlane 17.10.07, 13:21 dziekuje.kupilem obiekt i poszukuje firmy dobrej z rejonu kutna i okolic poniewaz musze miec rachunek za wykonanie prace a ,,prywatni "wykonawcy TAKIEGO NIE WYSTAWIA.wiec moze jednak masz kogos do polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak Re: firmy budowlane 18.10.07, 10:51 spróbuj dowiedzieć sie w MS okna (Pan Kaczmarek) oraz w RAF-BUD (Pan Kalinowski) oni zajmują się remontami. Firmy ROM-BUD nie polecam brak tam terminów, fachowców i cienko dogadać się z właścicielem. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś